Bence simantal ineğin vücut yapısı daha iyi bu yüzden bu sene Allah nasip ederse denicem siz aşıyı kaca yaptınız ismail beyIyi sonuç verirmi önemli biz hiç simental e denemedik
Bence simantal ineğin vücut yapısı daha iyi bu yüzden bu sene Allah nasip ederse denicem siz aşıyı kaca yaptınız ismail beyIyi sonuç verirmi önemli biz hiç simental e denemedik
Tam fiyati bilmiyorum h fiyati boğa tohum bilgilerini yazarim burayaBence simantal ineğin vücut yapısı daha iyi bu yüzden bu sene Allah nasip ederse denicem siz aşıyı kaca yaptınız ismail bey
Tamam ismail beyTam fiyati bilmiyorum h fiyati boğa tohum bilgilerini yazarim buraya
Bereketli olsun resim varmi teşekkür ederimİsvevden benim de oglum oldu abi anne jersey tek renk kizil
Skjelvan guzel bir boga tedarikcilerde tukenmis eggtroen de guzel baga ben kullancam vetr.akdi sukur orjinaline dogeu gidilse daha verimli olmazmiMerhaba herkese
Ya konuları çok kaçirmışım
Ben biraz araştırdim bu NRF (norveç kırmizisı)dünyada holsteine tek rakip diyor dünyada melezlemeye özelliklede holsyein icin en idali
Şu anda 01.01. 2018 tarihinden itabaren simental,montofon,holştein. SKJELVAN ve EGGTROEN İsimli boğayi kullanıyorum.
Doğacak kızlaŕa Allah izin verirse simantel düşünüyorum
Üçlü melezlemeyi deniyeğim holstein,nrf,simantel, melez azmanlığı içinSkjelvan guzel bir boga tedarikcilerde tukenmis eggtroen de guzel baga ben kullancam vetr.akdi sukur orjinaline dogeu gidilse daha verimli olmazmi
Tabiki paylaşirım holstein ayak kızginlık göstermme mastitis sürede kalma ömrü kısa ve süt yağıSütcü irklarda orjinale dogru gidilmesi daha digru olur diye biliyorum stercubelerinizi paylasirsaniz iler de güzel olur
Ozaman abi orjinala dogru gitmesniz dah super olur sizin icinTabiki paylaşirım holstein ayak kızginlık göstermme mastitis sürede kalma ömrü kısa ve süt yağı
Simental et tutmasi orta süt düşuķ yediği yemi cabuk ete çeviriyor ama bize süt lazim besilik inek değilki ha keza montofonda aynı
Maşallah bereketli olsun aşı jerseymi vede simantal a mi atınız aşıyı ayrıca Norveç Kırmızısı hiç denedinm8Sonunda atabildim jerseyX İSVEC