6125 r verdık dedı yanılmıyorsamNe zaman gorustun kimle..
6125 r verdık dedı yanılmıyorsamNe zaman gorustun kimle..
Alala 150nin sahibi mi diyor.Ben onunla facebook uzerinden yorumlarda konustum biraz banada motor iyi alacaksan düşünme gibi bisey dedi.Zetorun sahibi tek biseyden yakindi ekranda bi isk yanmis filtrenin degismesi gerekiyormus.Filtreyi getirmediler diye yakindi.Çek cumhuriyetinden gelecek dedi
Alala 150nin sahibi mi diyor.Ben onunla facebook uzerinden yorumlarda konustum biraz banada motor iyi alacaksan düşünme gibi bisey dedi.Zetorun sahibi tek biseyden yakindi ekranda bi isk yanmis filtrenin degismesi gerekiyormus.Filtreyi getirmediler diye yakindi.Çek cumhuriyetinden gelecek dedi
Zetora parça üretiyoruz abi olmadı test için birkaç tane takalım deneyelim.
Deutz crd gibi
Son dk. yenilik haberi..
Zetor hasreti çekenlerin imdadına erkunt yetişti olur başlık.
ben bu kadar laftan sonra ıspat etmek ıcın karda buzda gırerdım tarlayaa bugune kadar bu kadar oven bırı hıc vıdeo cekmemıs bu saatten sonrada cekeccegını sanmamm bır atasozu var olme essegım olme yaz gelsınde yonca ye mısalı oldu bırazz
burdakilerin isi gucu reklam kardesim bide mf yle felan kiyaslarlar zetoru milletin ocagini batiracaklar zetor ney be .
Hamit coskunda mf var.hem o cocuk daha.Zetor 150nin sahibi Faruk Ekin
Kullanmasa veya kendılerının olmasa kendısı mfcı ıse bana neden böyle senaryo kurdu bütün detayları bılıyordu 250 bın e aldık dedı
Dedesının miş bende kullanıyorum dıyor jd yıne ıyıydı dıyor
Diyonuzya 50 cm derinlikte 9 km yapıyoz duymuyo diye bide böyle deneyelim . Zetorun youtubeden çok önceden tanıyıp videolarını incelerdim severdimdeYa niye turan pulluk takalimki kendi ağzınla söylüyorsun tak motoru zorla ne gerek var alplerden unluden dahami iyi suruyo
Onlarda ayri bi millet sen jd r serisi gibi donanimli motoru ver.konfor olsun kabin sessizligi olsun.sonra cart curt de iyi olmus.
Bide dedesiyle konus al numarasini oyle netlestir
Diyonuzya 50 cm derinlikte 9 km yapıyoz duymuyo diye bide böyle deneyelim . Zetorun youtubeden çok önceden tanıyıp videolarını incelerdim severdimde
Fakat sagolsun heryerde zetor ismini duymaktan gına geldi . (yanlış anlaşılmasın )
Baki abi sürüyomuş ya murat abi haberin yokmu hemde 4 1450 cm i hangi pulluk surecekmis alpler mi unlumu katologlarinda bile e0 40 cm yaziyor.Evet 50 cm batar ama surum olmaz alttan patlatir gide