Maşallah kolay gelsin aydın pulluk tabak açıları biraz fazla dik gibi geldi bana memnun musunuz pulluktan
teşekkür ederim sağolun pulluk bizim değil emanet aldık ama güzel işçiliği alpler gibiMaşallah kolay gelsin aydın pulluk tabak açıları biraz fazla dik gibi geldi bana memnun musunuz pulluktan
4 silindirden ziyade 2 nin 2 ile 2 nin 3 orantısiz, 2 nin 3 e atınca çoğu yerde yemiyorMasallah.kolay glsin.bu 65 ler kske 4 slndr bide vites dişlileri daha orantılı olsaydi.on numara olurdu
65 hp 3 silindire göre normal bir traktör önler ful ağırlık olsa daha iyi olacakBende 65ligin plus olan vardı 4.14 Varol pulluk takardım köyden 75 olanlarla da denerdik kafa kafaya giderler di 4piston olsa herhalde 90 liklara eş değer olcak 65 deyip geçmeyin motorun kralı 14lü de çok önler patanaja kaçıyor du 4 ağırlık koydum çok faydası var
Aynen bzm burda toprak cok agir hic yemiyo.4 silindirden ziyade 2 nin 2 ile 2 nin 3 orantısiz, 2 nin 3 e atınca çoğu yerde yemiyor
olabilir biz daha yaptırmadık 653 saatte daha 1000 saate gelsin belki öyle olabilir sizin traktör kaç saatte, isteyenlere egzantrik milini değiştiriyormus servisPompa +lda ayarı nasıl olur acaba, benim makinada bunun ofj. Kabinlisi