TÜMOSAN MAKSİMA DETAYLI FOTO

Ynt: TÜMOSAN MAKSİMA DETAYLI FOTO

en azından kontrolleri sağ konsola toplamayı başarmışlar güçç*-*
Beklentilerimiz daha yüksekti...
Bana bunun iç dizaynını yapan mühendisi getirin iki ders viriyim sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa
Yine bir tümosan kılasıgi ne kadar sadelik o kadar verim noo*-*-
ne lannn bu bunca senedir biz bunun içinmi bekledik
eğer çekişi ve yakıtında cifçiyi etkileyemesse en yakın hurdacıya götürün anlş-*s

tümosana sesleniyorum (biliyorum duymayacaklar yaaa)
alın beni fabrikaya içeri size bi tasarım yapayım...trakkulubün torunlarına yetiştirin rekor kıralım hep beraber hem topikte hem satışlarda:)

Motor yapmadaki becersini , özellikle iç dizaynda bekliyoruz , klasik kasadan sonra bir türlü göze ve gönüle hitap eden bir model getiremedi , her bir kasa bir öncekini aratır oldu.
110-90 , 130-90 gibi klasik kasada makinalar yapsa inanın daha çok satar.

Sabahtan beri döşemeye gülyorum bu nedir abi ya tofas mı o :) madem içini krem yapcn dışını pembe yapta ewrim geçittr en azından yakşır göze hitap eder :) Ama hakkını yemiyelim ön lastikler yakışmş :)

koparanlı 80.4 servet link=topic=71915.msg831421#msg831421 date=1390251916' Alıntı:
Sabahtan beri döşemeye gülyorum bu nedir abi ya tofas mı o :) madem içini krem yapcn dışını pembe yapta ewrim geçittr en azından yakşır göze hitap eder :) Ama hakkını yemiyelim ön lastikler yakışmş :)
iç döşeme konusunda adamlar uygun renk kullanmışlar avrupa da böyle açık ve ferah renkler kullanılarak operatörün uzun çalışma sürelerinde daha dinç olması amaçlanmıştır Ahmet ;) bunun en güzel örneği John deere traktörledir....

kubilay07, KMS DİZAYN, GÜRKAN, tuzgolu, koparanlı 80.4 servet, valtraa93, sebazios, ibrahim5959, ibonus3573, gokhanozkan, POYRAZLI TALHA, funlowe, susurluklu10, yüceilker ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

forum maximayı linç edecek herkes takipte ;D