nh 480s mi? mf 240s mi?

Ynt: nh 480s mi? mf 240s mi?

Öncelikle yakışı konusunda bilgi vereyim. 10 saat yarı toprak işi yarı nakliye... çiftliğe ulaşım baya dik bayır bu arada.. 65 tl yaktı. İlk gün deposu doluyken ilave mazot koyarak ölçtüm.

tt serisi ile aynı motoru kullanıyor IVECO 2.9 CC 3 silindir... NH ' nin web sitesindeki teknik tablolardan da durum anlaşıyor zaten. gerçek gücü 53 ama kağıt üzerinde 48 yazıyor. İntercooler eksik gibi. Şanzıman konusunda fikrim yok. Ama motor aynı. Anladığım kadarı ile bu serinin bir önceki modeli pek tatmin etmemiş onun için biraz daha özenerek çalışmışlar.

Saygılarımla

historyman link=topic=81635.msg968855#msg968855 date=1423568605' Alıntı:
Aynı kategoride same-deutz,kubota vs alternatifler bol iki markada ısrar etmezsen değerlendirmen kolay olur
Dediğine katılıyorum,ancak bu firmaların model teknik bilgileri ve fiyatı gerekli,bunlar bu başlık altında paylaşılırsa 50 hp civarı 4*2 veya 4*4 traktör alacaklar için faydalı olacaktır.

Fiyatlarını yeni alan arkadaşlar veya satan bayiler yazsın,liste fiyatlarını yazmadım çünkü liste fiyatları ile satış arasında fark çokkk... ;)

Biraz araştırdım internetten .... anladığım kadarı ile new holland ve iveco aynı grup şirketi olarak işbirliği yapıyor . Bu makinedeki motor TFF 8030, IVECO 8030 serisi bir motorun ' un yurtiçi üretimi. Bu daha iyi bişeydir yedek parça daha ucuz olacaktır. Bir de ben bu gibi servise bağımlı ekipmanlarda garanti kapsamı ve hizmet yetkinliğini daha çok önemsiyorum marka bileşenlerinden çok. Ben arsamı sorunsuz ve taahhüt edilen güçte sürebiliyor muyum? Bir sorun çıktığında parça vs bekliyor muyum? İşim görülüyor mu? Ona bakıyorum...:) Marka yönetimi, reklamı işin ilizyonu...

irfansagdinc link=topic=81635.msg968972#msg968972 date=1423585514' Alıntı:
Biraz araştırdım internetten .... anladığım kadarı ile new holland ve iveco aynı grup şirketi olarak işbirliği yapıyor . Bu makinedeki motor TFF 8030, IVECO 8030 serisi bir motorun ' un yurtiçi üretimi. Bu daha iyi bişeydir yedek parça daha ucuz olacaktır. Bir de ben bu gibi servise bağımlı ekipmanlarda garanti kapsamı ve hizmet yetkinliğini daha çok önemsiyorum marka bileşenlerinden çok. Ben arsamı sorunsuz ve taahhüt edilen güçte sürebiliyor muyum? Bir sorun çıktığında parça vs bekliyor muyum? İşim görülüyor mu? Ona bakıyorum...:) Marka yönetimi, reklamı işin ilizyonu...
aynen abı yurt ıcı uretım oldugunu tahmın edıordum bende ayrıntılı acıklamanız ıcın tesekkurler tabıkı ısınızı goruyorsa sıkıntı yoktur

Traktör ile ektiğimiz buğdayı yiyecek işçinin kazanması da lazım.... :) Hayatımda araç alma kararımın ilk kriteri budur. onlarca araç aldım sattım türkiyede fabrikası olmayan sadece satıcı hiç bir firmanın ürününü almadım.. Belk toplum olarak teknoloji geliştirmede geri kaldık ama en azından destek olmak lazım tercihlerimizle....

bende tek celerı var arkadaslar 33 e mal ettım 2.9 turbo motora sahıb tt50nın motoruyla aynı olup tek eksıgı ıntercolerdır. ıse gelınce yolda az yakıyor frenler bıraz zayıf geldı gıbıme gelıyor ama yeterlı gerı vıtesı cok guclu 54 c kullandıgım ıcın soyleyebılırım 54c yıgılırken bu resmen parca koparcakmıs gıbı zorluyorda zorluyor seklı guzel lıft otomatık tartısılmaz hele ferguson yanından gecmez bu motorun cok seveceksınız emın olun 4*4 lerınde mekık kolunun olusu harıka bır ozellık.....

Aldığım şeyi meteder duruma düştüm sanırsam... :) ama ben o niyette değilim. sadece deneyim paylaşıyorum... çünkü bu boy traktörler benim gibi küçük işletmeler için çok önemli. gerçekten hidrolik arka lift yönetimi çok iyi... tarlaya göre indir kaldır ayarlıyorsun ... reklamam mı girdim ne... :) ben memnun kaldım özeti... sorusu olan sorsun kullanıyoruz işte.

bende metheder duruma dustum benımkıde kucuk ısletme cıft ceker degıl yalnız benımkı ama tek cekerde marıfetlı :)

benım merak ettıgım 54c ye gore cekısı nasıldır yakıtı nasıldır 54 c nın ekıpmanlarını cekeblır mı 4x4 u ve dal parcalama ve rotovatorde yakıtı ve performansı ne olur bu 4x4 t480s nın acaba ??? yanı kısacası kuyruk mılı kuvvetı onemlı ve merak edıyorum bu traktorun kuyruk mılı performansını