Siz neden ısrarla böyle iğneliyorsunuz? Bir şey varsa söyleyin bilelim.Neden ısrarla doğaya aykırı şeyler söylüyorsunuz . Ben hümik asit bitkiye girmez diyorum bitki için yabancı birşey dir. Örneğin insan cam yiyormu yada insan taş yiyormu ? Hümik asit i ne kadar mikroçapını ufaltırsan ufalt bitki almaz bunu çünkü bitki için yabancı bir maddedir. Ayrıca Web sitenizi inceledim içerik kısmına kendi buluşunuz olarak bir madde var demişsiniz bu üstü kapalı anlatım ne kadar etik ? Çekinceniz başka bir firmanın buluşunu çalması ise bunun örnekleri var firmalar kendi buluşlarına patent alıyor başka kimse üretemiyor ve aslan gibi Üzerine yazıyor benim malımda ŞU VAR diyor. Örneğin :Şimdi sen benim buluşum bir madde var içinde yazmışsın biz nerden bilelim o maddedin üre olmadığını ? Üreyi de bitkiye yüklediğinizde çok kısa sürede çok bariz gözle görülür fark yaratır mesela. Lütfen iyi okuyun üre var demiyorum ama ne olduğunuda bilmiyoruz ortada bir çelişki var ?
Beni tanımadığınız aşikar. Benim ürünümün içinde ki gizli maddenin literatürde sudur budur diyebileceğiniz karşılığı yok. Bunu kendi hocamla birlikte laboratuarda günlerce, sabaha kadar reaksiyonu, üremeyi, karşıt etki tepkileri takip ederek başında bekleyerek uretilen bir madde. Bir karışım.
Beni tanısaydınız eminim ki içinde ure mi var yoksa hormon mu var demezdiniz.
Yani bilmem ne hormonu, bilmem ne etkili madde değil. Reaksiyon verimini arttıran, ayni zamanda reaksiyondan sonra bitkiye veya tarlaya atıldığı zaman işlemleri hızlandıran bir madde bu.
Siz hic merak etmeyin firmalar öyle güzel kılıfına uydurarak çalıyor ki aklınız şaşar.
Karşınızda ilaç satış mümessili yok. Neyin nasil yapılması gerektiğini ben çok iyi biliyorum.
Siz giremez deyin. Ben girdiriyorum diyeyim. Aksama kadar bunu sürdürmeye niyetim yok.
Son olarak şunu diyeyim. Tanımadığınız bir insan ve tanımadığınız bir ürün için lütfen ön yargılı olmayın.