TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

faymer link=topic=776.msg158720#msg158720 date=1235505022' Alıntı:
tumosan 7480 dt 2005 model 1500 calısma saatınde on lastıkler tamamen bıtmıs durum on cantlara donum basında can ve lastık arasına toprak gırıyor hararet yapıyor ve 3 yıllık traktorun radyotoru patlaDI balıkesır merkez ısıklar koyu tel 0537 924 0520 bu sorun cozulurse 2 traktoru almayı dusunuyorum her an
saygılar delı mehmet
hararetın nedenı radyator arkadaş radyotorun peteklerı saman falan toplar hava almaz onu genıs peteklı bı radyatorle deiştir bi sorun kalmaz

BABACAN LAR BENDE TUMOSAN 95.80 VAR YURDUMUZUN URETTIGI EN IYI TRAKTOR AMA KIM NE DERSE DESIN MF YE HIC BI TRAK TOR UYMUYO O MOTOR BIU BASKA HEM AKSESUAR HEM TIP HEM GUC AMA TUMOSAN TURK MALI TRAKTOR ICLERINDE EN IYI SE

Bence tümosan kullandıkça beğenilen bi traktör bir kere binmekle olacak iş değil zamanla insan alışıyo ve başka bi makinayı istemiyo...T-Ü-M-O-S-A-N BU TOPRAĞIN GÜCÜ..

arkadaşlar tümosan güzel motor hoş traktör ben begeniiyorum ben tam 3 tane tümosan eskittim brincisi 98 model 82 80 kabinli hidroligi düzen tutmadı sattım yine tümosan aldım 2003 model 82 80 cadırlı hidroligi düzen tutmadı ve sattım yine tümosan aldım yeni 2008 model 95 90 5 defa hdroligini tamir ettirdim ama şu eksikleri tamamlasalar 1.hidroligini düzgün olsa 2.içine sesi çok alıyor 3.fitesleri adamın dizine degiyor 4. direksiyon aşagı yukarı oynaması azım 5.lastikleri birazdaha büyük olsa iyi olur.biz bir çifçi olarak bu eksikleri gidermenizi isterim

yahu bu erkunt neymiş böyle her yeri bir başka motordan alıntı tümosanın yıldızı yeter TÜRK BOĞASI

Mustaf-a link=topic=776.msg7436#msg7436 date=1202080176' Alıntı:
Mesele zaten tip, tipi hoşuma gitmiyor ki. Benim ilk bakacağım şey tiptir, daha sonra öbürleri gelir, siz farklı düşünebilirsiniz. Benim kastettiğim eskileri, şuankiler gerçekten hoş ama ilk olarak bana güzel gelmediği için pek sevmiyorum...
sen traktörün tipiylemi iş yapıyon

emg_mert link=topic=776.msg39486#msg39486 date=1211903958' Alıntı:
en iyisi MF sonra nh sonra jd gerisi BOŞŞŞ tümo bna itici gelio ben tümoda sürdüm mf de sürdüm mf ' nin vitesi yağ gibi tümo vites değiştirene kadar yokuşta kalıoz birazdaha şanzumanı ii olsa oda ii olur ama mf,nh ve jd ile yarışamaz bu bir gerçek benimde mf 4255 var gayet memnunum
gel kapışalım sende bende 85 80 dtk var senin mf ni ortadan ikiye ayırayım

motorcu link=topic=776.msg45845#msg45845 date=1212863196' Alıntı:
tabi tabi öle artık size bişi demiyom fiat ve massey çok iyi dimi öbürleri kötü siz motor görmemişinizbe
siz adam olmadan önce tümosan vardı ...

fatihgümüş kardeş son üç mesajında direk kavga arayan insan tipi sergilemekte... lütfen biraz daha duyarlı olalım ... 04 şubat 2008 de yazılmış bir ileti ye alıntı yapıp garip cevaplar vermenin bir manası yok ... sağduyunu bekliyorum ...

ben hiç tümosan kullanmadım.burada 2 tane tümosan 50-45 aldılar beğenmediler.bitane 65-70 dt var o beğeniyor ama yakıdı biraz fazlaymış.

okkangal link=topic=776.msg190721#msg190721 date=1246351298' Alıntı:
fatihgümüş kardeş son üç mesajında direk kavga arayan insan tipi sergilemekte... lütfen biraz daha duyarlı olalım ... 04 şubat 2008 de yazılmış bir ileti ye alıntı yapıp garip cevaplar vermenin bir manası yok ... sağduyunu bekliyorum ...
abi o zamn onlarda bilip bilmeden konuşmasınlar

adanalı bekir link=topic=776.msg182367#msg182367 date=1243451917' Alıntı:
arkadaşlar tümosan güzel motor hoş traktör ben begeniiyorum ben tam 3 tane tümosan eskittim brincisi 98 model 82 80 kabinli hidroligi düzen tutmadı sattım yine tümosan aldım 2003 model 82 80 cadırlı hidroligi düzen tutmadı ve sattım yine tümosan aldım yeni 2008 model 95 90 5 defa hdroligini tamir ettirdim ama şu eksikleri tamamlasalar 1.hidroligini düzgün olsa 2.içine sesi çok alıyor 3.fitesleri adamın dizine degiyor 4. direksiyon aşagı yukarı oynaması azım 5.lastikleri birazdaha büyük olsa iyi olur.biz bir çifçi olarak bu eksikleri gidermenizi isterim
iyide birader 3 kez motor değiştirmişsin yinede sorun çıkardığını bile bile tümosan almışın

bazı kişiler tümosanın çok yaktığını söylüyor bence tümosan az yakıyor bizim köyde biri tümosan 82-80 ' i sattı yerine new holland tl100 aldı eskiden tümosandan inmezdi arlayı felan hep onla sürer onla dikerdi şimdi tarlarırı hep 640 ' lıkla dikecem diyor babam sordu büyük ne yapacak diye tarlayı korkutacak diyor yani tarla büyük traktörü görünce aha beni bu ekecek boku yedik diyecek

arkadaslar bildigim kadarıyla TÜMOSAN TÜRK FİAT ÜNİVERSAL BUnLARIIN motorları asagı yukarı aynı TÜMOSaNA NİYE bukadar yuklenıyonuz agzı olan konusuyo inceleyın arastırın kullanın sonra konusun kulaktan duyma laflarla gelmeyinnnnn

72_56 link=topic=776.msg221825#msg221825 date=1255510211' Alıntı:
arkadaslar bildigim kadarıyla TÜMOSAN TÜRK FİAT ÜNİVERSAL BUnLARIIN motorları asagı yukarı aynı TÜMOSaNA NİYE bukadar yuklenıyonuz agzı olan konusuyo inceleyın arastırın kullanın sonra konusun kulaktan duyma laflarla gelmeyinnnnn

Unıversal la ne alakası var anlamadım ???