New holland TL100 hakkinda yardim

TD serisin eski fiat lardan sonra üretilen en sağlam traktor ben 13 yildir kullaniyom sukur arza yok bi 13 yil daha gider

Hocam Euro dizel atmosferik motorda çok yakar demişsiniz. Şuanki NH TT4 serisinin motoru atmosferik midir?

TT4 serisinin motoru Turbo+İntercooler Euro 3A emisyonundadır.Atmosferik motor turbosuz motordur.Kırsal motorin şu an kullanılmıyor, eğer olsaydı farkı görürdünüz, atmosferik motor kırsal motorinde daha az yakıyor, tecrübeyle sabittir.60 litrelik depoda 10 litre gibi değişiyor, bariz anlaşılıyor.

Yeni nesil motorlar 2019 dan itibaren mecburi olacak tier 4 yani Euro 4 fabrikalar bunun hazırlığını yapıyorlar yerli Euro 4 leri 2019 da görebiliriz

Emisyon için donatı işleteceğimize motor gücü yönetim sistemleri, ( örneğin; taksilerde bulunan iki pistonu uyutup, iki pistonu çalıştıran, zıplama önlemek için ön aks süspansiyon, patinaj kontrolü, devir sabitleme düğmeleri ) gibi donatılar verimliliği arttıracaktır.Avrupa 100 hp sınıfında ISOBUS elektronik kontrollü ekipmana geçiyor.

7cb82bffe07b44b74bc057441aa2dcd0.jpg
L95 ariyorum. Satılık varsa alabilirim