Pistonlu orta kol

pistonu kalın olanlardan al ben bi ustaya getirtmiştim. çok güzel hiç keçe falan patlatmadı kaç yıldır kullanıyorum kaçırma falan yapmıyor kesinlikle ama markasını bilemiyorum.

Öncelikle merhabalar. tdd90 blue master almıştım geçen sene martta üzerinde geldi fiyatını bilmiyorum. td75 e de bir tane almak için başka bir ilçeye geçtim sanayiden 350tl ye aldım adam seri üretiyordu ve dedi ki bunları new holland bayine veriyoruz. gerçekten de üzerindekiyle aynısıydı. Yani diyeceğim o ki bunlar fabrikasyon değil bence dışardan fason üretim alıp takıyorlar üstüne bayiden alıcam diye fazla para ödeme sanayiden al hem garantili hem de ucuz olur.

pistonlu orta kol traktörden inmeden ayar yapabilmeni sağlıyor özellikle iş yaparken anlık ayarları hemen yapabilirsin. örneğin pullukla sürüm yapıyorsun orta kolu uzatacaksın hiç durmana gerek yok hidrolik valfiyle kolu uzatıyorsun aletin çalışma şeklini de görerek istediğin ayarı yapıyorsun veya tırmık çekerken istediğin gibi kürüme yapabilirsin hassas işlerde ayarı kolay mibzer vs vb yani anlık ayar yaparak hiç vakit kaybetmezsin eski tipleri yağladığınızda toz kapıp veya kuru kaldığında küflenip çalışamaz konuma gelebiliyor, ağır ekipmanlar kullandıkça veya zamanla pasoların diş kalitesi düşebilir diş kapma gibi... pistonlu orta kolda bu tür sorunlarla karşılaşmazsın. Pistonlunun tek dezavantajı var tek başınıza alet takarken aşağıdan ayar yapamıyorsunuz illa yukardan birisinin ayar yapması gerekiyor veya (çamurluktan hidrolik kaldırma varsa) biraz uzun konuma getirip aşağıdaki çamurluktan kolları kaldırarak aletin orta kolunu takabiliriz. eski tiplerde orta kol çivi yeri denk gelene kadar çevir tak. pistonlu orta kolu tavsiye ederim özellikle kabinli traktör kullanıyorsanız şuan aklıma gelenler bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur.

a3536419854afe126a7713482bcd9d8d.jpg

68 cm likler var şimdi yeni çıkan kalın biraz ama keçesi falan çok sağlam bende var markasını bilmiyorum sanayiden aldım üç yıldır kullanıyorum hiç keçe falan kaçırmıyor kesinlikle almalısın çok rahatlık

Öncelikle merhabalar. tdd90 blue master almıştım geçen sene martta üzerinde geldi fiyatını bilmiyorum. td75 e de bir tane almak için başka bir ilçeye geçtim sanayiden 350tl ye aldım adam seri üretiyordu ve dedi ki bunları new holland bayine veriyoruz. gerçekten de üzerindekiyle aynısıydı. Yani diyeceğim o ki bunlar fabrikasyon değil bence dışardan fason üretim alıp takıyorlar üstüne bayiden alıcam diye fazla para ödeme sanayiden al hem garantili hem de ucuz olur.

Aldığın orta kol markası ve kod numarası ölçüsünü biliyor musun