Geçen senede kullandıkya aynı sistem bizden faiz falan alınmadıArkadaşlar karta yüklenen destekleme gübreciler komisyon var diyor yuzde kaç komisyon biliyor musunuz
Geçen senede kullandıkya aynı sistem bizden faiz falan alınmadıArkadaşlar karta yüklenen destekleme gübreciler komisyon var diyor yuzde kaç komisyon biliyor musunuz
Estağfurullah, hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Lakin şahsen vergiyi (istesekte, istemesekte) verirken hükümet faizle borçlansın, abuk subuk ihalelerle yandaşını fonlasın diye vergi vermiyorum. Ha sonuç olarak devlet alınan vergilerle vatandaşa hizmet ve borçlandığı yerlere faiz ödüyor olabilir, ama bu şekilde benim faize girmem demek değildir.Pis işlere bulaştırıyorsunuz dediğiniz için yazıyorum yanlış anlamayın. Devlete vergiyi zaten devletin faiz borcunu ödesin diye veriyoruz. Vergi veriyorsanız istesek de istemesek de sistemde faize bulaşıyoruz. Karşılıksız, emeksiz para basıldığı sürece zaten enflasyon da olacak. Nerden tutsak elimizde kalıyor.
Sadece hububat için başvuru yapılabiliyor diye biliyorum. Yani mercimek ekenler başvuru yapamaz. Arpa, buğday, çavdar, yulaf, tritikale olması lazımMerhaba arkadaşlar ben mercimek ektim .MAzort gübe desteği için Hububat destekleme avans kredisi başvurusu kısmına giriyorum. Hakediş listesinde adınız bulunmamaktadır diyor. Acaba ben bir başvuru mu yapmadım.
Ben deSadece hububat için başvuru yapılabiliyor diye biliyorum. Yani mercimek ekenler başvuru yapamaz. Arpa, buğday, çavdar, yulaf, tritikale olması lazım
Haberlerde mercimekde geçiyordu.Sadece hububat için başvuru yapılabiliyor diye biliyorum. Yani mercimek ekenler başvuru yapamaz. Arpa, buğday, çavdar, yulaf, tritikale olması lazım
Karnıma ağrılar girdi, çok gülmekten, yapma bi daha böyle yorumlar, cidden olmuyor bu zamanda...seçimler yakında...
seçimden sonra, çiftçilerin durumu iyi olabilir...bu bir ihtimal...
emeklileri bilmem...
onlar da çiftçi olsun...
onlar da tıraktörlere binip gezsinler...
ya da hayvancılık yapsınlar...
Aynen benim de dikkatimi çekti. Ben şöyle bir şey anlıyorum: Tarım Cebimde'de görünen mazot ve gübre desteği içinde ekim ayında kredi olarak kullandığımız Buğdayınki de var. Yani ektiğimiz Buğday, nohut ve mercimeğin hepsinin toplam desteği görünüyor. Hâlbuki görünen destekten buğdayın mazot ve gübre desteğini çıkarmak lazım.Tarım cebimde uygulamasında, 2023 mazot gübre desteği 27/02/2024 tarihinde yatmış gözüküyor. Hesabına geçen oldu mu? Yoksa yarın mı geçecek?
Geçen sene arpa vardı, ancak kredi olarak erkenden kullanmak istemedim. Muhtemelen yarın mesai sonrası yatarAynen benim de dikkatimi çekti. Ben şöyle bir şey anlıyorum: Tarım Cebimde'de görünen mazot ve gübre desteği içinde ekim ayında kredi olarak kullandığımız Buğdayınki de var. Yani ektiğimiz Buğday, nohut ve mercimeğin hepsinin toplam desteği görünüyor. Hâlbuki görünen destekten buğdayın mazot ve gübre desteğini çıkarmak lazım.
O hesabı şubeye uğrayıp, mobil de görebilmek için talepte bulunmanız gerekmekte.Arkadaşlar merhaba ,biraz önce mesaj geldi.9167 TL tarimsal deklemeniz 5020 nolu hesabınıza aktarılmıştır diyor.Mobile baktım, para da yok,böyle bir numaralı hesabımda yok.
1.sorum bu mazot gübre desteği mi?
2.bu parayı nakit kullanabilecek miyiz?
Pos cihazından alışveriş yapabilmek için destekleme hesabını görmesi lazım pos cihazının. Yada destekleme ödemeleri ile anlaşmalı banka ilişkisi olması lazım. Yoksa olmaz.Evet banada mesaj geldi ve hemen internet bankacılığından açtım baktım, yatmış, fakat kullanmak için denedik kullanamadık, hata verdi pos cihazı.
Pazartesi bankaya uğrayacağız mecbur.
Telefondan baktığımda hesapta gözüküyor, bankamatiğe sokuyorum oradada gözüküyor, eft havale yapamaz, bankamatikten çekemezsiniz bu hesaptaki parayı diyor çıkan yazıda.
Pos cihazına soktuk mazot adırmadı, RED . 05 kodu ile işlem yapılmıyor, geçen hafta RED.096 koduyla işlem yaptırmıyordu postan noolcak bu halimiz bilmem.