PAHALANAN MAZOTA ÇARE?

Ynt: PAHALANAN MAZOTA ÇARE?

satocan58 link=topic=40139.msg355252#msg355252 date=1299618517' Alıntı:
olmayacak seyler bunlar arkadaslar. kim katilacak bize, %53 den birileri denk gelirmi. birde su petrol sirketlerini suclamayali birakalim, onlar dünya sartlarina göre fiyat belirliyor, bizim belimizi büken ötv. birde isin diger tarafi var tabi. dört yanimizda petrol kuyulari var ama abileri kizar diye sözde bizi yönetenler dokunamiyor bile. o petrol orda kalmiyor tabiki...tek care kacak mazot. en ucuzu en temizi.........
tl100 a ya 10 numara koyan varmı aranızda masseylerde denedim ama tla da denemedim

satocan58 link=topic=40139.msg355252#msg355252 date=1299618517' Alıntı:
olmayacak seyler bunlar arkadaslar. kim katilacak bize, %53 den birileri denk gelirmi. birde su petrol sirketlerini suclamayali birakalim, onlar dünya sartlarina göre fiyat belirliyor, bizim belimizi büken ötv. birde isin diger tarafi var tabi. dört yanimizda petrol kuyulari var ama abileri kizar diye sözde bizi yönetenler dokunamiyor bile. o petrol orda kalmiyor tabiki...tek care kacak mazot. en ucuzu en temizi.........
Topram bugün çok agrasifsin herhal depoyu fulledin kaçak mazot tanıdık veteriner falan ??*-s

satocan58 link=topic=40139.msg355235#msg355235 date=1299618062' Alıntı:
serseri gardas agzini hayra ac yaw.)) zaten canimiz cimis zamdan. daha 2 gün öncekinin sokunu atamadik bide bu cikmasin basimiza. haziran ola hayrola, nasil olsa bunlari hesabi birgün sorulacak. gerci ben bu milletede güvenmiyom artikya neyse...

gercek bu arkadaşım benim işim bu 15 yıldır petrol sektöründeyim dün benzine geldi yarın yada en gec c.tesi ye mazota zam var ortadogu karıştı petrol fırladı inşallah düşer ama zor gibi yoksa bu fiyatlar coook yüksek daha bugün tanker doldu geldi mersinden 65 bin küsür fatura 20 gün sonra öde ödeyebilirsen bak bugüne kadar hiç bir yerde belirtmedim bunu fatura altında yazan rakamlar şöyle mal tutarı 24000 bin civarı 33000 civarı ötv ve 9000 civarı kdv böyle bir şey olamaz ya 40000 lirası vergi sanki vergi memuru gibi calısıyoruz.... uyy-*s uyy-*s şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa

gezegen link=topic=40139.msg355207#msg355207 date=1299617228' Alıntı:
arkadaşlar aslında bir çözüm var ama nasıl olur organizeyi nasıl yaparız sesimizi nasıl duyururuz .bir çok petrol şirketi var örnegin petrol ofisinden başka yerden mazot benzin lpg almasak bir ay ...diger şirketlerde satışlar düşecegi için indirim yapıp müşteri kapma yarışı başlayacak ve bu müşteri kapma savaşı bir çok petrol şirketlerinin birbirileriyle rekabete girecegi fiyatları aşşagı çekebildikleri kadar çekmelerini saglayacaktır bence
arkadaşım şirketlerin çok küçük miktarda zamları oluyo burda fiyatları tavan yaptıran devletin koyduğu ötv zamlarıdır.biz sesimizi devlete duyurmaya bakalım noo*-*- uyrra*-*-

ramazanpullu link=topic=40139.msg355279#msg355279 date=1299619188' Alıntı:
gezegen burda bi çiftci yakıyor tl 100a 95 66 5060 7030 da hep 10 numara yağ yakıyor sorun yok olsa duyulurdu zaten
bilgi için sagol abi tereddütlüydüm birde ben deneyim ozaman

Adamlar boşuna mı euro 3 motor yaptı size adı ne güzel gelio değilmi koşun ne güzel çok iyi motor çıkarmış adamlar son model en iyisi bayılın paraları sonra ahh içine yağmı koysak su mu koysak diye hesap yakında karterdeki yağıda koyarsınız bu gidişle.Uyanın arkadaşlar her yeni bişi çıktıgında koşa koşa gidiosunuz adamlar siz içine 10 numara yağ koyun diye yapmadı o motorları tam aksine artık böyle şeyleri yaptıkça motorunuzun ömrünü daha hızlı kısaltacak şeyler yapıolar...

serseri51 link=topic=40139.msg355286#msg355286 date=1299619352' Alıntı:
gercek bu arkadaşım benim işim bu 15 yıldır petrol sektöründeyim dün benzine geldi yarın yada en gec c.tesi ye mazota zam var ortadogu karıştı petrol fırladı inşallah düşer ama zor gibi yoksa bu fiyatlar coook yüksek daha bugün tanker doldu geldi mersinden 65 bin küsür fatura 20 gün sonra öde ödeyebilirsen bak bugüne kadar hiç bir yerde belirtmedim bunu fatura altında yazan rakamlar şöyle mal tutarı 24000 bin civarı 33000 civarı ötv ve 9000 civarı kdv böyle bir şey olamaz ya 40000 lirası vergi sanki vergi memuru gibi calısıyoruz.... uyy-*s uyy-*s şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa
gel bak buyur burdan yak çok güzel açıkladı serseri helal olsun at-*-* canlı şahiti işte adam ne yapsın şyt-*-sa kız-*sw şyt-*-sa kız-*sw

murat_saribas link=topic=40139.msg355295#msg355295 date=1299619588' Alıntı:
DAHA 4 E DAYAYACAKLAR ŞİMDİ İYİ GÜNLERİMİZ

4 normal görüyorum ben şu aşamada eğer ham petrol 150 200 dolar arasına çıkarsa 5 lira olur bu mazot tabii her zaman devlet kazanıyor devletin en buyuk geliri akaryakıt sektörüü

ulan adamı zorla küfür ettiriyolar ya kız-*sw kız-*sw şyt-*-sa at-*-* günaha girmemek elde değil gece gece yavv duva*-*0 şyt-*-sa kız-*sw

2 yunan kadar olamıcazmı kapatalım demir yollarını karayollarını bi ilde yapılsa biraz olay çıksa heryerde duyulur yine katılır insanlar en azından bir ilde çıkalım dışarıya ya yeter.Bugün hiçbir markette PAKET SÜTÜN litresi 2 liradan aşagı değil ama gel gelelim çiftçiye ayak yok abi süt alamıyoruz yok döktük yok o 55 kuruşa düşürcez fiyatı ya vermesek 3 gün aç kalır ülkenin yarısı ama yok örgütlenemiyoruz..Kızıyorum

şarklılı18 link=topic=40139.msg355297#msg355297 date=1299619656' Alıntı:
gel bak buyur burdan yak çok güzel açıkladı serseri helal olsun at-*-* canlı şahiti işte adam ne yapsın şyt-*-sa kız-*sw şyt-*-sa kız-*sw

arkadaşlar yapacak bir şey yok mazot pahalı değil alınan vergi cok yüksek sıkıntı vergiden dolayı bizim istasyonda şu an 3,65 aksaray 50 km bize orda 2,65-3,00 arasında wsplıt,tiner,madeni yağ karışımı vb. ürünler satılıyor mazot diye vergi yok adamların karı litrede 1 lira gibi rakamlar ama biz litre başı 30 kuruş kazanamıyoruz devlet bu işe el atsa cok güzel olacak şu an araç sayısı türkiyede 2000 yılına göre 2 kat artmış durumda ama kulllanılan akaryakıt ürünleri % 20 düşmüş tamamiyle vatandaş kacak üretilen ürünlere yönelmiş durumda anlayalım artık wergi cook fazla

ramazanpullu link=topic=40139.msg355311#msg355311 date=1299620062' Alıntı:
dene ama yağında çeşitleri kaliteli olanları varmış
gema ile p.o kullanmıştım önceleri yine bir araştırayım uygunsa iki varil almak lazım

serseri51 link=topic=40139.msg355314#msg355314 date=1299620224' Alıntı:
arkadaşlar yapacak bir şey yok mazot pahalı değil alınan vergi cok yüksek sıkıntı vergiden dolayı bizim istasyonda şu an 3,65 aksaray 50 km bize orda 2,65-3,00 arasında wsplıt,tiner,madeni yağ karışımı vb. ürünler satılıyor mazot diye vergi yok adamların karı litrede 1 lira gibi rakamlar ama biz litre başı 30 kuruş kazanamıyoruz devlet bu işe el atsa cok güzel olacak şu an araç sayısı türkiyede 2000 yılına göre 2 kat artmış durumda ama kulllanılan akaryakıt ürünleri % 20 düşmüş tamamiyle vatandaş kacak üretilen ürünlere yönelmiş durumda anlayalım artık wergi cook fazla
çiftçi mazotu gezmeye vs.vs.işlere harcamıyoki bir düzenleme şart özel tüketim vergisine. denize düşen yılana sarılır. kaçakta olur yagda maliyet çok kazanç az çiftçi ne yapsın

Benzine ' tekneli ' çözüm

Akaryakıtı ucuza getirmek için bulunan bir yöntem de bazı halk otobüslerinin denizdeki sıfır ÖTV ' den yararlanmak için tekne alması.

Tekne için alınan yakıtlar, tekne sefere çıkmayıp bir yere demirledikten sonra karadaki araçlarda kaçak olarak kullanılıyor.

Habertürk ' ün haberine göre akaryakıtı ucuza getirmek için bulunan bir başka yöntem de bazı halk otobüslerinin denizdeki sıfır ÖTV ' den yararlanmak için tekne alması. Tekne için alınan yakıtlar, tekne sefere çıkmayıp bir yere demirledikten sonra karadaki araçlarda kaçak olarak kullanılıyor. Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS) Başkanı Ferruh Temel Züfikar, son dönemde bayilerde satılan akaryakıtın yüzde 20 ' lere varan oranda düştüğünü söyledi. Bazı şehirlerarası yolcu otobüsleri, TIR filosu olanlar ile halk otobüslerinin sahiplerinin bir araya gelerek tekne aldıklarını doğrulayan ve bu yönde kendilerine de çok sayıda duyum geldiğini anlatan Zülfikar, “Birkaç mil açıldıktan sonra tekneyi demirleyip yakıtı karada kullanıyorlar” dedi.

Ağır Abi link=topic=40139.msg355337#msg355337 date=1299620822' Alıntı:
Benzine ' tekneli ' çözüm

Akaryakıtı ucuza getirmek için bulunan bir yöntem de bazı halk otobüslerinin denizdeki sıfır ÖTV ' den yararlanmak için tekne alması.

Tekne için alınan yakıtlar, tekne sefere çıkmayıp bir yere demirledikten sonra karadaki araçlarda kaçak olarak kullanılıyor.

Habertürk ' ün haberine göre akaryakıtı ucuza getirmek için bulunan bir başka yöntem de bazı halk otobüslerinin denizdeki sıfır ÖTV ' den yararlanmak için tekne alması. Tekne için alınan yakıtlar, tekne sefere çıkmayıp bir yere demirledikten sonra karadaki araçlarda kaçak olarak kullanılıyor. Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS) Başkanı Ferruh Temel Züfikar, son dönemde bayilerde satılan akaryakıtın yüzde 20 ' lere varan oranda düştüğünü söyledi. Bazı şehirlerarası yolcu otobüsleri, TIR filosu olanlar ile halk otobüslerinin sahiplerinin bir araya gelerek tekne aldıklarını doğrulayan ve bu yönde kendilerine de çok sayıda duyum geldiğini anlatan Zülfikar, “Birkaç mil açıldıktan sonra tekneyi demirleyip yakıtı karada kullanıyorlar” dedi.
şansa bak ya denizde de yok bizim burda ;D
birleşip bi tekne almakda vardı . deniz kenarı yada doguda olmak varmış