Klavuz varda bizm arazi engemeli o yuzden kulanmiyoruz teker izini takip ediyoruzBereketli olsun.Ekimde mibzerin teker izini mi takip ediyorsunuz yoksa klavuz çizi açan disk var mı?
Saolasin elemanda sikinti bizdede var o yuzdn boyle bi duzen kurmaya calistikKolay gelsin ekip iyi maşallah.Helezon iyiymiş tam benlik ekim zamanı yanlızım eleman bulmakta sıkıntı artık.
Saolasin simdilik iyi bir kac özelligini pek sevmedim genel olarak iyi 650kg gübre 640 kg tohum alio atmasi gayet guzel dengeli simdilik iyi henuz 600 dnm anca ektikKolay gelsin.Mibzerden memnunmusunuz ?
Kaç kg buğday kaç kg gübre alıyor ?
Ekini gübreyi istediğiniz kiloda atıyor mu ?
Aynı mibzerden bende almayı düşünüyorum.Fabrika sahibi Sedat beyle bugun görüştüm hatta forumdaki bu konudanda bahsettim.
Saolasin simdilik iyi bir kac özelligini pek sevmedim genel olarak iyi 650kg gübre 640 kg tohum alio atmasi gayet guzel dengeli simdilik iyi henuz 600 dnm anca ektik
Biz hep tarimöz kullaniyordukSevmediğiniz özelliklerini açıklayabilirmisin
Benim ekermakta vardı karıştırıcı söktüm attım 20.20 gübrede işe yariyor da ben dap kullaniyorum yıllardır onda gerek yokBiz hep tarimöz kullaniyorduk
Gubrelikte karistirici gibi bisey olmasi lazim bence
Bi de sade degil karisik biraz
Ewt dapda istemezde biz 20,20 super ekin amanyum sülfat 4 cesit kullaniyoruz bence olmasi gerekirBenim ekermakta vardı karıştırıcı söktüm attım 20.20 gübrede işe yariyor da ben dap kullaniyorum yıllardır onda gerek yok