Hayırlı olsun tercihiniz en kötüsü yokluktur bereket getirsin hanenize
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[MENTION=17810]mehmethan[/MENTION] abi hayırlı uğurlu olsun (hemşo[emoji16]) alınanın iyisi kötüsü olmaz ki zaten en mantıklı ve en iyisi benim gözümde o hp değerleri içinde. Milleti anlamıyorum agrofarmın hemen hemen eşdeğeri motorla 5c yi kıyaslıyorlar uzerine birde daha fazla iş kaçırır az yakar falan fişman kurt masalı okuyorlar övdükleri motorları bilmesek inanacaz...
insanın karşısındaki kişinin malını kötülemesi kadar kötüsü yok hele birde yeni alınmışsa ayıp günah birde üstüne çok bilgililer ya (!) kötüledikleri motorun adını bile bile yanlış yazıyorlar aklınca taş. Geçiyorlar ayar oluyorum...
neyse hayırlı olsun tekrardan.
Debriyaj gerektirmiyor, düğmeye basarak değiştirebiliyorsun
O düğme el debriyajı olmuyor mu?
Senin söylediğine karşı söyledim hocam Dyna-6 desen anlarım farklı diye de Dyna-4 için pek fazla fark göremiyorum; birinde düğmeye basıp kolu ileriye itiyorsun birinde düğmeye basıp vitesi itiyorsun. Buçuklar için birinde kolu düğmesiz itiyorsun, birinde sadece düğmeye basıyorsun, yani pek farklı değil. Her ikisininde kullanıcısına güzel gelen yanı elbet vardır ancak MFye için ısınmıyor ısınmayacakta(6000 serisi ve üstü güzel küçükleri müşteri kandırmak için yapılmış gibi geliyor)...
Bir de perkinsle deutz motoru kıyaslamak bmw ile renoyu kıyaslamak gibi bişey. Oldukça insanın en iyi traktör olarak kabul ettiği fendtin agco grubuna bağlı olmasına rağmen deutz motor kullanması bile bunun bi delili
Kaynak varmı nerede yazıyor jd dünya pazar payında %55 paya sahip diye.Madem en iyi marka fendt te dünyada tarımda kullanılan makinaların markasına bakıldığında pazarın % 55'ine jd nin sahip olduğunu görürsünüz
Kaynak varmı nerede yazıyor jd dünya pazar payında %55 paya sahip diye.
Ayrıca çok satan çok iyi diye birşey yok.Satışla kalite herzaman doğru orantılı olmaz.
Aynen öyle.Toyota dünyanın en iyi arabasımı?
Sayılır Almanlardan iyi oldukları kesin
Sayılır Almanlardan iyi oldukları kesin
Bütün japon markaları motorlarına 1.000.000 km garanti veriyorlar peki Almanlarda bunu verebilen var mı yok dünyanın en az arıza çıkaran araçlarına bakın yine hepsi japon fiyatlarına bakın Almanlardan daha ucuzlar ülkemizdeki Japonlar için bir şey diyemeyeceğim Ama Toyota nissan Mazda ve Mitsubishi hiçbiri Almanlardan geri kalacak araçları değil yapan ya da bir Türk YouTubeer var YouTube’dan videolarına bakabilirsiniz Japon araçları Almanlardan daha donanımlı araçlar ama nedense ülkemizde alman araçlara Pek bir heves var ne demişler japon sahibine alman ustasına kazandırırPolemiğe girmek istemiyorum fakat neye dayanarak bunu söylüyorsunuz?
Hangi almandan iyi?
Mercedes ten mi Bmw den mi? Auididen mi?
Neye göre iyi?
Bütün japon markaları motorlarına 1.000.000 km garanti veriyorlar peki Almanlarda bunu verebilen var mı yok dünyanın en az arıza çıkaran araçlarına bakın yine hepsi japon fiyatlarına bakın Almanlardan daha ucuzlar ülkemizdeki Japonlar için bir şey diyemeyeceğim Ama Toyota nissan Mazda ve Mitsubishi hiçbiri Almanlardan geri kalacak araçları değil yapan ya da bir Türk YouTubeer var YouTubeâdan videolarına bakabilirsiniz Japon araçları Almanlardan daha donanımlı araçlar ama nedense ülkemizde alman araçlara Pek bir heves var ne demişler japon sahibine alman ustasına kazandırır
Lexus infiniti Toyota Mazda bunlar almanlarla çok rahat yarışabilecek araçlar üstelik Amerikaâda Ve dünyada en çok satan araçlar hep Japonlar tır öyle bir ülke ki hammadde ve maden olarak kısıtlı olan bir ülke Hammadde zengini olan ülkelerden daha çok araba üretip daha çok araç satıyorlar Buda takdiri yenilebilecek bir gösterge