TÜMODAN KUBOYA GEÇİT YOK

Ynt: TÜMODAN KUBOYA GEÇİT YOK

ben böyle videolara ve böyle çekişmelere gülüyorum ancak bence çok saçma hiç adil değil bir tümosan kullanıcısı olarak şunları söyleyim tümosan gerçekten iyi motor ama bu videoda 2 nin 3üyle sürerken 2 nin 4 üne takıyor her ve 25 27 gaz arası sürüyor her idasına girerim tümosan 5 kere daha dolansın dönümde 2 litre yakıyorsa 5 litreye çıkar ve hareret yapar yani saçma sapan video bence burdan yetkilere sesleniyorum konu kapasın lütfen çoğu kişi biririne girecek.Hem bu videoları çekenlerde hiç akıl yok zaman kaybı traktörü kıpratma boş iş bunlar bunların babalarının petrolleri var herhalde yada köylerinde mazot ucuz

YETKİLERE SESLENİYORUM KONU KAPANSIN... saçma sapan işlerle uğraşmayalım

Gökhan_42 link=topic=53030.msg550848#msg550848 date=1330511280' Alıntı:
ben böyle videolara ve böyle çekişmelere gülüyorum ancak bence çok saçma hiç adil değil bir tümosan kullanıcısı olarak şunları söyleyim tümosan gerçekten iyi motor ama bu videoda 2 nin 3üyle sürerken 2 nin 4 üne takıyor her ve 25 27 gaz arası sürüyor her idasına girerim tümosan 5 kere daha dolansın dönümde 2 litre yakıyorsa 5 litreye çıkar ve hareret yapar yani saçma sapan video bence burdan yetkilere sesleniyorum konu kapasın lütfen çoğu kişi biririne girecek.Hem bu videoları çekenlerde hiç akıl yok zaman kaybı traktörü kıpratma boş iş bunlar bunların babalarının petrolleri var herhalde yada köylerinde mazot ucuz

YETKİLERE SESLENİYORUM KONU KAPANSIN... saçma sapan işlerle uğraşmayalım
Konunun kapanacak bir durumu yok,insanlar özgür sen saçma sapan bulursun bir başkası mantıklı bulur herkesin kendi görüşü.Burda atıyorum 10 kişi tümosan kubotadan iyi dese,onların dediğiyle iyi veya kötü mü olacak.Herkesin kendi aklı mantığı var,ona göre değerlendirmesini yapar.Şu an için kurallara aykırı bir durum yok,bu şekilde seviyeli olduğu sürece insanlar tartışmakta özgürler.Bir de merak etmeyin,biz konuları takip ediyoruz.Kapanması gerekirse kapatırız ;)

konunun kapanmasına filan gerek yok bunlar çiftçinin eğlencesi yeterki kırıcı olmayalım tümosan aşırı abartılıyor bir kere tamam videoda çekiyor ama hiç teknoloji yok sıfır kubota ya gelince güzel makinalar ama ben makinaya göre fiyatının pahalı olduğunu düşünüyorum yoksa kubota ile ilgili başka sorunum yok kubota lar hafif olduğundan seriliği ile ve konfor donanım olarak ön plana çıkıyor ama tümosan çok basit kalıyor ve kalite yönünde çok ama çok büyük eksiklikleri var o yüzden tümosan ithallerden önce hele gelsin yerli rakibi olan erkunta bir yetişsin bak kavuşsun demiyorum yaklaşsın yeter ondan sonra tümosan hkkında konuşuruz böyle 40 yıllık teknoloji ile olmaz

Çağrı link=topic=53030.msg550850#msg550850 date=1330511450' Alıntı:
Konunun kapanacak bir durumu yok,insanlar özgür sen saçma sapan bulursun bir başkası mantıklı bulur herkesin kendi görüşü.Burda atıyorum 10 kişi tümosan kubotadan iyi dese,onların dediğiyle iyi veya kötü mü olacak.Herkesin kendi aklı mantığı var,ona göre değerlendirmesini yapar.Şu an için kurallara aykırı bir durum yok,bu şekilde seviyeli olduğu sürece insanlar tartışmakta özgürler.Bir de merak etmeyin,biz konuları takip ediyoruz.Kapanması gerekirse kapatırız ;)
peki siz nasıl bilirseniz kendi görüşlerimi söyledim herkezin görüşünede saygımız var.

Biz taralayı böle süreriz 14inç pullukla .. sakin traktörümüz nedense hiç bilmiyor pullugu arkasında.. yırtına yırtına tarla sürülmez .. sesiz konforlu rahat 15 saat tam bu videoyu çektigim gün traktörün üzerindeydim sadece yemek arası verdim.. traktörde titreşim yok yag gibi sürüm yapıyor.. bi karşılaştırın bakalım bu iki videodaki traktörler aynı marka mı yoksa şöförleri aynı mı !.. ben gaza bastıgımda 8.5km/h hıza çıkıyordu traktör ama 6.5km/h hızla sürüm yaptım.. ve herturlü pullugu rahatca çekiyor.. toprakta ortada kepur toprak renginden de anlaşılacagı üzere..

kubota m8540 (36saate) pulluk- GÜMÜŞKAYNAK KÖYÜ

ceya023 link=topic=53030.msg550863#msg550863 date=1330512229' Alıntı:
Biz taralayı böle süreriz 14inç pullukla .. sakin traktörümüz nedense hiç bilmiyor pullugu arkasında.. yırtına yırtına tarla sürülmez .. sesiz konforlu rahat 15 saat tam bu videoyu çektigim gün traktörün üzerindeydim sadece yemek arası verdim.. traktörde titreşim yok yag gibi sürüm yapıyor.. bi karşılaştırın bakalım bu iki videodaki traktörler aynı marka mı yoksa şöförleri aynı mı !.. ben gaza bastıgımda 8.5km/h hıza çıkıyordu traktör ama 6.5km/h hızla sürüm yaptım.. ve herturlü pullugu rahatca çekiyor.. toprakta ortada kepur toprak renginden de anlaşılacagı üzere..

kubota m8540 (36saate) pulluk- GÜMÜŞKAYNAK KÖYÜ
güzel video mantıklı yorum *098*-

tümosana kötü diyen yok ama bu şekilde aşırı abartılıp sunulmasına da gerek yok ve tümosanı kabullenmemek mümkün değil çünkü pazarın 2. si bir firma ama gelişime ihtiyacı var

ya arkadşlar bu tümo bu şekilde en fazla yarım saat dayanır harareti tepesinde görür onun için çekişmelere daha gerçekçi yaklaşmak lazım normal tarlada kendi işini yapar gibi olmalı

tolga link=topic=53030.msg550874#msg550874 date=1330512943' Alıntı:
ya arkadşlar bu tümo bu şekilde en fazla yarım saat dayanır harareti tepesinde görür onun için çekişmelere daha gerçekçi yaklaşmak lazım normal tarlada kendi işini yapar gibi olmalı
o şekilde çalışmayacağını herkes biliyor orada güç denemesi var iddialaşma var ikiside var gücünü kullanıyor saptırmayın

çağdışı dedikleri traktörde yok yok .yuro 3 motor ,turbo,interkoller, lda ,veskeyt(NE OLDUĞUNUDA BİLMİYORUZYA) elekro lift 4 yağ çıkışı neler neler inadına en çok satılan modeli halen de inkar ediliyor ben buna şaşıyorum

phantomerkunt link=topic=53030.msg550873#msg550873 date=1330512879' Alıntı:
tümosana kötü diyen yok ama bu şekilde aşırı abartılıp sunulmasına da gerek yok ve tümosanı kabullenmemek mümkün değil çünkü pazarın 2. si bir firma ama gelişime ihtiyacı var
abartılmayı erkuntta gördüm başkada bir firmada görmedim 70 hp lik erkuntlara TLA100 leri boğdurmalar falan

tüm üyelerin katıldıgı bir tarla günü düzenleyek ;D
herkes motoruyla cıksın gelsin...

ünlü yetkililerinden de rica ederiz birer pulluk ayarlarlar ;) :D

sami ÖZKAN link=topic=53030.msg550885#msg550885 date=1330513623' Alıntı:
abartılmayı erkuntta gördüm başkada bir firmada görmedim 70 hp lik erkuntlara TLA100 leri boğdurmalar falan
evt erkunt bunu cok yapıyor ;)
özellikle de nh ye satasıyor, onun agırlıgına en yakın motor nh oldugu için ;D
ama erkunt 70 ile tl90a yı filan karsılastırıyolar... birinin pulluk 18 inc birininki 12 inc mlletide yanılgıya düşürüyolar... kınıyorum noo*-*-

bende tümonun 8195 i var ve çok güzel makina herkte mükemmel bi çekişi var yakıtta gayet güzel biz memnunuz avrupa traktörlere göre teknolojik eksikleri çok ama parasına göre süper makina

hızırcorap link=topic=53030.msg550898#msg550898 date=1330514148' Alıntı:
bende tümonun 8195 i var ve çok güzel makina herkte mükemmel bi çekişi var yakıtta gayet güzel biz memnunuz avrupa traktörlere göre teknolojik eksikleri çok ama parasına göre süper makina
olay budur

sami ÖZKAN link=topic=53030.msg550885#msg550885 date=1330513623' Alıntı:
tamam kardeşim bizim kullandığımız erkunt da massey de kubota da çok kötü makinalar bunlarkapıya konmaz en iyisi senin tümosanın onun üzerine yok oldumu şimdi hırsın geçtimi bari

Erkunt ağır olmasa,bir hiç.Erkuntu Erkunt yapan ağır olması.Eğer çok ağırlık iyi birşey olsa nh,mf,valtra,tümosanda ek ağırlık koyar..

günümüz türkiyesinde halen 60 lı yılların traktörleri varken 100 milyarlık traktörler %70 çiftçimize hayal gelirken teferruat istiyorlar sidik yarışı istiyorlar bu teknoloji bağımlılarını kredi ödeme günlerinde görüyoruz o konforlu zamanlarını

Emin01 link=topic=53030.msg550908#msg550908 date=1330514501' Alıntı:
Erkunt ağır olmasa,bir hiç.Erkuntu Erkunt yapan ağır olması.Eğer çok ağırlık iyi birşey olsa nh,mf,valtra,tümosanda ek ağırlık koyar..

Erkuntun ağırlığı ZF şanzumandan geliyor...Servet için konuşuyorum,Carroro şanzumanlılar 3250 kg gelirken ZF olan 4200 kg geliyor... Ek ağırlıktan kaynaklanan bir durum yok ikisinde de önde 300 arkada 300 kg var...