Arkadaşlar ne oldu bilgisi olan bişey duyan varmı şimdi biz 10. Ayda 24 bin fatura almışız aynı makina 48 bin olmuş bunlar şayet verirse hangisinden öderler ozaman hic desteklemeye işiyle uğraşmadan 24 bini verip almak daha karlıymıs
Aynen öyle o zaman 24e almadığımızi şimdi destekli 36ya alicazArkadaşlar ne oldu bilgisi olan bişey duyan varmı şimdi biz 10. Ayda 24 bin fatura almışız aynı makina 48 bin olmuş bunlar şayet verirse hangisinden öderler ozaman hic desteklemeye işiyle uğraşmadan 24 bini verip almak daha karlıymıs
Fiyatlarda güncelleme olabilir fatura fiyatı değil kendi belirledikleri fiyatı baz alıyorlarArkadaşlar ne oldu bilgisi olan bişey duyan varmı şimdi biz 10. Ayda 24 bin fatura almışız aynı makina 48 bin olmuş bunlar şayet verirse hangisinden öderler ozaman hic desteklemeye işiyle uğraşmadan 24 bini verip almak daha karlıymıs
Açıklanmayacak heraldeFiyatlarda güncelleme olabilir fatura fiyatı değil kendi belirledikleri fiyatı baz alıyorlar
Fiyat güncellemesi olacağını pek sanmıyorum ama, bekleyip göreceğizFiyatlarda güncelleme olabilir fatura fiyatı değil kendi belirledikleri fiyatı baz alıyorlar
Adınıda hibe koydularFiyat güncellemesi olacağını pek sanmıyorum ama, bekleyip göreceğiz
Danışman şuan 70 üzeri puanlar inceleniyor dedi 1 haftaya sonuçlanır gibi..Galiba bu hafta da açıklanmayacak... Var mı duyum alan?
Hadi hayırlısıDanışman şuan 70 üzeri puanlar inceleniyor dedi 1 haftaya sonuçlanır gibi..
Kurban gelir bu gidişlebayrama kadar açıklanacağı yönünde söylentiler var.
Bugun tarim il mud. Ile tekrar görüştüm biz ankara'ya yolladik ordan cvp bekleniyo dedi nezaman gelir tahmini sure varmi dedim tabi herzamanki gibi yanıt yokKurban gelir bu gidişle