NH TD8oD vs Erkunt Servet 8o Çekişme(Talha Köse'Nin İstegi Üzerine)

Ynt: NH TD8oD vs Erkunt Servet 8o Çekişme(Talha Köse'Nin İstegi Üzerine)

Arkadaşlar ben saygılı bir şekilde söledim tartışmak falan için konuşmuyorum kimse kırılmasın....

hamza40_7 link=topic=47766.msg462016#msg462016 date=1319826029' Alıntı:
Çekişmede çekebilir doğrudur ama tarlada çekemiyo adam burda ağırlıklarını falan söktü aldığına bin pişman oldu ben kötülemek için sölemiyorum gerçekten böle kasabaya denemeye getirdiler az yakıyo falan bi kişi aldı işte millette baktı ona bin pişman daha erkunt gelmedi köye burda övüyolar abartıyolar falan mümkünmü ya 398 i tarla sürerken geçmesi erkuntun ben td 80 de geçer demiyorum en azından ojektif sölüyorum olay bu kabul etmek.

kardeşim onu bunu bırak ben fifti fifti söylüyorum erkuntun 4 takviye çektigi yerde onla yarışacak motor ne mf ne nh erkuntla tarlada yarışabilecek motor zetor.

aksoy girdi konunun tadı kaçtı...
1) fendt bile çekişmelerde sürükleniyor hemde çoğu kez bu fendtin kötü olduğunu mu gösterir ?
2)td80 dın ' a göre 80 ece ' ye göre 83 hp dir
3)geçen seneye kadar 3 piston 3 piston diye bağıranlar ne olduda 4 piston demeye başladılar? ben söyleyim nh hiç beklenmediği kadar verimli bir 3 piston 83 hp traktör yaptı ve birçok 4 piston traktörden güçlü olduğu kanıtlandı buraya kadar sıkıntı yok sonra erkunt 4.4 litre bir traktör yapınca ki buda td75 ' e rakip olsun diye yapıldı bizim 3 pistoncu elemanlar döndüler 4 pistona
4)erkuntun tüm olayı şanzuman ama bu şanzuman yüzüneen başları ağrıyacak gibi çünkü bütün sorunlar şanzumandan çıkıyor.

ses yapıyo derken buçuk geçişinse bazen cart ediyor tamam ama vites geçmiyo ve vitesten atıyor demek tamamen palavra olur.zf şanzumanı kamyoncu bilir.ben 11 senedir zf şanzuman traktör kullanıyorum vites geçişleri mf ye ve nh ye göre 2 kat yumuşak.

öyle değil arıza ile hiç geçmeme durumunu söylüyorum hem o buçuk kolu ne öyle hiç bir türlü sesiz geçiş olmuyor senkromeç yok ondan dimi. sıfır motordanda gacırt gucurt ses çıkcada adamın içi gidiyor

aksoylar link=topic=47766.msg462036#msg462036 date=1319827371' Alıntı:
ses yapıyo derken buçuk geçişinse bazen cart ediyor tamam ama vites geçmiyo ve vitesten atıyor demek tamamen palavra olur.zf şanzumanı kamyoncu bilir.ben 11 senedir zf şanzuman traktör kullanıyorum vites geçişleri mf ye ve nh ye göre 2 kat yumuşak.
nh td nin vitesi sertmi geliyo valla biz de kullanıyoruz megan 1, megan 2, opel insigna, skoda süper b, onların vitesiyle aynı daha ben ne geçmediğini nede ses yaptını duydum

konuyu paylaştım bi da girip bakmaya fırsatım olmadı- yarım sattir yorumları okuyorum .d
ne olmus burda yaa, yine marka fanatikliği başlamıs :))

qarizmatiqa link=topic=47766.msg462030#msg462030 date=1319826633' Alıntı:
aksoy girdi konunun tadı kaçtı...
zaten bi fanatik o var sitede o kadar erkuntcu var onlar bisey demiyo ama aksoylardan her seye itiraz...
aksoylar link=topic=47766.msg462004#msg462004 date=1319825136' Alıntı:
ben 95 hp motoru çeker demiyorum ama 83hp nh yi hoplatır diyebilirim.
ama hoplatamadi?

omerfarukkoc link=topic=47766.msg462086#msg462086 date=1319831932' Alıntı:
konuyu paylaştım bi da girip bakmaya fırsatım olmadı- yarım sattir yorumları okuyorum .d
ne olmus burda yaa, yine marka fanatikliği başlamıs :))
haci soz konusu erkuntsa itiraz edenlerin basinda aksoylar abone olur :)

yaz gelsin bide ben takacam erkuntu bakalım ne olacak :D kışında takarımda erkuntcu arkadaş tohumu ekti ilçeye gitti belki bayramda olabilir

ben size demedimmi aksoylar bir konuya el attıysa o konunun b k u çıkar
bir türlü kabullenemez
dedim dedim ben size nh ciler dedim
konuya girmeyecektim ama yinede dayanamadım girdim hakkatende çılkı çıkmış

nailyetek link=topic=47766.msg462138#msg462138 date=1319839345' Alıntı:

Soldaki vatandaş ya Ağır Abi, yada ben.. :)
güzelmiş karikatür abi krallar yetmiyo galba.erkunt almayanla erkuntalanı sen mi yazdın

fatih381985 link=topic=47766.msg462143#msg462143 date=1319840153' Alıntı:
ben size demedimmi aksoylar bir konuya el attıysa o konunun b k u çıkar
bir türlü kabullenemez
dedim dedim ben size nh ciler dedim
konuya girmeyecektim ama yinede dayanamadım girdim hakkatende çılkı çıkmış

biliyorum biliyorum, tam anlamıyla kanıtlamak için her 2 traktörede kamera koyup birde dışardan kamerayla çekim yapmak istiyorum

qarizmatiqa link=topic=47766.msg462179#msg462179 date=1319872926' Alıntı:
biliyorum biliyorum, tam anlamıyla kanıtlamak için her 2 traktörede kamera koyup birde dışardan kamerayla çekim yapmak istiyorum
evet oyle daha guzel olur ama aksoylara inandirman icin sagdan soldan 4 tane birde ustten kamera cekmesi lazim :)

cok sacma bir cekişme olmuş 2 traktörde topra dayanarak cekişmiş ve hangisnin cekdigi bile belli deil toprakta belli olmaz asfalt lazım sonucu gormek icin

ERKUNT SANIRIM E SERİSİ ??