Recep KONUK-Hayırlı uğurlu olsun:)

Ynt: Recep KONUK-Hayırlı uğurlu olsun:)

eker i çok arariz . Ne bu tarım bakanından nede onu tarım bakanı yapan dan bi cacık olur

Alıştık artık 14 yıldır bu tür hükümetlere, çalışma değil çalma politikasına devam.

Oyy oyyy bizim bursa bi söz vardır aglasam gülsemde eski oynaşım aklımdan çıkmıyor diye kaç gündür bunu düşünüyordum inş eker olmaz diye şimdi ise inş ekeri aramayız yine çok yazık olduya la bize

Alin size tarim bakani nerde meymenetsiz varsa koylunun basinda adam ne bakaniydi ne bakani oldu simdi biz bu yarim akilli adama tarimi koyluyu ciftciyi nasil ogretecez

nerde tarımdan işten ve işçiden anlamayan kim varsa onu bakan yapıyorlar. yine 4 yıl rezillik çekeceğiz.

Biraz ümitlenmiştim Recep Konuk icin ama kursağımda kaldı.

Bu adamlar ne ki, ne bekliyoruz. Ali güzel söylemiş. Çalmayan, sistemin uşağı olmayan adamla isleri yok bunların.

Bu arada:

'En yagli, en buyuk rantin oldugu bakanlık olan ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI, Erdoğan ' ın damadı Berat Albayrak ' a verilmiş'

Alın AKP ' nizi basınıza çalın.. Yada gerek yok, o sizin yerinize calar.

UÖZKAN.77 link=topic=86233.msg1038180#msg1038180 date=1448377136' Alıntı:
Maliye bakani bayburtlu cok caliskan degerli prensibli biri.. O na ne kadar sevindiysem Konuk a o kadar uzuldum..

Konuk un yerinde olsam alin atinizi bilmem neyderim neyinizi der.. istifa eder Konya Sekere donerim..

Bu bakan da eger omru hayatinda cocuklugu haric bi tarla bi ahir gorduyse ne olayim...

Rolantide gececek burokratlarin otomatik pilotunda geccek bi donem.. tarima ciftciye yazik oldu vesselam.. :)

Tanidik cay fabrikasi var.. toptan cay.. 5-10 cuval seker.. 1 tanker su.. hepsi bu.. cay ismarlamaya raziyim.. tarima bu uvey evlat muamelesi yeter.. yazik gunah..

gözün aydın umut..
artık yemek ısmarlarsın..
hemşehrin büyük sürpriz yaptı..
en önemli bakanlık..
işimiz düşerse torpilimiz var mı..
tanışıklığın akrabalığın var mı..

ofas link=topic=86233.msg1038152#msg1038152 date=1448368246' Alıntı:
.
Bardağın dolu kısmına bakın beyler.
Madencilik sektöründen yüzlerce kişi ayrıldı.
Bizdede aynı başarı yakalanirsa ekecek alanlarimiz artar.
Bu vesile ile Iş kazalarinda hayatlarını kaybedenleri rahmetle aniyorum
En iyi yorumdu :)

Maliye bakani bayburtlu.. bayburt bayburt olali boyle para gormedi:)

Saka bi yana damadin bakanligi ve Konugun harcanmasi tam anlamiyla siyasetin adam kayirma ve adam harcama sanati oldugunun ornegi oldu..

Bizim bakanin ise o kadar kurdun.. kurulusundan beri akp li olanin icinden secilmesi harbiden isin ehli oldugunu gosteriyo ki maliye konusunda cekirdekten gelme biri hakkaten..

Bu tarim bakanligindaki hayal kirikligiyla birlikte eski tezime geri dondum.. 'tarimi kurtarirsa birlesmis ciftciler
kurtaracak.. gayri yalan'

Az önce Trt Haber ' de izledim. Tarım Bakanlığı Faruk Çelik ' e bakanlık verilmesi gerektiği düşüncesiyle verildiği, yoksa adamın tarımla alakası olması sebebiyle verilmediği söylendi. Devlet televizyonu bile hala bakanlıkla bakan arasındaki bağlantıyı kuramamışken, acaba sayın bakanın başına geldiği bakanlığa kendini nasıl alâkadar edeceğini düşünüyorum. İnşallah izzet-i ikbal ile bakanlık görevinden kısa zamanda ayrılır. :-\

Artvin Yusufeli doğumlu olduğuna göre; hazırlayalım tosunları, traktör çekişmelerinin yerine, geleneksel boğa güreşleri başlasın.

nailyetek link=topic=86233.msg1038302#msg1038302 date=1448397679' Alıntı:
Artvin Yusufeli doğumlu olduğuna göre; hazırlayalım tosunları, traktör çekişmelerinin yerine, geleneksel boğa güreşleri başlasın.
Bizim burada çok artvin yusufelili var onlar artık köşeyi dönerler [emoji4]

İlk defa siyasete yakın bir konu sorunsuz ilerliyor buna sevindim eklemek istediklerim var 30 dakika önce yaş sebze meyve halinden x(adı önemli değil) ihracat firmasından gelen bir haber:

Konu şöyle bugün dolmalık biber hasadına başladık 1 ton ürün teslim ettim hale beğenildi yarın için fiyatı sözleşme ile belirlenmiş sipariş aldım piyasa 2.70 tl +30 krş ' ta fark yani kilosu 3 lira(4 yıldır ilk defa böyle birşey oluyor sözleşmeli hasat diye bisey yok literatürde en azından yaş sebze işinde tabi sözleşme taraflardan herhangi biri tarafından feshedilebilir mazeret belirtmek şartı ile) ürünler Rusya ' ya gidecek bu kesin hasat edilecek ürün 4 ton ciddi rakam işçi vs. herşey hazır ürün akşama yetişecek tıra yüklenip gidecek ve gelelim yarım saat önceki telefon aynen şöyle 'sipariş iptal oldu hasadı erteleyin.' Dedim öyle is mi olur çocuk oyuncağımı bu ne olacak bu biber beklemez abi senin 4 ton bizim mühürlenmiş 2 tır bekliyor limanda hepsi 40 tona yakın sen biberi iç piyasaya toplarsinda biz bunu ne yapacaz?
Canım sıkıldı neyse dedim kapattım internette geziniyorum gündüzden diyorlardı ucak-mucak kulak kabarmadıydım meğer uçak rus uçagiymis...
Taşlar yerine oturuverdi birden...

Uzun lafin kısası madem tarım bakanı oldu ilk istegim tehditlerin ve ultimatomlarin gölgesinde kalmayan tarımsal ticaret anlaşmaları istiyorum...

(kendimi avrupada sanıyorum buda yetmiyor sesim duyulacak gibi buradan biseyler karalıyorum bizim ekmegimizde umut işte napacaksın)

kubilay07 link=topic=86233.msg1038322#msg1038322 date=1448403010' Alıntı:
İlk defa siyasete yakın bir konu sorunsuz ilerliyor buna sevindim eklemek istediklerim var 30 dakika önce yaş sebze meyve halinden x(adı önemli değil) ihracat firmasından gelen bir haber:

Konu şöyle bugün dolmalık biber hasadına başladık 1 ton ürün teslim ettim hale beğenildi yarın için fiyatı sözleşme ile belirlenmiş sipariş aldım piyasa 2.70 tl +30 krş ' ta fark yani kilosu 3 lira(4 yıldır ilk defa böyle birşey oluyor sözleşmeli hasat diye bisey yok literatürde en azından yaş sebze işinde tabi sözleşme taraflardan herhangi biri tarafından feshedilebilir mazeret belirtmek şartı ile) ürünler Rusya ' ya gidecek bu kesin hasat edilecek ürün 4 ton ciddi rakam işçi vs. herşey hazır ürün akşama yetişecek tıra yüklenip gidecek ve gelelim yarım saat önceki telefon aynen şöyle 'sipariş iptal oldu hasadı erteleyin.' Dedim öyle is mi olur çocuk oyuncağımı bu ne olacak bu biber beklemez abi senin 4 ton bizim mühürlenmiş 2 tır bekliyor limanda hepsi 40 tona yakın sen biberi iç piyasaya toplarsinda biz bunu ne yapacaz?
Canım sıkıldı neyse dedim kapattım internette geziniyorum gündüzden diyorlardı ucak-mucak kulak kabarmadıydım meğer uçak rus uçagiymis...
Taşlar yerine oturuverdi birden...

Uzun lafin kısası madem tarım bakanı oldu ilk istegim tehditlerin ve ultimatomlarin gölgesinde kalmayan tarımsal ticaret anlaşmaları istiyorum...

(kendimi avrupada sanıyorum buda yetmiyor sesim duyulacak gibi buradan biseyler karalıyorum bizim ekmegimizde umut işte napacaksın)
Bu yıl yaş sebze meyve süt ve düt ürünleri yumurta bunlar türkiyenin rusyayla olan önemli ihraç kalemleri hepsi alt üst olur , herkes planını ona göre yapsın . Bu tip şeyler es geçilecek şeyler değil . Allah yardımcımız olsun .

Ali SARAÇ link=topic=86233.msg1038323#msg1038323 date=1448403536' Alıntı:
Bu yıl yaş sebze meyve süt ve düt ürünleri yumurta bunlar türkiyenin rusyayla olan önemli ihraç kalemleri hepsi alt üst olur , herkes planını ona göre yapsın . Bu tip şeyler es geçilecek şeyler değil . Allah yardımcımız olsun .

Ülkenin tarımsal ihracatının %70i tek ülkeye bağlanırsa olacağı o avrupa pazarından her yıl kan kaybederek sezonu kapatıyoruz ordaki açığı rusyaya yüklenerek kapatmaya çalışıyoruz sonra ne oluyor bisey oluyor malum ülkeye kada tutuyoruz her ne kadar haklida olsak zararlı çıkıyoruz....
Olan yine ciftciye...