Adamın elinden Çine küfretmekten başka birşey gelmıyor
Hemşerim fabrikayı kapatamıyoruz siparişler var. Fabrikada 60-70 kişi çalışıyor.Korkudan çarşıya gitmiyom lakin bizim muhtar ve ekibi Darende iki köy giriş çıkış yasak mış şuan
Dikkat et kendine hemşerim
Elinden gelen tedbiri al ama malataya da sıkıntı var galiba bayağıHemşerim fabrikayı kapatamıyoruz siparişler var. Fabrikada 60-70 kişi çalışıyor.
Kronik hastalığı olanlara izin verdik, yemek saatlerini böldük herkes aynı saatte yemekhanede olmasın diye, girişlere dezenfekte koyduk. Bakalım nereye doğru gidecek
Bence çini tebrik etmelisin adamlar 3000 kişide virüsü kontrol altına aldı, aralıktan beri bu virüs var , her tarafta var bi bizim harita akçaydı, aslında değilmiş, bir ay önce ülkeye giriş çıkış yasaklansaydı iyiydi, ayamadılar yada yapamadılar, beş vakit abdest alan temizdir dediler neye sayarsan say .bence korona önemini kaybetti , senin çılgın gölet projesi gibi projeler için start verilmiş Ufukcum[emoji4]Adamın elinden Çine küfretmekten başka birşey gelmıyor
Evet ufuk beyin cılgın gölet projesi gibi millet can derdindeyken bugün kanal istanbul icin ihale yapıldı birde 24 saate 7 şehidimiz var Allah rahmet eylesin iyi uykularBence çini tebrik etmelisin adamlar 3000 kişide virüsü kontrol altına aldı, aralıktan beri bu virüs var , her tarafta var bi bizim harita akçaydı, aslında değilmiş, bir ay önce ülkeye giriş çıkış yasaklansaydı iyiydi, ayamadılar yada yapamadılar, beş vakit abdest alan temizdir dediler neye sayarsan say .bence korona önemini kaybetti , senin çılgın gölet projesi gibi projeler için start verilmiş Ufukcum[emoji4]
Ben sana bişey demiyorum zaten , cemal yazmış kanal muhabbetini ne gereği var,şu felaket bitsin kanal kaçmıyor onu demek istedim, ben iki şehit biliyordum.Allah rahmet eylesin ne kolay söyledim demi.bide ailesinin kederi kitaba yazsan almaz.Benim param çok olsa neler yaparım hiç bişey olmasa denemiş olurum ama bende rant yok abi yalnız durdurmak da zor insan malesef bazı olayları düşünüyor napsın adamlar otelleri düşün adamlar tam sezona başlayacaktı yks 26 temmuza ertelendi şartlar bu sene her yönden ağır
İpin ucu kactı abi içimizde milyonlarca taşıyıcı oluştu belki sen ben hepimize bulaştıCumhurbaşkanı saat 22:00 de açıklama yapacak. Muhtemelen kısmı karantina ve ya sokağa çıkma yasağı ilan edilir diye düşünüyorum.
Rizenin 4 koyu karantinaya alinmis yusuf abi korona virusten dolayı, millet kirsala geliyor şehirden bu sefer hastalık varsa tüm köye yayılıyor durum vahim hayırlısı ile bu günlerde geçer umarımkırsalda kalın beyler.
şehirler,birkaç güne patlar,
karantina ve sokağa çıkma yasağı ilan edilirse,o başka.
inşallah mahmut,Rizenin 4 koyu karantinaya alinmis yusuf abi korona virusten dolayı, millet kirsala geliyor şehirden bu sefer hastalık varsa tüm köye yayılıyor durum vahim hayırlısı ile bu günlerde geçer umarım
Şimdiye kadar olması lazım di artık işin ucu kaçtı kim kiminle temas etmiş belli değil hala karantina uygulaması na geçilmiyor İtalya dan kötü olacak durum İnşallah sonu hayir olurinşallah mahmut,
eğer stabil bir hal almazsa,
sokağa çıkma yasağı,yakındır.