TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI %50 HİBELİ PROJELERİ

Geçen sene ödenek Mayıs ayında oldu galiba burada alan biri vardı bu zamanda geldi malzemeleri öncede birkaç malzeme aldı bekletti esnefı. Mayıs geç kalır kayısıya ilaç atamazsın. En azından eski makinanın parasını ver destek ödeneğin çıkınca geri alırsın
Doğanşahin den alacam hafta içi görüşüp paranin yarisini verip yarısına sonuç bekleyebilirsek alayim cikmazsa oderim paranın kalanını

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (2020/25) hükümlerine göre makine - ekipman başvurularına ait askı listesi 07-11.2022tarihleri arasında yayımlanacaktır. Eksik evrakların sisteme yüklenme süresi ise; 14-18.02.2022 tarihleriarasında yapılabilecektir.

Il tarimorman sitelerinde eksik basvuru yapanlarin listesi yayinlandi.eksik belgeleri olanlar ayin 18 ine kadar belgelerini yukluyebilir.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (2020/25) hükümlerine göre makine - ekipman başvurularına ait askı listesi 07-11.2022tarihleri arasında yayımlanacaktır. Eksik evrakların sisteme yüklenme süresi ise; 14-18.02.2022 tarihleriarasında yapılabilecektir.

Il tarimorman sitelerinde eksik basvuru yapanlarin listesi yayinlandi.eksik belgeleri olanlar ayin 18 ine kadar belgelerini yukluyebilir.
Ekipman desteği mi oluyor bu yazılan il tarım orman sitesine baktım liste bulamadım

Evet ekipman destegi.balikesir tarimorman yayinlamis
Şimdi baktım Edirne tarım orman da yayınlamış başvuranların en az %90ı tüzel kişiler için idari ve mali açıdan kamudan bağımsız olduklarına dair taahhütname gerçek kişiler için Kamu görevinden bulunmadıklarına ve kamu personeli olmadıklarına dair taahhütname belgesi yüklenmemiş bu belgeyi nerden alıcaz bizde yüklemedik

Şimdi baktım Edirne tarım orman da yayınlamış başvuranların en az %90ı tüzel kişiler için idari ve mali açıdan kamudan bağımsız olduklarına dair taahhütname gerçek kişiler için Kamu görevinden bulunmadıklarına ve kamu personeli olmadıklarına dair taahhütname belgesi yüklenmemiş bu belgeyi nerden alıcaz bizde yüklemedik
Link atarmisin ben göremedim

Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nü tebrik ediyorum, adamlar hızlı iş yapıyor. Şanlıurfa da yayınlamış, yeni fark ettim

Bildiğim kadarıyla kurumdan almıyorsunuz, kendiniz taahhütname şeklinde yazıp imzalıyorsunuz. En azından ben öyle yaptım :)

Benim başvuruya, eksik belge olarak;

Şirketler veya bireyler için son başvuru tarihinden önce en az bir yıldır Bakanlık tarafından oluşturulan tarımsal üretim kayıt sistemine, çiftçi kayıt sistemine veya Bakanlık tarafından
oluşturulmuş diğer kayıt sistemlerine kayıtları

Diye. Ben 2021 çks yi eklemiştim, neden eksik denilmiş anlayamadım. 2021 ile başvuru yapan var mı? eksik belge listesinde adı çıkan var mı?

Şirketler veya bireyler için son başvuru tarihinden önce en az bir yıldır Bakanlık tarafından oluşturulan tarımsal üretim kayıt sistemine, çiftçi kayıt sistemine veya Bakanlık tarafından

Diye. Ben 2021 çks yi eklemiştim, neden eksik denilmiş anlayamadım. 2021 ile başvuru yapan var mı? eksik belge listesinde adı çıkan var mı?
benim de eksik..tarım il müd. hangi belgeleri ne istiyorsa onu verdim eksiksiz..şimdi baktım adli sicil kaydı ve Kamudan Bağımsızlık Taahhütnamesi (bunun ne olduğunu bilmiyorum) eksikmiş..ne laka çözemedim

Kamu personeli olmadığına dair taahütnameyi şu şekilde yazıp imzalamıştım, sol altta da adres ve telefon bilgileri;

TAAHÜTNAME

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi için, başvuru yaptığım tarih itibariyle, herhangi bir kamu görevinde bulunmadığı ve kamu personeli olmadığımı taahhüt ederim

Bu şekilde vermiştim, şuan bende taahütnameyle ilgili eksik evrak yok. Yardımcı olması için ekledim buraya

Ben 2021 ile başvuracaktım makinayı aldığım firmanın danışmanı 2020 ve 2019 u da ekle dedi öyle yaptık eksik belge listesinde adım yok

• Beğen
Tepkiler: by_siverekli