mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz

Ynt: mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz

trakyalı17 link=topic=60347.msg659719#msg659719 date=1354829779' Alıntı:
niye çıkmasın ki hiç kimse kral çıplak diyemiyormu bu forumda sadece laf salatasımı oluyor ilk önce millet böyle internet ortamlarında organize oluyor.

kullandıgınız kelımeye dıkkat edın hanı ORGANIZE olana :) organıze suc örgutu kurmaktan ıceırye gırmeyın sonra :)

siz hak aramayı suçla karıştırdıysanız başka bir cümle kurmayacağım.Ayrıca organize sanayi sitesindekilerde o zaman suç teşkil ediyorlar :)

Not: ben sadece hakkını yedirmek istemeyen biriyim o kadar yoksa vatan sevgimi kimse tartışamaz.

Cümleten büyüklerime saygılar , küçüklerime sevgiler sunarım.

Allah ' a emanet olunuz.

bir araya gelmeyi konuşurken bilke kavga ve ayrı görüş .....daha kavramları anlamayadan bu birlik dagılır...
organize-örgütlenmek-kooperatif olma-dernek kurmak-hak aramak .....konuşurken bile suç ve korku ve birileri nasıl olsa kurar.. birileri nasıl olasa meydana çıkar..nasıl olsa birileri cop yer tazyikli su yer biber gazı yer ..bizimde hakkımız aranmış olur...
hep öyle olmadı mı?
kanun ve yasalara uyduktan sonra kim niye karşı çıksın adı ne olursa olsun .......

bizim okumuş çiftçiler bu işe siyasi yönde bakar.........
orta kesim çiftçi bir arada bir derede kalır.....
şapkalı kesim akparti-chp-mhp kavgası yapar...
a ya karaya karışmayan kesim de arkadaşlara katılıyorum der...
bu iş uzar gider...mazotun zammı inmez bu düzen batana kadar gider...2023 hedef.........

yılda bir köyde ortaklama 3 çiftçi-5 hayvancı batar devlet kanun çıkarmadan büyük çiftçilik adım adım ilerler..........zemin hazırlanır kanun yasa çıkar köylü köyünde çiftçi tarlasında olur......
önüne gelen ben çiftçiyim demez.........artık...

Bence görüş ayrılıkları olmaz diye düşünüyorum ' ' köylü ' ' nickli arakadasım bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama sadece olayları halka iyi sunamamakta sorun olduğunu düşünmekteyim.Yoksa yani bir insanın kafasına bir şey yatarsa niye olmasın ayrıca hepimiz için en iyi örnek kaç tane çiftçi arkadasımız mazot pahalı , ürünüm ucuza gidiyor , hayvancılık ölüyor diyor vesaire vesaire o pahalı bu pahalı sonuçta ve eline mikrofon alan her muhabir gerek anadoluda gerekse diğer bölgelerimizdeki her çiftçimizden aşağı yukarı aynı aynı sorulara aynı cevapları alır buda sorunların aynı olduğunu gösterir unutmayalım itilaf devletleri istanbula ve diğer bölgelerimize el koyduklarında da sorunlar aynı ama çözümlerde sorunlar yaşanmıştı ama ne oldu halk doğru düzgün bir çözümü getirenden yana oldu . Yani sorunlar aynı ise çözümün tek yolu vardır fakat karmaşa olursa görüş ayrılıkları olursa burdaki suçlu çözümlemeyi iyi yapamayan insandır.İyi bir şekilde çözümleyip iyi bir şekilde yansıtırsan ortak yol bulunur.

iyi işte daha öncede yazmıştım bu forum aracılılğı ile birbirimizle iletişim kurup bir kurusallaşma yoluna gidebiliriz bakın şimdiden söylüyorum koperatif değil sendikalaşmaktan bahsediyorum.O zaman yeni konu açıyorum oradan artık iletişeme geçelim lütfen.