Ynt: Tümosana çamur atıyorlar ...!!
yüklenme yok abi burada bir sıkıntı var ve biz onu tartışıyoruz sende artı ve eksi yönlerini söylemişsin fanatik insan eksi yönlerini söylemez...zaten fırsat buldukça bunları bende dile getirmeye çalışıyorum bayiler ile sürekli görüşüyoruz soruyorlar eksik olan ney diye bende elimden geldiğince söylüyorum onlarda mutlaka üst mercilerine iletiyorlardır...
halktan alınan vergilerle kurulmuş fabrikanın bugün buralarda olması hepimizi üzüyor..
abi haklısın buda diğer bir strateji tabiki fakat böyle bir strateji olsa bu kadar iyi beklentiler olmaz ortada ve bu kadar iddialı çıkılmaz piyasaya..
kısacası sabah iş güç çok herkese iyi geceelr
jrkeag link=topic=72434.msg840223#msg840223 date=1391467663' Alıntı:Haklısın kardeşim bunu herkes dile getiriyor keşke yapsalar, bana tümosan üstünden pek yüklenmeyin fanatik fln değilim yani ama gelişmesini hepimiz istiyoruz fuarda v.s bunları yetkililerle görüşüp dile getirmeye çalışıcam...
yüklenme yok abi burada bir sıkıntı var ve biz onu tartışıyoruz sende artı ve eksi yönlerini söylemişsin fanatik insan eksi yönlerini söylemez...zaten fırsat buldukça bunları bende dile getirmeye çalışıyorum bayiler ile sürekli görüşüyoruz soruyorlar eksik olan ney diye bende elimden geldiğince söylüyorum onlarda mutlaka üst mercilerine iletiyorlardır...
halktan alınan vergilerle kurulmuş fabrikanın bugün buralarda olması hepimizi üzüyor..
UÖZKAN.77 link=topic=72434.msg840225#msg840225 date=1391467884' Alıntı:Senelerdir dile getirilen bilinen şeyler ne kadar netice verir bilinmez ama belki de Tümosan bile-isteye ucuza oynuyordur.. yani üst/lüks sınıfta rekabet etmektense pazarın orta/alt kesimine ucuz-ekonomik modeller sunarak pazardan pay kapmak da bi strateji sonuçta..
Kısaca işin bi değil onlarca yönü var..
abi haklısın buda diğer bir strateji tabiki fakat böyle bir strateji olsa bu kadar iyi beklentiler olmaz ortada ve bu kadar iddialı çıkılmaz piyasaya..
kısacası sabah iş güç çok herkese iyi geceelr