Massey ferguson 5450 ve deutz 5120c tercih

Cogunuz galeride gordugu traktor ustune konusuyor gercek kullanicisi hic yok bide ahkam kesiyorlar

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizzat denedim MFyide JDyide Deutzu NHyide Caseyide... Fendt sürmek nasip olmadı. Dün abiyi eleştirmiştim boş demeyelim diye de bazılarınız cidden boş olduğunu kanıtlıyor, marka fanatikliği yapmayı at gözlüğü takmayı bırakın.

Hacim bizi bilen biler biri case 90 digeride mf 3.85 d sen deuzt motoru yeni gördün ben 2004 senesinden beri deutz motor kullaniyorum digeride 175 bg mf ben fanatiklik yapmıyorum gecen 90 likla 3.85 verip t5 115 alacaktım pazarlik olmadi o ara deutza da baktim mf yede mf ikibn saate getirmisler kabinde sokulmedik yer kalmamisti sana abi tavsiyesi yasimda 34 ben iki senede bir tarktor degistirim 3bin saat diyen gider bir mal alacaksan once ikinci elini bul kullandiginda ne olacagini gor oyle kiyas yap sifir motorla kiyas olmaz

Hacim bizi bilen biler biri case 90 digeride mf 3.85 d sen deuzt motoru yeni gördün ben 2004 senesinden beri deutz motor kullaniyorum digeride 175 bg mf ben fanatiklik yapmıyorum gecen 90 likla 3.85 verip t5 115 alacaktım pazarlik olmadi o ara deutza da baktim mf yede mf ikibn saate getirmisler kabinde sokulmedik yer kalmamisti sana abi tavsiyesi yasimda 34 ben iki senede bir tarktor degistirim 3bin saat diyen gider bir mal alacaksan once ikinci elini bul kullandiginda ne olacagini gor oyle kiyas yap sifir motorla kiyas olmaz

Bizde hayvancılık, tarım ve arıcılıkla uğraşıyoruz, bizde traktör değiştirmek gereksiz görülür ki bencede öyle. 70-56 - 80-66 kullandık 20 yaşını geçti her ikiside 0 rektefe oldu her iki motorda. Daha öncede söylediğim gibi kullanım önemlidir motorda hor kullanırsan 3000bin değil 300saattede değiştirirsin. Ayrıca 3000saatte motor değiştirmen olduğun yerde sayman demektir. Yılda 500 civarı kesim yapmalısın ki 3000saatte bir motor değiştir. Gerçi çiftçilik yapmıyorsun sadece çiftlik kullanımında o motorlar 20 senede 3000 zor olurlar, Yılda 1000saat üzeri kullanıyorsan yakıt kıyaslamam mevcut eski yazılarda bakıp aradaki farkı kendinde görebilirsin..

Sen hesabini kitabini bilmeyip yerinde sayiyordan ayri mesele besi fazla para kazandirmaz hayvancilikta para kazanmak istiyorsan inekcilik yap senin butcen kadar hesap yapayim bugin 50 inegin olsa 40 buzagi kalir tanesi 5bin liradan 200 bin lira kalir sutude ayri para her sene 200bine git baska motor al sana bi akil daha vereyim o motoru git sat parasina inek al ondan sonra para kazanmak neymis gorursun

Sen hesabini kitabini bilmeyip yerinde sayiyordan ayri mesele besi fazla para kazandirmaz hayvancilikta para kazanmak istiyorsan inekcilik yap senin butcen kadar hesap yapayim bugin 50 inegin olsa 40 buzagi kalir tanesi 5bin liradan 200 bin lira kalir sutude ayri para her sene 200bine git baska motor al sana bi akil daha vereyim o motoru git sat parasina inek al ondan sonra para kazanmak neymis gorursun

Hayvanları öpücükle besliyorsun sanırım... Cidden komik olmayın 200 dönümü sadece hayvan yiygisi için ekiyoruz, sen tarım yapmıyorum diyorsun üstelik gelmiş 0 masraf hayvan besleme anlatıyorsun cidden şaka gibisiniz. Neyse sensin en iyisi ;)
Benim ne kazandığımı mal varlığımı benden iyi biliyorsun demek ki :D:D Neyse komik arkadaşım sana laf söylemek dahi gereksiz, sen kendi çapında takılmaya devam et ;)

Bilgisiz yerine boş olmayı mı seçiyorsunuz anlam veremedim açıkcası tercih meselesi tabi ki..
t5.115 gömdüğünüz video atabilir misiniz?
Yakıt konusunda açıkca yazdım değerleri, 6 saat kullanımda yaktığı yakıtı söylersen sevinirim dönüm hesabı mecburen 4lü pullukla sürüm yaptığım için şu an veremem. Ancak her türlü daha az çıkacağının garantisini verebilirim. 80.4 erkunt demişsiniz, toprak derinliği en büyük etkendir, bizim burada 100 metrede toprak yapısı değişiyor. Gördüğünüz traktörün de sürdüğü toprak değişebilir.. Ancak MFyi Erkuntla kıyasladığınıza göre olay zaten benim gözümde bitmiş oluyor :)

Aga 6 saat diyosun şu kadar tl yaktı diyosun ben ne biliyim senin aldığın benzinlikte mazot kaç lira?
Kaç litre yaktığını söyle kıyaslayalım.
Bu arada erkuntta benim mf de benim neyin ne mal olduğunu çok iyi biliyorum.