Bi dahada zetorla ilgili yazmayacağım vaktime yazık gereğinden fazla abartıyoruz bence üzerinde konuşmaya bile değmez buda son mesajım zetorla ilgili...
adı madı bilmem abi ben yıllardır adı var diye bizim millet şahin doğan toros vs vs hiçbir özelliği olmayan arabalara bindi adı var diyeeğer bu motor bu fiyata 4 yıl durursa senin zetor o fiyata emin ol 40 yıl durur. En azından bu john deere adı var.
yok ben övmedim sadece gerçeklerden bahsettim toplanmışsınız buraya zetorda zetor kabak tadı verdi. gördüğün gibi o fiyatlara ne motorlar var.
Bi dahada zetorla ilgili yazmayacağım vaktime yazık gereğinden fazla abartıyoruz bence üzerinde konuşmaya bile değmez buda son mesajım zetorla ilgili...
adı madı bilmem abi ben yıllardır adı var diye bizim millet şahin doğan toros vs vs hiçbir özelliği olmayan arabalara bindi adı var diye
20000 e sahin var bu ulkede buna 20000 verenle 95 model 285e 35000 verene diyecek bisey bulamiyorum
abi benim anlatmaya çalıştığım olay tam olarak bu bizim millet bir at gözlüğü takmış bildiğinden başkasına şaşmıyor, başka bir örnek verecek olursak böyle pahalıcı bir esnaf vardır ilçelerde köylü yılların esnafı diye gider ordan alışveriş yapar, ya abi biraz dışarıya bakının dünyada sadece MF, NH, JD. Traktör üretmiyor bir sürü traktör markası var teknoloji gelişti yerli yabancı bir sürü marka var, traktörü alır almaz tarlada kalacam korkusundan çıkın, bu meret adam gibi kullanınca hiç parça kırdığı olmaz, 7250 saatte hiç sıkıntım olmadı. yada hemen satmayı düşünmeyin bizim millet alır almaz satmayı düşünüyor, kardeşim o zaman nye alıyorsun sen bunu, acil durum için paraysa mal satılır, mal yerine gelir ama alet edevat pahalanır, 6000 saatte fiat 70 56 ya 55000 istendiğini gördüm el insaf yani örnekler çoğalır akşama kadar
Isteyen istedigini alir.biz burda kicimizida yirtsak zetor diye sadece binicis meraklisi motoru bileni alir.Mesela bende mfyi kapiya koymam ama buda begenmedigim anlamina gelmez.zevkler renkler farklidir
Kıyma Erkunta boşver.
Erkuntu satmam ki
Yanına önüne arkasına başka marka alırım yine de satmam.
Ve bu konunun 389. mesajı ne tartışıldı böyle yahu.
Aha tam benimde zetor serüveni böyle başlamıştı bende 640 fiat sormuştum galerilere aynı fiyatları banada söylemişti benim zetoru alma şekli aynı sizinki gibi olmuştu..Abi 3 yıl önce traktor almaya çıktım geziyorum galeriye gittim 640 var 7056 var sordum 640 kaç para 26000 lira dedi neymiş bu böyle dedim 85 model tutulan model dedi 7056 yi sordum 35binlira dedi bu niye yüksek dedim piyasada en çok alınan satılan traktor dedi
Erzurum gittim üniversal traktor için oda olmadı
Ankara Polatlı da bunu buldum zetoru 35000 yazmışlar gittim baktım butcemin yettiği hayal ettiğim traktörlerin çok çok ötesinde aldım geldim geçen hafta malların yemi bitti tk koparatifine gittim göz gözü görmüyor tpiden yollar kapanmış tipi surmus kaloriferi açtım dışarda adam 5dakka dursa donar ben terleye terleye yemini getirdim arkadaşıma soruyorum 40000 binlira veripte aldığım 285 traktorun le gitmeyi birak calistiramassin bile o sovukta
Ama zetor alma Ercan.zetordan sonra erkuntu satip buyuk zetor alma niyetin doğabilir
İlerde kısmet nasip olursa ben zetorun 120'liğini alırım çok güzel bu makina..önceleri sürekli 80.3 erkuntla çalışırdım sahiplerine sormuştum erkunt alsam bana yararmı demiştim kullanıcıları sana bu makina yaramaz alacaksan 4 piston al demişlerdi çift çeker de 3 piston iş yapmıyor çekmiyor demişlerdi bu Zetor kısmet oldu..Ama zetor alma Ercan.zetordan sonra erkuntu satip buyuk zetor alma niyetin doğabilir
Abi zetora lafım yok hatta bi gün eskişehirde denk geldi sesini çok beğendim yeni bir traktördü. inanıyorum bir çok markadan iyi bu markayı da Umut abi sayesinde iyice öğrendim. O alacağım markaların biri belkide zetor olamaz mı?
400e yakın mesaj yazıldı bu konuyu zetorcuların muhabbet köşesine eklenmeli bence.
Markanıza ve şahsınıza saygım var eyvallah.
Ortada tartışılacak o kadar büyük bir dert yok.
Tabiki olur Ercan.Benim sen gibi düşüncesi olan insanlara saygim sonsuz.Biz zaten kimsenin kalbini kirmak yazmiyoruz ama bazilari cins cins yorum yapinca ister istemez bazen sertlesiyor muhabbet.Keske senin gibi birileri zetoru alip denese objektif sekilde degerlendirir
Yazin tarlada yoldada buz gibi içerisi kazaya çektik okadar toz toprak sıcagin altında aç klimayiHakikaten kaloriferi çok güzel aynı çorum kaloriferi gibi bizim buraların soğuğunda aynı sobanın dibine oturmuş gibi ısıtıyor içeriyi..-20 , 30 lu derecelerde de tek marşta alıyor maşallah..