Eski traktörünüz neydi ona göre fazla yakıyor. Daha yeni olduğu için biraz yakar başta saat yaptıkça düşecektir yakıt
Zamanla yakıt düşer korkmayın 2635 70 hp galiba illaki yüksek beygire geçince başlarda fark olacaktıreskitraktörüm massey 2635 onda hiçyakıt sorunu çekmiyordun
T5.115 5 12 pulluk, kara kil toprak, yonca,mısır yeri, 40 cm derinlik, 2000 devir, dekara 3,2 litre yakıyor.Hassasiyet ayarları 1000 devir altı çalışmaz, 1200 devir gibi ayar yapmak gerekiyor.Servise bir gösterin olmazsa.
Zamanla yakıt düşer korkmayın 2635 70 hp galiba illaki yüksek beygire geçince başlarda fark olacaktır
Osmaniye memleket td65d var bluemaster. Yakit basta bizede cok gibi geldi 200 saatten itibaren dahada duser yakıt hissedeceksiniz simdilik normaldir yakmasımeleket sizin neeresi ve newholland
kulanıyormusunuz
şuan motor 80 saatte ve ben 5li 13 le ünlü pullukla mısır yeri sürümü 3 litre yakıyor ve benim eski traktörde 2635 4lu 13 ve 2.5 litre yakıyordun ben bu traktörü alırken 2ile 2.5 arası yakar dediler mısır verinde sizce ilk başta yakması normalmı
Pullukta 1 3 u geçmiyor TD 100 kültivatör de 650 gram yakıyor ama ara işlerde mazot.yetistiremiyoruz
Haklisiniz ama 2.bir traktöre gerek görmüyoruz ama ara iş olunca aklımıza gelmiyorda degil.Motor yük altında baskılanırsa yakıt azaltır, ara işlere ikinci motor lazım.