Kendi kolunu tam sık deliklerin arasını öilç ona göre al az uzun/kısa olması sana kalmış.Td 65 için orta kol kaç cm olmalı? 60 iyi mi? Yada New Holland kullananlar kaç cm olandan kullanıyorsunuz?
Evet ölçü dediğiniz gibi alınıyor, lakin şuan evde değilim. Yakın zamanda da gitmeyeceğim için, Td 65 kullanan varsa ona göre sipariş edeyim diye söyledimKendi kolunu tam sık deliklerin arasını öilç ona göre al az uzun/kısa olması sana kalmış.
@cemal ÖZTÜRK kullanıyor görürse yazar. Bendeki CaseEvet ölçü dediğiniz gibi alınıyor, lakin şuan evde değilim. Yakın zamanda da gitmeyeceğim için, Td 65 kullanan varsa ona göre sipariş edeyim diye söyledim
Evet ölçü dediğiniz gibi alınıyor, lakin şuan evde değilim. Yakın zamanda da gitmeyeceğim için, Td 65 kullanan varsa ona göre sipariş edeyim diye söyledim
5 senedir sıkıntısız kullanıyorum 65cm olanını@cemal ÖZTÜRK kullanıyor görürse yazar. Bendeki Case
Çok teşekkürler, New Holland td 65 de mi kullanıyorsunuz? Birde hangi marka? Kaçırma yapıyor mu? Yük altında kısalıyor mu?5 senedir sıkıntısız kullanıyorum 65cm olanını
Pulluk tırmık çizel kazayak otbiçme ot tırmik tesviye merdane diskaro rotovator hepsinde kullandım
Td65d de kullaniyorumÇok teşekkürler, New Holland td 65 de mi kullanıyorsunuz? Birde hangi marka? Kaçırma yapıyor mu? Yük altında kısalıyor mu?
Elektrik soketi in yanındaki soketi ne için kullanıyorsunuz