TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI %50 HİBELİ PROJELERİ

Tamamen boş iş. 3 ay önce 4 tonluk römork için başvurmaya karar verdim. Az çok fiyatların artacağını tahmin ettim. 27000 liraya 2 tekerli olanı taksitle aldım. Şuan 45 bin oldu. Süreç uzadığı her geçen gün çiftçinin zararına. Herşey 2 katına çıktı zaten. Yarısını verseler yine zarar. Neyse Allah CC yardımcımız olsun... Saygılarımla

Tamamen boş iş. 3 ay önce 4 tonluk römork için başvurmaya karar verdim. Az çok fiyatların artacağını tahmin ettim. 27000 liraya 2 tekerli olanı taksitle aldım. Şuan 45 bin oldu. Süreç uzadığı her geçen gün çiftçinin zararına. Herşey 2 katına çıktı zaten. Yarısını verseler yine zarar. Neyse Allah CC yardımcımız olsun... Saygılarımla
Hayırlı olsun remorkun markası nedir

Resimler ve ekler

• Screenshot_2022-02-22-23-02-14-937_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2022-02-22-23-02-14-937_com.sahibinden.jpg
    52.2 KB · Görüntüleme: 18
Bir konusa fikrinizi alayım o zaman. Palazoğlu ve köksal marka römork larin arka lastikleri bizim kullandigimiz römorklara göre daha içerde. Yani öne yakın. Biz tekceker traktör kullanıyoruz ve yerlerimiz düz değil. Ayrıca çeki olarakta kanca. Sizce bu çeki sisteminde hangi römork daha iyi. Lastikler geriye yakın olunca traktör e daha fazla yük biniyor. Ve römork traktörü kovuyor diyorlar.
Bende kendi remorkumu bu aksam 20 bine verdim palazoğlu 2009 4 tonluk

Bir konusa fikrinizi alayım o zaman. Palazoğlu ve köksal marka römork larin arka lastikleri bizim kullandigimiz römorklara göre daha içerde. Yani öne yakın. Biz tekceker traktör kullanıyoruz ve yerlerimiz düz değil. Ayrıca çeki olarakta kanca. Sizce bu çeki sisteminde hangi römork daha iyi. Lastikler geriye yakın olunca traktör e daha fazla yük biniyor. Ve römork traktörü kovuyor diyorlar.
O birazda arıc uzunluğu ile alakalı bizde kanca kullanan hic yok hep kurt ağzi engemelli arazide kanca sıkınti

Sonuçlarla ilgili bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar ne zaman açıklanır.
Ve ben römork satıcı ile görüştüm hibe fiyatlarında artış olabiliyor bikaç kez oldu dedi ve bu hibe projesinin de tarihi çok uzadığından şahsen bir güncelleme gelip desteklerin artabileceğini düşünüyorum.

Sonuçlarla ilgili bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar ne zaman açıklanır.
Ve ben römork satıcı ile görüştüm hibe fiyatlarında artış olabiliyor bikaç kez oldu dedi ve bu hibe projesinin de tarihi çok uzadığından şahsen bir güncelleme gelip desteklerin artabileceğini düşünüyorum.
Bu gün destekleme başvurusu yaptığım yerde tamda bu konuyu konuştuk. Destek miktarında bi artış yapılıp yapılmayacağı belli deyil. Mart ın ilk yarısında açıklanır diyorlar. Fiyatlar çok yüksek. Ben çıksada alamayacak gibiyim.
Özdöken 5li havalı gübre tanklı mibzeri 84.000₺ olmuş. Başvuru yaptığım zaman 46.000₺ idi.

Sonuçları 4 gözle bekliyoruz, neredeyse hergün il tarımın sitesine hemde bu konuya girip bakıyorum 😂 sonuçlar açıklandı mı diye... Hayırlısı ile bi açıklansa idi.

Bende fiyatlar artar düşüncesi ile (kendimi de zorlayarak) ekipmanın parasını ödedim. Bakalım adımız çıkarsa iyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: karga
Çanakkale il tarımın sayfasında başvurusunda eksik evrak olanlar la ilgili tekrar ek süre verildi ve 5 mart ta bitiyor. Ek süre verilenlerin çoğunun şirket olması da ilginç. Başka illerde ek süre var mı?

Resimler ve ekler

• Screenshot_20220304_100931_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20220304_100931_com.google.android.apps.docs.jpg
    53.4 KB · Görüntüleme: 17

Sonuçları 4 gözle bekliyoruz, neredeyse hergün il tarımın sitesine hemde bu konuya girip bakıyorum 😂 sonuçlar açıklandı mı diye... Hayırlısı ile bi açıklansa idi.

Bende fiyatlar artar düşüncesi ile (kendimi de zorlayarak) ekipmanın parasını ödedim. Bakalım adımız çıkarsa iyi olurdu
Bende peşin ödeyerek aldım yoksa aksi mümkün değil fiyatlar habire artıyor iken hibenin bi mantığı kalmazdı inş çıkar tabi

• Beğen
Tepkiler: by_siverekli
Bugün biriyle görüştüm umutlanmayin cikmaz diyo her üründen il bazında 1 yada 2 tane verilecek dedi bi hafta on güne sonuclar belli olur dedi
hibenin yazıldığı zmanda elinde peşin para olup ekipmanını alan şuan hibe çıksa bile karda , ama ilçe tarımlar dahil çoğu kurum, yazıldğımız bayi (güneydoğunun en büyük bayisi) yuzde 90 çıkıcak deniliyor bakalım açıklanınca görücez ne durumda olcak ,yeniden fiyat güncellemesi gelicekmi tarim bakanligindan