bu field bee ve alan yönlendirrici app store apple da yok mu?
Evet hibe kapsamında%50 hibe kapsamında otomatik dumenleme fiyati soran oldumu acaba hic? Trimble aklimi kurcaliyor. Amayor olarak bile bakinca mazot tohum gibre ilac derken 5 6 senede kendini amorti edecek gibi geliyor bana bu hibe kapsaminda?
Sizlerin dusuncesi nedir?
Android kullaniyorum malesef bilgim yokbu field bee ve alan yönlendirrici app store apple da yok mu?
Topcon piyasada en çok tutulan marka, abonelik ücreti nedir acaba? Sadece ilk taktirirken ücret ödeniyor başka ücreti yoktur gps cihazların
Merhaba . Bir yıldır Topcon kullanıyorum . Türkcell’e Aylık 10,1 lira sabit ücret ödüyorum . Başka bir masrafı yokTopcon piyasada en çok tutulan marka, abonelik ücreti nedir acaba? Sadece ilk taktirirken ücret ödeniyor başka ücreti yoktur gps cihazlarının
Program ile fiziki şartlar tutuyor mu mesela 20 cm hassasiyet dediği zaman gerçekten o kadar mi oluyorTabletin dahili gps i dahi cok iyi sonuçlar veriyor. Manuelinde haklısınız 3m gibi belirtiliyor ancak tablet ile bağlandığınızda program uzerinden
20 cm den daha dusuk hassasiyetle çalıştığı görülüyor.
Dgps eski teknoloji. RTK gibi bir şey yok mu seçeneklerde?@marican22 , @dwil
arkadaşlar benim GLO2 sadece GPS uydularına bağlanıyor, GLONASS bağlanmıyor. Sizde de durum aynı mı?
Android GPS Connector uygulaması üzerinde sinyal kalitesini DGPS olarak alabilirsem hassasiyet +-1 metre olarak görünüyor. Bunun altına düşemedim.
Sadece 5 tane gps uydu gördü. Normalde baya bir uydu çıkıyordu. Glonass yoktu. Apartmanların arasında denediğimden de olmuş olabilir belki de. Ya da başka bir durum var.@marican22 , @dwil
arkadaşlar benim GLO2 sadece GPS uydularına bağlanıyor, GLONASS bağlanmıyor. Sizde de durum aynı mı?
Android GPS Connector uygulaması üzerinde sinyal kalitesini DGPS olarak alabilirsem hassasiyet +-1 metre olarak görünüyor. Bunun altına düşemedim.
Açık alanda 15 kadar uyduya bağlanıyor. Rtk için düzeltme sinyali gerek bu cihaz sadece alıcı görevi görüyor.Dgps eski teknoloji. RTK gibi bir şey yok mu seçeneklerde?
Ayrıca görülen uydu sayısına dikkat edin. Bir konum belirleme için minimum 4 uydu görülmesi gerekir. Bunun üstündeki sayılarda konum doğruluğu artar. Ayrıca GPS sinyalleri ağaç fazlasya multipet etkisi yapar. Ağaçlardan çok kırılır. Bunlar da konum doğruluğunu azaltan etkenler
Hocam peki sizde doğruluk kaç görünüyordu uygulamadaSadece 5 tane gps uydu gördü. Normalde baya bir uydu çıkıyordu. Glonass yoktu. Apartmanların arasında denediğimden de olmuş olabilir belki de. Ya da başka bir durum var.
Hocam ben hiç görmedim sistemi. Harita mühendisiyim ben GPS'in altyapısını biliyorum ordan konuştum.Hocam peki sizde doğruluk kaç görünüyordu uygulamada