Tmm bilader kolay gelsin .
Hayırlı ve bereketi bol kazançlar olur inşallah.
Hayırlı ve bereketi bol kazançlar olur inşallah.
Anlasirsak bayi olacagiz insallah cifteler camcilar tarimMerhaba. Suan icin bayi mevcut degil. Verdigim numara uzerinden iletisime gecebilirsiniz.
[MENTION=78664]kansucaglar[/MENTION] bak eskisehirden talep artiyor.
Konumuzla pek alakası yok ama deniz yosunlarını hiç deneme olarak bir arazide kullandinizmi? Veya tonik olarak geçen sodyum türevleriniTeşekkürler sağolun.
Deniz yosunu pahali, onun yaptığı işin fazlasını Humikcan yapıyor zaten. Toniklerde kimyasal bitki gelisim duzenleyici. Hormon yani.Konumuzla pek alakası yok ama deniz yosunlarını hiç deneme olarak bir arazide kullandinizmi? Veya tonik olarak geçen sodyum türevlerini
Reyiz yaparım sıkıntı yok. Isteyene hallederiz. Bana dekar ölçülerini vereceksin halledecez.Hümikcan biraderim sen bi bidona bunları yapsan da biz hazır karışımı atsak tarlaya olmazmı bea vallaha karıştır karıştır matkap yanacak artık sıcacık su üreyi yiyince buzgibi oluyor
Burada verdigim tarif en kuvvetli hormon. Baska hormona gerek yok.Arkadaslar bugday hormon atan varmi isimleri neler
Halilcim artik bubsezon sende Humikcan ile tanisacaksinAbi çok ciddi fark var ya bir haftadaki değişim müthiş
İnşallah uygulama yapacağım. Buğdayda yapraktan bi deneme düşünüyorum.resimdeki gibi sararmalar var buğdayda.dışardan bakınca nerdeyse sap sarı görünüyor.kurumuş gibiHalilcim artik bubsezon sende Humikcan ile tanisacaksin
Resimdekinden de daha fazla sarardı şimdi.nasıl ve nezaman uygulama yap alıyız acaba.İnşallah uygulama yapacağım. Buğdayda yapraktan bi deneme düşünüyorum.resimdeki gibi sararmalar var buğdayda.dışardan bakınca nerdeyse sap sarı görünüyor.kurumuş gibi
Fosfor eksikligi var Halil. Subat ayinda verdigim formulle uygulama yapacaz. Duzelecek.Resimdekinden de daha fazla sarardı şimdi.nasıl ve nezaman uygulama yap alıyız acaba.
Anladım. 20 dkr bi yer de sadece aynı sorun var 1 bidon yeterli olurmu aynı zamanda yanına başka bişeyde atmamıza gerek varmıFosfor eksikligi var Halil. Subat ayinda verdigim formulle uygulama yapacaz. Duzelecek.