Maşallah güzel gidiyor aslın da 4 12 en ideal olur hem traktörü yormaz fazla
Çok yatık düzgün olması lazım iyi ve dengeli bir sürüm içinnasıl kardeşim neresi olmamış
Teşekkür ederim sağolun haklısınız 4 12 denedik onda daha rahat gidip yakıt az yaktıMaşallah güzel gidiyor aslın da 4 12 en ideal olur hem traktörü yormaz fazla
haklısın kardeşim bazı yerler sertti iyi batması için yatırdık biraz normalde yatırmadan başlıyoruz sürmeyeÇok yatık düzgün olması lazım iyi ve dengeli bir sürüm için
Anladım doatum.Keşke dip kazan çekip sürseydin iyi olmuyo ya öle yatırıp sürüldüğü zaman.ondan dedimhaklısın kardeşim bazı yerler sertti iyi batması için yatırdık biraz normalde yatırmadan başlıyoruz sürmeye
bu şekilde sertken 65 le imkansız gibi bişey dipkazan ayçiçeği ekileceği için mecbur pullukla sürüyoruz kardeşim tavsiye için teşekkür ederimAnladım doatum.Keşke dip kazan çekip sürseydin iyi olmuyo ya öle yatırıp sürüldüğü zaman.ondan dedim
burasida sürülen yer 8 inç takip tarla sürüyoruz demiyoruz: )
sağol abi tesekkur ederim öncelikle güzel yorumun için. Ortamı germek değil amaç sadece bazı arkadaşlar mükemmel çekiyor falan muhabbeti var. Toprak yapısını anlatmak istedim ufak inç batmaz bile burada saygılar tekrar abi hayırlı aksamlarkardeşim paylasımın ıcın öncelikle teşekkürler
ben bu forumu belkı cogu kısıden cok takıp edıyorum ama girip mesaj yazacak vaktım olmuyor inanırmısın yatarken bıle son bı kez bakarım
ama şuan senın yazdıgın ileti tamamen ortamı germek caseci arkadaşlara bulaşmak istiyorsun
ama sana yakışmıyor bunu bilesin herkes burada birbirinden bşyler öğrenmek istiyor bunun için burda kavga dövüş isteydık kahvede olurduk
adamın ışine derin sürmek yaramıyordur drin sürmez neden fazla yakıt yaksınkı
sana derin sürmek lazımdır sen sürersin çünkü ektiğin bitki bunu istiyor
hayırlı forumlar
teşekkür ederim kardeşim 2.2 falan yaktı bu tarlada normalde 2 litre yakiyor maksimumkolay gelsin ne yaktı dekara?
teşekkür ederim sağolasın kardeşim amin inşallah herkesin traktörünüKolay gelsin mahmut abi nazarlardan saklasın mavişi allah [emoji16]
sağol abi tesekkur ederim öncelikle güzel yorumun için. Ortamı germek değil amaç sadece bazı arkadaşlar mükemmel çekiyor falan muhabbeti var. Toprak yapısını anlatmak istedim ufak inç batmaz bile burada saygılar tekrar abi hayırlı aksamlar
tabiki abi herkesin elindeki neyse en iyisi odur her zaman içinsanada yakısan bu mahmut kardeşim baksana herhangi bi case taraftarı gelipte td kötü yada benım traktörüm bundan iyi çeker gibi şeyler söylememiş aksine güzel dileklerde bulunmuşlar bunlar güzel şeyler
herkes ıcın traktörü 1 numaradır ister 135 ister leyland ister enter saygılar...
teşekkür ederim sağolasın kardeşimMaşallah guzel surum olmus aydin pullukta guzel is yapiyor
sağolasın Yaşar abi cümlemize inşallahMaşallah kolay gelsin. Allah bol kazançlar versin.
Sağlık olsun ilerde belki olur bunlarda güzel 3 piston ama yakıt ve perfonmans acısından ıyibabam acele etmiş ben yokken kardeşim: ) sonra td75 kabinli ile değişecektik 1 yıl sonra fiyat pahalı geldi