Proksimaların fiyatları nerelerde arkadaşlar 7441 yeni kasalar?
Bu modellerin sifiri yok artik.ikinci elleri var
Proksimaların fiyatları nerelerde arkadaşlar 7441 yeni kasalar?
Biliyorum hocam 7441 proksima 80 filan bulunabilir mi temiz birşey acaba
bu yıl önümüzdeki yıl filan almayı planlıyorum kepçe takmalık birşey, senede hiç taşımasam 40 römork ahbun taşıyorum, şimdi gençlik var ama gençliği de hor kullanmamak lazım
Bu arada zetorun sahibi bu konusmalari duymuş olmali ki motor 140000 ecikmis.hani zetor prim yapmazdı
Bu arada zetorun sahibi bu konusmalari duymuş olmali ki motor 140000 ecikmis.hani zetor prim yapmazdı
Prim yaptıda sanki 140 bine satıldı hemen[emoji23] İsterse 240 yazsın satılmadıktan sonra...
Murat aklima geldikce guluyom..
Adam burayi gorse "abovv ne giymatli malim varmis da habarim yokmus" der satmaktan vazgecer
Trakyada o tarz 5211 ve 7211 mevcut, kullanıcısı da var. Ama çoğu bakımsız vaziyette. Ustalar öyle böyle yapıp yürütüyor. Bizim köyde 7211 kullanan var bir tane. Gözlemlediğim kadarıyla Steyr 8073 ayarında ve performansı civarında makine. 5211 alan da oldu komşu köyden, -- özür dileyerek yazıyorum-- hayır görmedi, sattı. Alınır mı alınmaz mı sizin kanaatiniz. Ama kapasitesi kadar makine, ondan çok ceker, yaninda yürüyemez bos muhabbet, fazlasını beklemek ne kadar doğru bilmiyorum.cumanız mubarek olsun arkadaslarr
zetora pırım yaptırdık hadı arkadaslarr devamm bız az daha konusursak o ılan 150 olacakk
bu ılandakı tek ceker zetor hakkında bılgı lazımm zetorcu arkadaslarr yedek parca felann yakıt
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...ker..1990-model..volkan-tarim-339110888/detay
Biz espiri olsun diye yaziyoruz.hemen niye boyle sinir bozucu yorumlar yapiyosun.alan alir almayan almaz
Yilbasindan sonra TUM Ithal motorlara okkali bi zam bekleniyor..
Biraz da ondan galiba..
Umut abiyle iletişimde ol.o daha cok biliyor ikinci ele düşenleri.Ayrica ahbun nedir
Tum ithaller pahali.. paramiz degersiz galiba..
Bi de ithallere euro4 sarti gelebilirmis..
Hepten pahalanacakmis..