NH TD8oD vs Erkunt Servet 8o Çekişme(Talha Köse'Nin İstegi Üzerine)

Ynt: NH TD8oD vs Erkunt Servet 8o Çekişme(Talha Köse'Nin İstegi Üzerine)

erkuntcular cozutmayın hemen asılmış işte nh nh elgazı cekerken erkuntcunun lı armutmu topluyordu oda el gazı çekeydi oda patinaj koluna basaydı şöför iyi değilse değiştirelerdi

helal iyi asılmış nh yaf bu yeni kasa erkuntlar baya tonajlı diye biliyordum komşu köyde 70 lik yeni kasa erkuntcu td 80 e kafa tutuyordu nh cide bunlar ağır diye yanaşmıyor nezaketen yani. diyiverim bari de o kadadarda korkmasın

dede bi taksınlar ne oluyo görsün ozaman.YETERKİ ÜSTÜNDEKİ ŞÖFÖR OLSUN.

aksoylar link=topic=47766.msg461867#msg461867 date=1319794890' Alıntı:
dede bi taksınlar ne oluyo görsün ozaman.YETERKİ ÜSTÜNDEKİ ŞÖFÖR OLSUN.
Ya kardeşim her şey ortada sende erkuntu met edip durma kardeş neyin ne olduunu bilioz ...

yine şu yaş muhabbetine girmek istemiyorum dede filan zuha-*-s zuha-*-s neyse belli zaten neyin ne olduğu

ah aksoylar ahh erkunt dahıtır parçalar dimi
erkuntta bir çuval çivata td80 de...!!

JOSEPH link=topic=47766.msg461872#msg461872 date=1319795612' Alıntı:
Ya kardeşim her şey ortada sende erkuntu met edip durma kardeş neyin ne olduunu bilioz ...

kardeşim ben burda met etmedim diyorumki arkaları baglasın erkunt ozaman takın bide.

güzel paylaşım olmuş. ellerine sağlık kardeşim. erkunt direncini kaybetmemiş. nh de öküz gibi bağırıyo maşallah...

arkadaslar bende internet olmadigi icin omer faruk tan rica ettim saolsun paylasmis.
bu video temelli kavun pazarinda can sikintisina cekilmistir :) suruculer de acemi degil nh ci dalgasina oyle soruyo. ve gerceten hile yok. (yedirmeyipte inanmayanlar olsa bile) asfaltta ceken motor toprakta bisey yapamiyo iste. erkunt daha acilmamis diyenler var erkunt 3 senelik motor 3 senede acimamissa yuh o zaman erkunta , new holland daha bu yaz alinmis yani daha acilmamis. biriside erkunt td 95 i cekti td80 i ckemiyo kesin hile vardir demis ya arkadas erkunt bayisinde yapilan cekismede hile yokta burdami var? mantikli dusun orda td95 ile 55 bg lik erkuntu bagla erkunt cekecek cunku erkunt bayisi cekiyo...

hamza40_7 link=topic=47766.msg461197#msg461197 date=1319661187' Alıntı:
O zaman erkunt çeksin diye tarlalarada asfaltmı atmak lazım :S :S :)
helal guzel soyledin :) erkunt cekince sorun yok baska marka cekince kesin hile var tamam erkunt cekismede genel oarak ustun ama toprakta pasif...
bide kusura bakmayin yazidaki bozkuluklar icin telefonda turkce harfler yok

Beygir gücünü göz önünde bulundurun. 80 hp 3 silindir motormu olur lan benzinli araba gibi 2. viteste kalkınca stop ediyor yazıklar olsun nh ye

Bakin bunu bi daha soyluyorum erkunt 3 senelik nh tas catlasa 6 aylik. ustelik adam dalgasina soruyo vitesi...

Dqn link=topic=47766.msg461926#msg461926 date=1319817945' Alıntı:
Beygir gücünü göz önünde bulundurun. 80 hp 3 silindir motormu olur lan benzinli araba gibi 2. viteste kalkınca stop ediyor yazıklar olsun nh ye
stop etti ama cekti...

Dqn link=topic=47766.msg461926#msg461926 date=1319817945' Alıntı:

4. vitesle rolantide kalkıyorum :D

nah çekti öyle çekene motor demem ben. Son gazı verip herkes kalkar 4. viteste. Hadi burda boğuldu çekti. Tarlaya sokarsan bu td80i bizim köyün toprağında 3 takviyede zor çeker 4 lüyü

Dqn link=topic=47766.msg461936#msg461936 date=1319818632' Alıntı:
nah çekti öyle çekene motor demem ben. Son gazı verip herkes kalkar 4. viteste. Hadi burda boğuldu çekti. Tarlaya sokarsan bu td80i bizim köyün toprağında 3 takviyede zor çeker 4 lüyü
insan gibi konusabilirsin nah gibi keimeler kullanmadan ama konusamiyosan bilemem bu biir , ustelik sana fikrini soran olmadi buda iki...

Arkadaşlar, yorumlarınızı zevkle ve gülerek okudum, bizim buralarda bir söz :D :D vardır, oynamasını bilmeyen geline oyna dedilermi oynamasını bilmiyorum demezmişde eteğim dar dermiş.

rençberçiftci link=topic=47766.msg461948#msg461948 date=1319820030' Alıntı:
Arkadaşlar, yorumlarınızı zevkle ve gülerek okudum, bizim buralarda bir söz :D :D vardır, oynamasını bilmeyen geline oyna dedilermi oynamasını bilmiyorum demezmişde eteğim dar dermiş.
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

fendt 3 lindir 110 bg yapıyor adamlar yapıyor deniliyor
nh 3 silindir 80 bg yapınca olmuyor neden acaba