massey 4709 hakkında

Tam bi corba tam bi aşure.. benim aklim ermedi gitti:)

Corum fuarinda nh lerin kabine alicilarin yerini yazacak yer kalmamis..

Delta 100'u 75 tl'ye vermisler.. lakin fuar oncesi 90-100'e alanlar gelmis kavga-gurultu bilmem ne..
Nh ciler elinden çıkarma dersine düşmüş gibi sanki [emoji57]

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

95 beygirin yüz karası bana göre çekişte her motor bundan üstündür. Bkn: tümo 8095 8195 erkunt 90 lüks new holland td90d valtra 4 silindir sisu motor a85 deutz agrofarm 410 hattat t4080 diye devam eder gider. Artık motor alırken avrupada hangi modeller kaç tane satılmış ona bakmalıyız çünkü bayiler en ucuz Avrupada tutulmayan modelleri getiriyor uyanık olmamız lazım. 95 beygir büyük motor bana göre hatta türkiye genelinin ortalama beygir kullanımının 75 bile olmadığını göz önüne alırsak 3 silindirle bunu zor satarlar. Daha 47 serisi görmedim. 3 silindir olması ve hafif olması aklıma bunları getirdi. Birde bu seri dünyanın her yerine uyum sağlaması için üretilmiş. Belli bir bölgeye özel değil bu yüzden nasıl yapsak diye şaşırmışlar diyelim.

YANILIYORSUN "Mekanik10" 4708 Modelleri Afrika icin 4 Silindir üretildi.4709 modelleri almanya ve avusturyada oldukca cok kullaniliyor ve Fransada üretiliyor
Afrika kadar olamadık o zaman onlara 4 silindir bize 3 silindir. Avrupada tutulanlar full opsiyonlu modelleri olduğuna eminim. Gerçi bizim için opsiyon olanlar avrupada standart. Aynı şey 3600 serisi içinde söylendi ama türkiye ye bütün özellikler törpülenmiş olanlar geldi. 4 hidrolik çıkış bile türkiyeye opsiyonel olarak geldi.

Avrupada satilan Traktörler siparise bagli.Sen hangi opsiyonu istiyorsan onu koydurabiliyorsun ama fiyatta ona göre artiyor.Almanya da satilan full opsiyonlu traktörleri türkiyede almak isterseniz her traktöre en az 30 bin ytl fark ödemelisiniz.

Özkan Kardes,Almanya nin en büyük firmalarindan Volkswagen da cin de üretim yapiyor ama ürettigi modeller almanyada cayir cayir satiliyor.Yeterki kaliteden ödün verilmesin.Avrupalilarin cin hindistan gibi ülkelerde mal ürettirmesi sadece maliyetleri düsürmek icin mesala iscilikten falan....bir örnekte Mercedesten GL Serisi Amerikada üretiliyor ama almanya da da satiliyor.bütün parcalari Almanyadan gidiyor ve en pahali SUV lardan biri