İtalya ve İspanya da yoğun bakıma ihtiyaç duyan hasta sayısı , yoğun bakım yatak sayısından fazla olduğu için seçim yapılmak zorunda kalınıyor.ingiltere, italya, abd, için dediklerin geçerli yaşlıları hastaneye almadıkları gibi, aldıklarında cihaza bağlanması gereken varsa öncelikleri gençler. bizde ise 74 yaşıda biri hastaneden kaçtı, polis tekrar hastaneye götürdü.
Kuruma hiç gelmeyen arkadaşlar bunlar çünkü 20 gündür izinlıydı bunlarGardo sizin kurumda pozitif varsa cok cok buyuk sorun demektir Allah yardimci olsun
Vatana millete ,kendine faydası olmayan , gereksiz insanlar bence hiç önemi yok.İnsanların hayatını hiçe sayıp parti verdiler!
İnsanların hayatını hiçe sayıp parti verdiler!
Koronavirüs salgını önlemleri için 'Evde kal' çağrıları her kesimden yükselirken İstanbul'da skandal bir görüntü ortaya çıktı. Bir grup Büyükçekmece'de gizlice bir evde buluşup parti verdi. Ardından da görüntüleri sosyal medyada paylaştı.www.haber7.com
Yarindan itibaren günlük 50 li rakamları gorürüz inşallah ben yanılırımda öyle bişe olmaz bugünden itibaren 14 gün çok sıkıntılı günBugun durum buEkli dosyayı görüntüle 46479
Vallaha ben bu kadar beklemiyordum fox ta bır adam var kurala %90 uyulsa 5 ay sürer dıyor Türkiye inşallah bu durumdan en az zararla kurtulurYarindan itibaren günlük 50 li rakamları gorürüz inşallah ben yanılırımda öyle bişe olmaz bugünden itibaren 14 gün çok sıkıntılı gün
Bende bunu anlamıyorum yaaa [emoji848] cidden bu süre verende süreye inanda biraz noksanlık ararım, arkadaş 3 5 ay 3 5 gün her neyse virüsle sözleşmemi yaptınızzz?! Virüs gideceği tarihimi söyledi?? Hava ısınıncada gitmez, soğuyuncada gitmez,!! Şuan herkezin bulunduğu durum şu : ucu açık bi olayın içindeyiz, bu günlerde sürebilir aylarda sürebilir yıllarda sürebilir, şuan tek gerçekçi olay var, insan vucudu bu virüsle yaşamaya alışacak şu durumda bağışıklığı zayıf olan ölüyor, ilerleyen zamanlarda ilaç aşı vb. Bir şeyle bunu vucudu uyumlu hale getirecekler!!Vallaha ben bu kadar beklemiyordum fox ta bır adam var kurala %90 uyulsa 5 ay sürer dıyor Türkiye inşallah bu durumdan en az zararla kurtulur
İtalyada Coronadan ölenlerin yaş ortalaması 79.5
Ama İtalya için çok ilginç bir veri daha var
Ortalama yaşam süresi verisi
Erkekler 81 Kadınlar 85
Yani Coronadan bu sene ölmeselerdi yakın senelerde bir çoğunun cenaze merasimleri olacaktı.
Eğer sağlık bakanı çıkıpda virüs çıkmadan önceki sıradan bir günde Türkiyede ortalama 500 cenaze çıkan Hastanelerimizdeki ölüm sayılarını her gece halka beyan etseydi, acaba bu kadar korkacakmıydı insanlar ?
Ebola virüsü çıktığında Afrikalı fakir aç insanlar öldü, temiz su ve yiyecek ekmek bulamayanlar, Afrikalı ve fakir olduklarından hayat devam etti ekonomiler etkilenmedi dünya oralİ bile olmadı...
Ne zamanki corona virüsü çıktı, zarar görenlerde modern dünya oldu, yönetimler önlemlerini aldılar, hemen hayat durdu.
Ne coronaymış hakkaten, modern dünyayı eve hapsetti...kendinden katbe kat ölümcül virüslerin pabucunu dama attı...
Biyerde bi yanlışlık var ama nerde?
Peki teraneye göre önlem alınmazsa sağlık sistemi çökecekde, alınan önlemler ekonomik hayatı çökertecek boyutlara ulaşmasını sağlayacak cinsten, hayatın diğer boyutlarının çökmesini engelleyecek önlemler alınamazsa ne olacak? yada modern dünya önlem alabilecekmi gerçekten, herkes evdeyken çok zor, belki güçlü devletler önlemleri geniş kapsamlı yaparak daha uzun dayanabilecek, güçsüzler ne olacak? önlem alamayacak batacakmı, ölümleri görüp sıtmaya ( ekonomik çöküşe) mı razı olucaz
Körlük diye bir roman vardır okumanızı tavsiye edebilirim ve işler ters giderse neler olabileceğini az çok kavramış olursunuz
Peki teraneye göre önlem alınmazsa sağlık sistemi çökecekde, alınan önlemler ekonomik hayatı çökertecek boyutlara ulaşmasını sağlayacak cinsten, hayatın diğer boyutlarının çökmesini engelleyecek önlemler alınamazsa ne olacak? yada modern dünya önlem alabilecekmi gerçekten, herkes evdeyken çok zor, belki güçlü devletler önlemleri geniş kapsamlı yaparak daha uzun dayanabilecek, güçsüzler ne olacak? önlem alamayacak batacakmı, ölümleri görüp sıtmaya ( ekonomik çöküşe) mı razı olucaz yani...