STEYR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Ynt: STEYR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

ferhat link=topic=805.msg172824#msg172824 date=1239712737' Alıntı:
Arkadaşlar Steyr 8073 ile Erkunt 70 ' i (tekçeker) arka arka bağlasak sizce hangisi çeker.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
bence styr eller

Erkunt 70 in videolarını seyrettim tarla işlerinde performansı herkesçe kabul edilen MF lerin motoru perkins ve steyrin sanzımanı var bence erkuntu hafife almamak lazım tabi sizinde dediğiniz gibi tarlada denemek lazım pullukta çizelde falan

bak sen diyorsun steyrın şanzumanı var birde erkuntta steyr ın arkası var +steyr ın motoru çok kaliteli vede sağlam

arkadaşın bir tanesi mf işde styerden fazla yazmış neyde denedi acaba hidrolikde mi kuyruk milinde mi yoksa zorlamada mı styerin üstünde dilinden anlayan olsun sınıfında iddaalaşmayacağı yoktur bizim köydede iddası çok hatta kabinine iddiaya girdiler canlı şahidiyim şikesiz steyr götürdü asfalt da iddiası o kadar çoktu 8073 le 285 liğin bir defasında ağbinin biri 285 liğin alamadığı römorku almak için 8073 geri baydı 8073 denk bir 70 66 bilirim onunda yakıtı çok

bu arada dayım 265 liği satıp 70 56 alda eniştemde de 276 gold var fergusonun da ne olduğüunu biliyoruz oğlu askerdeyken tarla işlerinde yardımcı olup bizzat deneme fırsatım oldu ama kesinlikle steyr

steyr ara işlerde çok iyi fakat zora geldimi mazot falan dinlemiyor dikkat edilecek tek noktası,soğuk havalarda çalıştırdığın gibi gitmeyeceksin yoksa pistonu verir eline kuyruk mili debriyajını zor yere koymuşlar adamın göğsü nasır tutuyor vites kolları ve şanzuman dişlileri arıza yapar ama en basit işçilik ster ındır çekişte 70-66 yı bırakmaz

size bişey söyleyem steyr zora gelemez hararet yapar samana gelemez tarlada iyi gitmiyo bizde kullandık biliyoz hararet leri kötü işte hararet yapmasa iyi ama masseyi filan çekiyo

ya yorumlarda birisi uydurmuş steyr 8053 e 4 lü 11 numara takmış çekmiş ya güldürme beni 8073 ler bile zor çekiyo hararet yükseliyo

1006 arkadaşım senn tarlan byı olur çekemz benm tarlama getir ben 14 no lusunu da çekerim tava içi gibi tarla

tam olarak hatırlamıyorum ama 99 veya 2000 senesinde 95 model aldık halada kullanıyoruz hararet ne onuda bilmiyoruz daha öncede yazdım dilinden anlayan oldukdan sonra sınıfında iddaalaşamayacağı yoktur

Ayrıca hangi marka olursa olsun belirli bir iş gördükden sonra sıcak havalarda ısınacaktır.öyle havalar oluyor ki insan nefes almak da zorlanıyor.Steyrde ısındığında siz sigaranızı içene kadar rölantide kendini toplar ve aynen işe devam eder

Mustaf-a link=topic=805.msg5603#msg5603 date=1201085310' Alıntı:
Piyasadaki en güzel gezme traktörü. :) Böyle söylüyorum diye çekişi kötü sanmayın sakın, adamlar nasıl bir ölçü tutturduysa hem az yakıyor hemde güç kaybı yok. Steyr hiç birşeyde sınır tanımaz, her türlü bahsine girerim. Başaklarda bu özellik yok. Hidroliği patlatır genede arkasına taktığını kaldırmaya çalışır, çekiyi yamultur gene de arkasındakini çekmeye çalışır.

Bizim tarlaların çoğunun anlıklarında kavaklar vardır, bunları keseriz, kışa yakacak için. Kavağın ağır tarafını hidroliğe takarız, biraz kaldırırız, sonra köye. Kavak deyip geçmeyin çok ağırdır, özellikle yeni kesildiği için yaş olur. Motorun ön tekerler zaten sürekli havada gider, direksiyon işlemez artık dönme işlemini tek frenle yaparız. Bir zamanlar NH 70-66 tek çekere takmıştık bir tane kavak, motor öylece kaldı. 'IIIIIIIIIIIIIII' diye bi ses çıkıyor motordan, kaldıramıyor. Şuanki motorların çoğunda sınır var, azami ağırlığı çektiği zaman ne çekiyor, ne de kaldırıyor. Steyr ' da sınır olmadığı için gerekirse motor kendini parçalıyor genede çekmeye çalışıyor, kaldırmaya çalışıyor. Biz kaç defa hidroliği patlattık, mübarek arkasına ne koyarsan koy kaldırmaya çalışıyor...

valla katılıyorum steyre türk eli deydi batırdı traktör kendini yırtar yinede kaldırır bu arada bende 8073 balon teker kullanıyorum bizim köyde new holland td65 büyük universal john deere 5403 benim steyri çekemiyolar

kimse üstüne alınmasın ama çokları traktörün tipine heybetine bakıp yorum yapıyor yaptığı işe değil steyr dengeli traktör kolay kolay bırakmaz

steyr a laf ettirmem varsa onun klasmanında her şeyde kapışırım ama ole deli gibi göt göte bağlamayacan girecen tarlaya aynı mazotla ne kadar iş yapıon

steyr tam yük motorudur 768 8073 hiç fark etmez çoğu motor bayır aşağı steyr kadar tutamaz dayımda vardı kullandığımdam biliyorum bayır yukarı zaten ya çeker ya koparır...

kara_murat link=topic=805.msg211265#msg211265 date=1251978043' Alıntı:
steyr tam yük motorudur 768 8073 hiç fark etmez çoğu motor bayır aşağı steyr kadar tutamaz dayımda vardı kullandığımdam biliyorum.

tek kelimeyle harika çok güzel bir traktör