Çekmesine çekiyorda traktör 38 saatte 20 gaz civarında sürdüm umarım motor açıldıkça yakıt tüketimi düşer.65 beygir senin dediğin yere kadar zor çeker farz edelim ki çekti yinede çok yakmış
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çekmesine çekiyorda traktör 38 saatte 20 gaz civarında sürdüm umarım motor açıldıkça yakıt tüketimi düşer.65 beygir senin dediğin yere kadar zor çeker farz edelim ki çekti yinede çok yakmış
Çekmesine çekiyorda traktör 38 saatte 20 gaz civarında sürdüm umarım motor açıldıkça yakıt tüketimi düşer.
Sende ne motoru var fatihMotor açıldıkça yakıt düşmesi zor 1.5 litreyi geçmemesi lazım
Hayırlı olsun yolcu koltuğu varmı sizinkindeBiz de yeni bir tt4.55 aldık şu an 60 saatte yakıtı tam ölçmedik ama servis ilk 120 saatte çok yakar dedi.
Hayırlı olsun yolcu koltuğu varmı sizinkinde
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınBiz de yeni bir tt4.55 aldık şu an 60 saatte yakıtı tam ölçmedik ama servis ilk 120 saatte çok yakar dedi.
Fazla yakmasinin sebebi bence elekctro command olabilir hacim.kucuk sanziman agir geliyordur.merhaba arkadaşlar yenı newholland t5 105 ec model traktör aldım eski traktörüme göre cok fazla yakıyo
Eski traktörünüz neydi ona göre fazla yakıyor. Daha yeni olduğu için biraz yakar başta saat yaptıkça düşecektir yakıtmerhaba arkadaşlar yenı newholland t5 105 ec model traktör aldım eski traktörüme göre cok fazla yakıyo
merhaba arkadaşlar yenı newholland t5 105 ec model traktör aldım eski traktörüme göre cok fazla yakıyo
T5.115 5 12 pulluk, kara kil toprak, yonca,mısır yeri, 40 cm derinlik, 2000 devir, dekara 3,2 litre yakıyor.Hassasiyet ayarları 1000 devir altı çalışmaz, 1200 devir gibi ayar yapmak gerekiyor.Servise bir gösterin olmazsa.
Hocam 3,2 litre biraz çok değil mi?
Yer ağır ve pulluk tabanı var, bize göre normal.
Bizdede ağır yer çok.5-6 yıllık yonca yerinde 40 cm derinlik 5li12 no ile t5 i bozar o zaman yakar ama mısır yerinde çok gibi.