Ynt: Nimet 70e sıfır aldım. (Kullanım hakkında tavsiye bekliyorum)
Erkunt Traktör iletişim sayfasından ve iletişim sayfasındaki mail adreslerine toplam 16 mail adresine aşağıdaki maili gönderdim.
Nimet 70e sıfır traktörün kullanım tavsiyeleri.
23:02
Hakan Toksoy
Kime:
tolga.saylan@erkunttraktor.com.tr
İyi günler.
Sizlere daha önce atmış olduğum mail’lere ek olarak bu maili de atmaya ihtiyaç duydum.
Erkunt sıfır Traktörün kullanım tavsiyelerini sürekli her ortamda soruyorum. Aldığım cevaplar 200 - 300 saati veya 500 saati geçtiğinde traktörün yakıt ve performansının düzeleceği şeklinde oluyor. Bu sadece Erkunt Traktör için mi geçerlidir. Yoksa diğer marka sıfır traktörler içinde geçerlimidir? Sonuçta perkins motoru bir çok traktör markasıda kullanılıyor. 200-300 veya 500 saat çalışma sadece motor aksamıyla mı ilgilidir. Difransiyel, şanzıman için de geçerlimidir?
Ben bu motor alıştırma dönemini anlamış değilim. Hem internet üzerinden hemde yüz yüze yaptığım görüşmelerde, birbirine zıt iki seçenek sunuluyor. Biri acıma, bas motoru iyi aç (nasıl olsa garantide) sonradan üzülme. Diğeri ise motor açılıncaya kadar motoru zorlama. Bunun mutlaka bir teknik açıklaması vardır.
Cevabınızı daha önceki maillerimde talep ettiğim gibi (maillerime, mail olarak cevap vermediniz) mail olarak yazarsanız memnun olurum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.