Ben haberden alıntı yaptım gazete haberi
Adam 53 kilo fındık alıyoPeki almanyada asgari ucret ne kadar brüt 1480 euro ele geçen 1070 kadar euro peki şimdi hangisi ucuz
Reis veriyosa maaşları germenlerinBelki tl almak isterler, ne konusuyon hemserim ,80 nere 180 nere ,iki katindan 20 tl fazla ,matematik yalan soylemez
Ayrıca madem o kadar zengin bir ülkeyiz;Ben haberden alıntı yaptım gazete haberi
Yoh yatma sana fındık bahçesi kuralimUyuma hakkımı kulanmak istiyorum arkadaşlar izninizle .
paylaşıma yazdığım iletilerde yok hükmündedir.
almanlardan ucuz fındık yiyyoz daha ne isteyim ben yahu.
Emre kardeşim zaten köylü ,eski köye yeni adet cıkarıyon hacı diye başıma getirmediği komuyo . bide fındık bahçesi yapcak olsam köyden kovarlar beni.Yoh yatma sana fındık bahçesi kuralim
Sizin orada nasıl olur bir bakalım
Banada bazen soruyolar gene ne ekiyon diye . Bende yumurta ekiyom diyip geçiyom kafana takma söylenenleriEmre kardeşim zaten köylü ,eski köye yeni adet cıkarıyon hacı diye başıma getirmediği komuyo . bide fındık bahçesi yapcak olsam köyden kovarlar beni.
Eski bakanlarımızdan , Masum TÜRKER, fındığı 1 dolara üretmemiz lazım Dünya ile rekabet edemeyiz, derdi.Vay annesini avrupa acina olüyomusya adam 3000 euro maas aliyor, findik yiyemez la bunlar baskana diyekte avrupaya insani gida malzemesi gondersin.
O abla yalan soyluyo. Bende gurbetciyim. Turkiyede para bitmeye basladimi gôzumuz yolda oluyo.inanmayin boyle lerine.Burda cok az kisi mercedes BMW audi gibi buyuk arabalara binebilir gercekten. Cogu izin zamani alir izin bitince satar.cunku bu arabalarin herseyi pahali dir.Almanyadan ulkemize tatile gelen gurbetci ablanin ''milletimiz cok nankör ben turkiyede herseyi bol bol aliyom kral gibi tatil yapiyom bögürmesi geldi''gözümün önüne benim.gördügüm bu
1500 euro asgari ücretle bizim 2800 tl den daha fazla şey alıyorlar.Peki almanyada asgari ucret ne kadar brüt 1480 euro ele geçen 1070 kadar euro peki şimdi hangisi ucuz
Kabullenmek bir erdemdir. Kusura bakma ama ben erdemli olamayacağım senin kadar kardeşim. Malatya, antep, çorum en önenlisi rize (çay) çok ama çok uzak bana o yüzden yemiyeyim içmeyeyim öylemi. Edirne ye bulgar yunan daha yakın. Benim ülkemde üretilen alkollü içecekler orada çok ama çok ucuz ve aracılarla bile edirneye gelişi marketlerden daha ucuz. Denklemi kurabilirsen ve hak verebilirsen seninde trol olmadığına inanıp senden özür dileyeceğim hadi bakalım sevgili kardeşim emre...Herkes köyünde ne bolsa onu yesin yapacamız birşey yok
Ben 80 TL'ye fındık yemem
Ceviz badem kayısı çekirdeği ucuz buralarda