hocam ilgili madde şöyle diyor;Ben 2021 ile başvuracaktım makinayı aldığım firmanın danışmanı 2020 ve 2019 u da ekle dedi öyle yaptık eksik belge listesinde adım yok
Şirketler veya bireyler için son başvuru tarihinden önce en az bir yıldır Bakanlık tarafından oluşturulan tarımsal üretim kayıt sistemine, çiftçi kayıt sistemine veya Bakanlık tarafından oluşturulmuş diğer kayıt sistemlerine kayıtları...
Şimdi benim 2021 yılı ÇKS kaytı tarihi 06/01/2021, makine ekipman için son başvuru tarihi de "2021-2022 başvuru dönemi için 31/10/2021 tarihinde başlayan başvurular 28/1/2022 tarihi saat 23:59'da sona erecektir." olduğuna göre zaten sıkıntı olmaması lazım.
Az önce Kırsal Kalkınma daki görevli personelle görüştüm, diyor ki biz 2021 çks yi kabul ediyoruz yalnız 2.3 veya daha sonraki aylar en az 1 yıl şartını karşılamıyor. Dedim doğrudur, ama benim zaten 1.ayın 6 sı... Bunu söyleyince eğer tarihte eminseniz, sistemsel bir hata olmuş olabilir diyor. Yani arkadaş sistem benim başvurudaki, Çks kaytı tarihini nasıl görüyor ? Personel arkadaşın hatası diyemiyorda, ah ah burası Türkiye
Her ihtimale karşı 2020 yi de ekliyecem İnşaAllah