mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz

Ynt: mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz

herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar..
bu zamlara dur diyebilmemiz için hükümete tepkimizi göstermemiz lazım
ben olsam bende zam üstüne zam yaparım kimseden çıt çıkmıyor kardeşim .
önce hepimiz elektronik ortamdan tepkimizi dile getirelim herkes kendi vekiline ve aynı anda da başbakana tarım bakanına e-mail yazsın gerekirse hergün yazalım adamlar anlasın haaa biz oy kaybediyoruz birşeyler yapalım desinler.

hermes link=topic=60347.msg657837#msg657837 date=1354611567' Alıntı:
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar..
bu zamlara dur diyebilmemiz için hükümete tepkimizi göstermemiz lazım
ben olsam bende zam üstüne zam yaparım kimseden çıt çıkmıyor kardeşim .
önce hepimiz elektronik ortamdan tepkimizi dile getirelim herkes kendi vekiline ve aynı anda da başbakana tarım bakanına e-mail yazsın gerekirse hergün yazalım adamlar anlasın haaa biz oy kaybediyoruz birşeyler yapalım desinler.
Arkadaşımizın dediği çok doğru şimdilik internetten başlayalım sonuçta herkes şikayetci oluyo bu olaydan azmedersek olacağına inanıyorum eğer bakanlığn e-mail adresini bilen varsa yazsin hepimiz şikayette bulunalım

bizim burda aman sesimizi çıkarmayalım öyle olur böyle olur diye diye iş buralara geldi bi kaç gün önce haberlerde gördüm avrupada süt fiyatları çok düşük maliyette çok yüksekmiş çiftçiler anlaşmış protesto edicekler bütün çiftçiler traktörleriyle sokaklara çıkmış hepside dozer gibi traktörler en önde bi john deere vardı tahminim 200 hp üstüydü caddelerde dolaşıyolar savas alanı gibi olmuş ortalık polis müdahale etmiş biber gazı sıkmış çiftçilerde tazyikli süt sıkmış polise polis geri çekilmiş ve durdurmaya çalışan herkesede sıkıyolar sesimizi duyurana kadarda devam edicez diyolar.... bizim burda mazot pahalı toplanıp protesto edelim diye bi konu açsak şimdi bi çok kişi görmezden gelir afedersiniz ama biz eşek olduktan sonra semer vuran daha çoook olur...

şuada yazan 3-5 kişi bu arada beni yakacak kendimi zor tutuyorum.hürriyet gazetesinde bile haber olmuş avrupaya 1,43 tl türk vatandaşına 5 tl yaklaşık...
buradan kimse gelmez laf olsun torba dolsun burası...
vakit geçerme yeri ...bura..
derde çare arama yeri degil...kır şamata vs..yeri
buradan hiç bir netice çıkmaz.

evet mazot pahalı bu fiyatlarla üretim yapmak çok maliyetli kar marjı çok düştü ama sitede olay politize ediliyor sonra millet birbirine giriyor ve sonuç sıfır ,hangi partiden olursak olalım hepimiz bu fiyatlardan etkileniyoruz sesimizi duyurmak demek hükümet aleyhtarı olmak demek değildir siyasi tartışmaya girecek olanlar başka yerde girsinler ,çözüm üretmemiz lazım benim fikrim devletin çiftçinin işlediği yer miktarı ve ürün bazına göre belli miktarda indirimli mazot alma hakkı vermesi