Yooo bir zetorcuyu daha forum kaldırmaz biraderim.
Bizim markamız Erkunt
Erkuntçular sonra bana ne der taşa tutarlar![]()
Bi deyiver laa, Proje Mühendisine; Zetor dan alsak motoru olmazmı? millet Perkins ten hazetmiyor
Yooo bir zetorcuyu daha forum kaldırmaz biraderim.
Bizim markamız Erkunt
Erkuntçular sonra bana ne der taşa tutarlar![]()
Bi deyiver laa, Proje Mühendisine; Zetor dan alsak motoru olmazmı? millet Perkins ten hazetmiyorde hele bi. Hazır Jantlar kırmızımsı olmuşken, Zetor motorlu olsa Erkunt iyi olmaz mı?
Zetora parça üretiyoruz abi olmadı test için birkaç tane takalım deneyelim.
Deutz crd gibi
Son dk. yenilik haberi..
Zetor hasreti çekenlerin imdadına erkunt yetişti olur başlık.
Tartışma güzeldir ama kalp kırmadan abiler kardeşler
12 senedir 3105 kullanıyorum haliyle can yenisini çekiyor fakat oldumu daha iyisi olmalı şu 150 liliği bir deneme şansı olsa bir kaç sene içinde umut abi bir el at
trakkulup olarak zetor deneme bulusma gunu yapılmalı bence soylenıldıgı kadar var ıse guzel de reklam yapmıs oluruzz
trakkulup olarak zetor deneme bulusma gunu yapılmalı bence soylenıldıgı kadar var ıse guzel de reklam yapmıs oluruzz
Benim dediğim fanatik deyilim artışını eksisini diyer formlarda paylaytim 75 lik tumosan kullandım pullukla cmylmzz abimiz bilir salirli Memmet zahireci oğlu enistemiz olur 75 lik newhollandi var kullandım pullukla bizim köyden 2075 başak aldilar deneme yaptık benim14 No pullukla 1 gidiyo bagriyo 2200 devirde 2 atiyon yemiyo Zetor bunlardan farklı videoyla falan olmaz binecen bi zetorun ustune kendin deniyecen ben sadece goruşlerimi sunuyorum kimseye git al demiyorum ben alırken kimseye sormadimaynen katılıyorum kardeş ya video atıp kanıt sunacan yada milleti enayi gibi görmeden al sana kanıt diyeceksın biz nezaman görürüz zetor 74 lük 398 i herkte yükte geride bırakır ozaman elini öperim o markanın ama yok 100 beygire eşit yok 150 ye eşit bunlar boş laf dimi
Yav videolarda gördüğüm zetora hiç turan pulluk takılmamış bi takın hele ermi yaman turanmı yaman görelim
Ya niye turan pulluk takalimki kendi ağzınla söylüyorsun tak motoru zorla ne gerek var alplerden unluden dahami iyi suruyoYav videolarda gördüğüm zetora hiç turan pulluk takılmamış bi takın hele ermi yaman turanmı yaman görelim![]()
zetorun altında da erkunt yazıyomus ne gulerdımm![]()
naıl abının kıral zetora 10 basar bence
150 ilk konya ya satildi.. dusundugunde ulasilir telefonla kullaniciya.
Ilk aldiklarinda burya attilar.. sonra oglu askere gitti galiba hic paylasim olmadi..
Öylede umut abı ben görüştüm jd verıp aldık dıyor eskıyı arıyom dıyor kıme ınanayımne yapayım
Ne zaman gorustun kimle..
Öylede umut abı ben görüştüm jd verıp aldık dıyor eskıyı arıyom dıyor kıme ınanayımne yapayım