TT55b aldım

Ynt: TT55b aldım

hayırlı olsun tt55 ler traktörün hası tek yapacağın şey traktörü çalıştırdığın zaman 1 dk turboyu yağlamasına izin vercen.çamurluklardaki dal kaydıranları siz mi çıkardınız yoksa öyle mi geldi

NH_TT55 link=topic=62879.msg704708#msg704708 date=1361273541' Alıntı:
hayırlı olsun tt55 ler traktörün hası tek yapacağın şey traktörü çalıştırdığın zaman 1 dk turboyu yağlamasına izin vercen.çamurluklardaki dal kaydıranları siz mi çıkardınız yoksa öyle mi geldi
Ben çıkardım.

Arkadaşlar ilk olarak traktörün arkasına 3 lü pulluk taktım. Bağ dikilecek bir arazi vardı 10 da. TT55b en ufak dizim kadar bile olmayan tümsekte askıda kalıyor. Yeterki arka tekarler olduğu yerde 2 tur atsın anında motorun altı yere otyruyor.Arka tekerler boşa dönmeye başlıyor. Ben böyle şey görmedim. Keşke standart alsaydım. Ön dingiller nerdeyse toprağı sürterek gidiyor. Arka dingille yer arasında hiç mesafe yok desen olacak. İlk traktör denememiz tam bir rezaletti. Demekki ben bu traktörü baklava zinizi gibi yerde kullanmam gerekiyor. Küçük bir taş veya toprak tümseği oldumu vay halimize.

PLADAL link=topic=62879.msg717650#msg717650 date=1363126869' Alıntı:
Arkadaşlar ilk olarak traktörün arkasına 3 lü pulluk taktım. Bağ dikilecek bir arazi vardı 10 da. TT55b en ufak dizim kadar bile olmayan tümsekte askıda kalıyor. Yeterki arka tekarler olduğu yerde 2 tur atsın anında motorun altı yere otyruyor.Arka tekerler boşa dönmeye başlıyor. Ben böyle şey görmedim. Keşke standart alsaydım. Ön dingiller nerdeyse toprağı sürterek gidiyor. Arka dingille yer arasında hiç mesafe yok desen olacak. İlk traktör denememiz tam bir rezaletti. Moralim çok bozuk. Demekki ben bu traktörü baklava zinizi gibi yerde kullanmam gerekiyor. Küçük bir taş veya toprak tümseği oldumu vay halimize.
Üzüldüm arkadaşım kötü bir durum deneme imkanınız olsa iyiymiş.

YAVUZ_13 link=topic=62879.msg704401#msg704401 date=1361221633' Alıntı:
hayırlı olsun kardeşim güzel tercih yapmışsın
traktördaş olmuşuz ben alalıda 15-20gün oldu nerdeyse :D
bilgi paylaşımalrımız açısıdan güzel olacaktır
İLLAKİ...
güzel haber hayırlı olsun

Çekiş konfor 12 numara. Servisle görüştüm. Bahçe tipi zaten standart tipinin kovanları dönük hali.Kovanları standart tipteki gibi geriye çevirebiliriz dedi. Ama zaten bizim bağlar düz. Ben motor açılsın diye tarlaya gitmiştim. Bundan sonra tarlayla işim olmaz. Hep bağın içindeyim yani. Yoksa tt 55b almasam tt55 alırdım. Ama yine newholand alırdım varmı daha konforlusu ?

Birazda hidroliğin acemisiyiz. Masseyde hep elimizle kollamaya alışkın olduğumuzdan elim newholadın hidrolik kadranına tam alışmadı. Patinajda sanırım bunun da etkisi var.