Öncelikle hayırlı olsun, şu mibzer helezonu aletini biraz açıklayabilir misiniz. Markası ne, kaç para, çalışma şekli ve sağladığı kolaylık ne???
SaolasinHayırlı olsun güle güle kullanın.
SaolasibHayırlı olsun süper makina
Saolasin tohumlari dökme yaptik hep helezonu römorkun arkasina koyup çekmeceden mibzer aktaracaz özdökenden aldik iscilik azalacak ekilis esnasinda 650 kg tohum alio mibzer o yuzden bu yönteme gectikÖncelikle hayırlı olsun, şu mibzer helezonu aletini biraz açıklayabilir misiniz. Markası ne, kaç para, çalışma şekli ve sağladığı kolaylık ne???
Saolasin muhtemelen trafik der ama biz araziye giderken trafik gormez koyun icinden toprak yoldan goturecz ekilis bitene kadr da getirmeyecemhayirli olsun karayolunda nasil gidecek trafik bisey demez mi
Saolasin isci bulamadigimz icin bu yöntemi yoneldik atarim fotolarini ekilis zamani[emoji6]güle güle kullan
helezon cok hosuma gitti ilk defa görüyorum. kullanırkendebir kac foto paylasırsanız memnun olurum...
SaolasinHayır olsun
Saolasin aynen oyle surekli yenilik yapiyorlar kendilerini gelistiriolarHayirli olsun özdöken, öz duman ve şakalak bu markalar tabaklı mibzer işini iyi çözdüler
Saolasinn john deere 6420-5085m varHayırlı olsun traktör ne var sizde td 75 E bende bakıyorum karar veremedim
20 olur ama arazi nasil bilmiorm kiHaldi 75 E ne önerirsin