Banada cok israr ettilrr bunu akirken bunlar cok yakar illa 8066 al motor gor diye o zaman bile 54 55 liraydi kabinsizleri ki kabinsiz bize olmaz
Hmm benim dediğim 80 lerden 4x2 tenteli 4x4 hisar kabinli benim 7066 da hisar kabinliBanada cok israr ettilrr bunu akirken bunlar cok yakar illa 8066 al motor gor diye o zaman bile 54 55 liraydi kabinsizleri ki kabinsiz bize olmaz
Facebook ta gördüm tenteli 2001 8066Gecenlerde benm l95 icin kirakkeleden bi arkadas aradi onda tek 8066 varkabinsiz bana uste 11 bin teklif etti artik kaca sayiyorsa 8066 sini
Herkesin kendine gore malinin bi degeri var kimseye bisey diyemeyiz )Facebook ta gördüm tenteli 2001 8066
62 bin tl 4x2
O fiyata dolu 4x4 var
Abi ben kendim fiatçıyım dırHerkesin kendine gore malinin bi degeri var kimseye bisey diyemeyiz )
Kardeşim L95 in muazzam maşallah.görüntü olarak eşsiz tarifsiz çok beğendim.güle güle kullan.
1996 ve 2000 li yıllarda bu traktörleri çiftçiye sunmuşlar.şuan bu traktörleri üretip satsalar bir kişiden bile şikayet gelmezdi.hem kimsede başka traktörler alıp maceraya girmezdi.
Hoca beni yanlış anlama ama bazen öyle açıklamalar yapıyorsun kopma noktalarına geliyorum
Biyerlerden alıntı mı yapıyorsun yoksa biraz alıntı biraz tecrübe ortaya karışık çoban salatası misalı.
Sonuç olarak niyetin yardımcı olmak bu konuda Allah razı olsun.
Diyeceğim o ki; ülkemizde yerli traktörlerde kalite pek yok
Sürekli arıza şikayetleri.bazı küçük işletmeler kopyalama yapmaya çalışıyorlar ama dikiş tutmuyor.büyük firmalar belli kalıplarda üretim yapıyorlar.donanımlı modeller euro üzerinden çok pahalı.
Bir orta derece üretim yapmıyorlar.
TD serisini üretçeklerine bu traktörü üretsinler bas bas bağırıyoruz sesimizi duyan yok. Kaybeden hep Türk çiftçisi.
New holland TD bluemaster delta case maxpro serileri 30 40 sene sonra bulabilicekmiyiz acaba yoksa hepsi hurdada mı olucak?
O kadar yakıt testi paylaşıyorum, çok olsun %15 fark oluşabilir, şoför, arazi, ekipman yakıtı değiştiriyor, yinede yakıt soruluyor, hayret ediyorum.
Euro dizel atmosferik motorlarda fazla yakar, herkes görüyor, buharlaşabilen ince mazottur.Euro dizelin kalori değerleri de normal mazota göre %10 yüksektir, her markanın servisi bunu söyler.