Makyajlanmış yeni new holland td serisi

hocam nh facebook sayfasında yeni motor reklamı vardı...alltaki yorumların yüzde 90 nı frenlerin tutmadığından şikayetci..çiftçi boğazından kısıp traktör alıyor.. freni tutmuyor..arkadaş sıfır aldı daha bir senesi dolmadan bozuldu.25 bin tl masraf yapıldı garantiden yine arıza giderilmedi sattı traktörü..biz daha iyisin yapın diyoruz adam gelmiş burda babasının malı gibi savunuyor..tamam siz akıllısınız siz en iyisini alırsınız..nh hava da uçar kara da kaçar!!
Kardeşim kimsin bilmiyorum da nh sininde cani cehenneme ne kadar dert olmuş size bu marka anlamadım. Cnh ye kadar eleştiri yaptığınızı gübre tohum mazot ve başka şeyler için yapılan haksizliklarada sesinizi çıkartın, burada biz markami yariştiriyoruz? Bizim dertlerimiz tarımla alakalı veya yapılan zamlar olmali

hocam nh facebook sayfasında yeni motor reklamı vardı...alltaki yorumların yüzde 90 nı frenlerin tutmadığından şikayetci..çiftçi boğazından kısıp traktör alıyor.. freni tutmuyor..arkadaş sıfır aldı daha bir senesi dolmadan bozuldu.25 bin tl masraf yapıldı garantiden yine arıza giderilmedi sattı traktörü..biz daha iyisin yapın diyoruz adam gelmiş burda babasının malı gibi savunuyor..tamam siz akıllısınız siz en iyisini alırsınız..nh hava da uçar kara da kaçar!!
Savunan yok 🙂 tabiki daha iyi olmalı yerden yere vurmanın anlamı yok sadece ok..

Kardeşim kimsin bilmiyorum da nh sininde cani cehenneme ne kadar dert olmuş size bu marka anlamadım. Cnh ye kadar eleştiri yaptığınızı gübre tohum mazot ve başka şeyler için yapılan haksizliklarada sesinizi çıkartın, burada biz markami yariştiriyoruz? Bizim dertlerimiz tarımla alakalı veya yapılan zamlar olmali
Aynen ha 👍 Sanki başka konu yok konusulacak adam yapmıs, ya al bın git yada alma bu kadar basit .. frenleri tutmuyorsa alma arkadaşim zorla mı aldırıyor ? ...

Eski FİAT ların ekmeğini yediği kesin ama günümüzde de kötü değil .. bahçe serisinde özellıkle baya iyi.. ..
Sen fanatiksin.. gerçekleri görmemek için direniyorsun. Td kötü bi seri ve Koçun yaptığı da Türk insanını aptal yerine koyması. Td 110 fiyatına ithal landini 90 lık var içinde yok yok. Td alanlar parasını çöpe atsın direk fazla uğraşmasın.

Sen fanatiksin.. gerçekleri görmemek için direniyorsun. Td kötü bi seri ve Koçun yaptığı da Türk insanını aptal yerine koyması. Td 110 fiyatına ithal landini 90 lık var içinde yok yok. Td alanlar parasını çöpe atsın direk fazla uğraşmasın.
Nasıl bi yorum bu formda anket olsa en fazla td kullanicisi cikar burda alanlar salak bi sen akıllısın zaten alanlar iyi olduğu icin aldim demiyorki piyasası var parcası bol olduğu icin diyor ben 16 yıldır kullanıyorum simdiye dek bi sıkıntısını yasamadım ha fren konusunda daha üzerindeki frenler gayette güzel tutuyor

İyiye iyi kötüye kötü demek lazım varsa sıkıntı dile getirilmeli ki geliştirsinler fanatiklikten uzak objektif bakış açisiyla düşüncülerimizi dile getirmeliyiz 2+2=4 benim kapida td varsa 5 td yoksa 3 olmaz

Bu sene aldığım ikinci TD 100, ikinci el piyasası ve parça sıkıntısı olmamasından kaynaklı tercih sebebimiz, çiftçinin yarını belli değil, o yüzden piyasası olan ürünü tercih ediyoruz

Nasıl bi yorum bu formda anket olsa en fazla td kullanicisi cikar burda alanlar salak bi sen akıllısın zaten alanlar iyi olduğu icin aldim demiyorki piyasası var parcası bol olduğu icin diyor ben 16 yıldır kullanıyorum simdiye dek bi sıkıntısını yasamadım ha fren konusunda daha üzerindeki frenler gayette güzel tutuyor
Nolcak agzı olan konusuyor klavyesi olan da yazıyor işte 😅😅

Aynen öyle piyasa motor u diye alınıyor diyerek klavyede tüy bitti 😅 veo kadarda kötü değil adam TD yı satıyor yıne TD alıp demekki bir memnuniyet sizde olsa memnun olma durumu var...

Abicim ben alanlara bişey demedim ki benim sitemim bize bunları tasarlayıp satanlarda. Eminim zamanında fiyatlar iyi olmasaydı hayvan para yapmasaydı şu an bende bi td almak ZORUNDA kalabilirdim fiyatlar malum ama şu var sadece bi şanzıman değişikliği tüm kötü havayı dağıtır .. siz olayı çok yanlış anladınız. Blackwiew denen arkadaşta fanatikliği sürdürüyor klavye falan filan ... boş muhabbet yapma kahve ağızıyla konuşma ;

Abicim ben alanlara bişey demedim ki benim sitemim bize bunları tasarlayıp satanlarda. Eminim zamanında fiyatlar iyi olmasaydı hayvan para yapmasaydı şu an bende bi td almak ZORUNDA kalabilirdim fiyatlar malum ama şu var sadece bi şanzıman değişikliği tüm kötü havayı dağıtır .. siz olayı çok yanlış anladınız. Blackwiew denen arkadaşta fanatikliği sürdürüyor klavye falan filan ... boş muhabbet yapma kahve ağızıyla konuşma ;
Fanatik lik değil 🙂 madem bu kadar kötü, alınmasın o zaman diorum hem Tr de en çok satılan model Ler arasında hemde en çok taşlananlar arasında ben bunu diorum yoksa TFF Bnm pederinde mi fanatik lik yapayım bir kere bende TD seri traktör bile yok neden fanatiklik yada neyin fanatik liğini yapayım ki ????

Fanatik lik değil 🙂 madem bu kadar kötü, alınmasın o zaman diorum hem Tr de en çok satılan model Ler arasında hemde en çok taşlananlar arasında ben bunu diorum yoksa TFF Bnm pederinde mi fanatik lik yapayım bir kere bende TD seri traktör bile yok neden fanatiklik yada neyin fanatik liğini yapayım ki ????
Anlamadığınız şey satılması yer edinmesinden.Koç fiat değilde belarusu getirseydi şuan lider belarustu.yine aynı şeyi söyliyecektık kazık gibi motor ama kullananlar parça var dşyecekti.konu çiftçiyi aptal yerine koymaları

Bu forma katılalı 11 yıl doldurdum ilk zqmqndı vardı td tartışmaları simdide var nedir bu td düşmanlığı yok dügme yokmuş yok ileri geri elektironik değilmiş yok klima opsiyonmuş falañdı filqndı yetti da son 5 6 aydır birtane duzgün konu acılmadı hep tartişma konusu birazda millet yapptıgı işi paylassa olmazmı

Hocam td serisinden daha iyi yerli model tavsiyeniz varmı sağlamlık ve teknoloji olarak
Ben yerli olarak kendi kapımızda ve çalıştığım yerde NH kullandım.onun dışındaki yerlileri uzun süre kullanmadığım için bişey diyemem.sadece sürmekte kaldı deneyimim.sağlam ve teknolojik olarak Erkunt lüx serisi güzel duruyor,Başak S serisi Red power serisini söylemiyorum o TR5 serisi ile denk.Seçim alacak kişinin zevkine ve tercihine göre değişir

Emsal motor gücünde , ithal bir marka yaklaşık iki katı fiyatı oluyor.
TD serisi günün şartlarında biraz pahalıya kaçmaya başladı.
30 bina üzeri para verilecek traktör değildir.
Genel piyasa arttığından 35 bina civarları alıcısı çıkıyor.
Hocam suan td100d 300 bin tl olmuş, bu parayı haketmiyor fakat her marka fiyat arttirdi hangisini almak istese millet yerli olarak pahalıya geliyor. 2014 bluemaster serisi ile 2021 tmr arasında ufak detaylar var fark olarak, fiyat 3 katina çıkmış hatta 95 milyara bile alanlar oluyordu td100d, bu fiyatlarda yine satılıyor bazen düşününce şaşırıyorum ama yapcak birşey yok parası olan riski göze alıp alabiliyor