Makyajlanmış yeni new holland td serisi

Mahmut kardeşim adamlar piyasayı ele almış çavuşu tokatlar gibi tokatlıyor. Mevzu bu kadar basit. Zorunda olduğu için almak zorunda, bir çok kullanici memnun değil ama almak zorunda ve alıyor. Sahibi olup eleştiren çok ama siz buna bile müsade etmiyorsunuz, başka marka alsın diyorsunuz, CASE kullanıcısı arkadaş bir üst gönderide belirtmiş zaten.
Abi bu ülkede 50 100 beygir arası traktör üreten cnh mi var sadece. Başka markalarda var millet işine hangisi gelirse onu alsın sdf erkunt tumosan kubota..
Türkiye de başka üreten olmasa meydan cnh ye kalmış olsa anlarım da birsürü marka var onları da tercih edenler oluyor. Bizim için en önemli şey buçuk olmaması onun dışında genel itibariyle ortalama bir traktör tdd serisi

Üre fiyatları , peşin 2950 TL , vadeli , 3350 TL/kg .
Satan var ama alan yok , bayilerin önünde yeller esiyor.
Bir kilo buğday bir kilo üre almıyorsa tarlaya atanda çıkmaz.
Verimde yarı yarıya düşer, harmanda görürüz , ömrümüz olursa.
Hocam yüksek girdilerden dolayı millet nasıl alırım ekerim diye düşünüyor, 3 liraya gübre alıp buğdayı kaç liraya satabilecegiz acaba çok merak ediyorum, dolar altın düşüyor gübre tohum mazot değişmiyor :/

Meydan aynen CNH'ye kalmış durumda keşke sadece CNH'ye kalsa iyiydi. Meydan pazarlama gücü ile Uzel'in de batışı ile komple Türk Traktör'ün elinde.. Tümosan, Erkunt vb. firmalar zaten NH kalitesine ulaşamazlar. Eleştirilerin çoğu haklı maalesef , eleştirerek daha iyi olmasını sağlamak isteriz o bile boş..

Üre fiyatları , peşin 2950 TL , vadeli , 3350 TL/kg .
Satan var ama alan yok , bayilerin önünde yeller esiyor.
Bir kilo buğday bir kilo üre almıyorsa tarlaya atanda çıkmaz.
Verimde yarı yarıya düşer, harmanda görürüz , ömrümüz olursa.
Bugun bikaç traktor bayisi ile gorüştük bayi otaparklarında yer kalmamis neredeyse dükkanlar dolmuş taşmiş hergün 2 3 traktor satanlar 1 haftadır 1 tane satamadik diyorlar anliycaniz 2. Piyasası cok şişmiş durumda gecen sene bugünlerde 3 er 5 er traktor vardi bayi önunde

Valla hoca, en az 4 'er ton ÜRE ve CAN lazım bakacağız artık. Ben memurum masrafı çıkaramazsam çok dert değil ama köyde ek geliri olmadan bu işi nasıl ceviriyorlar hayret ediyorum. Bu sene ki hasat durumuna göre ben de ekim alanını daraltmaya gidebilirim. Traktör marka model konuşmayı bu yüzden sevmiyorum.

Meydan aynen CNH'ye kalmış durumda keşke sadece CNH'ye kalsa iyiydi. Meydan pazarlama gücü ile Uzel'in de batışı ile komple Türk Traktör'ün elinde.. Tümosan, Erkunt vb. firmalar zaten NH kalitesine ulaşamazlar. Eleştirilerin çoğu haklı maalesef , eleştirerek daha iyi olmasını sağlamak isteriz o bile boş..
Eleştirmekte herkes Özgür abi ama eleştirmek sadece kendi içimizde kalıyor yetkililer duymuyor, ne kadar özellik ekleseler parasıda artıyor ama keşke en azından düğmeli bir buçuk koysalar güzel olurdu

Polömik e gerek yok
Bi tik teknoloji istiyorsan tr5 alcan
Bi alt teknoloji istiyorsanda tt serisi alcan
Tt serisini neden kimse eleştirmiyor 2002 den deri aynı bi değisiklik yok
Özellik koysa ne olcak fiyat artacak şuanda satılan 100 nh den en az 50 tanesi tdd dir neden
Tamamen bölgesel tutunmayla ilgili kardeşim birde geçmişte fiat kullananlar vazgecemiyor genelde. Eksiklikleri var yerli olarak fakat tutuluyor iste

Alanin bahçe tipi ve nh kapıya koymam diyosun td4.100f adanada satış patlamasi yaşıyor siz almayin alanlar varki memmunlar. İsteyen alır istemeyen almaz kimsenin alnına silah dayamiyorlar tumosan erkunt sdf kim ne isterse onu alır

Ben TDD yi severim.Sahibi olmak istemiştim.Parasına göre iyidir.NH olduğu için servis ve parça problemi yoktur.Arkasında Koç holding olduğu için kullanıcılarına güven verir.Teknoloji ayrı konu,ne kadar para o kadar teknoloji.NH de Case dahil 100 çeşit traktör var, parana göre beğen beğen al.Ben sadece basit bir elektrikli mekanizmayı TDD ye bu kadar geç koymalarına şaştım.

Son düzenleme:
adamların sunduğu ele dokunur hiç yenileme yok..ama dediğin gibi taraftarı çok...sonradan bir düğme değiştirseler forumda " vay be ...ne yenilik yapılmış " diye alkış tutarlar..adam yukarıda yazmış adana da td4 100f çok satılıyormuş..nh cular 12*12 vitesi biliyor(yazık valla) ..24*24 vitesi duymamış ki hayatında .yazık adamlara körün gördüğü camii misali..gelip burda dandik nh savunuyor..
Dostum traktör bu alıyorsan al almıyorsan alma bu kadar basit sen hasat zamanı parca bekle bakalım bi 👍 şöyle bir ay yada bin TL şık yag bakımını 3 bin TL ye yap ondan sonra gel konusuruz diğer detayları...ok.

Dostum traktör bu alıyorsan al almıyorsan alma bu kadar basit sen hasat zamanı parca bekle bakalım bi 👍 şöyle bir ay yada bin TL şık yag bakımını 3 bin TL ye yap ondan sonra gel konusuruz diğer detayları...ok.
Bilindik piyasa motorlarının hiçbiri öyle haftalarca parça beklemez.kronik fren arızası yoksa zırt bırt sorunlar yüzünden servise gelip gitmiyorsa 3 000 lira bakım parası helal olsun hangi motorsa o.şimdi bi resim atacam.parçası bakkalda bulunuyor ucuz dediğiniz markanın 75 56 modeli.100 saatte arka cerden yağ kaçırdı 480 saatte fren balataları değişti hala fren sorunu var.saatte boşta 6litre yakıyor.konfor ergonomi yok,kabinde sesten durulmuyor vs vs

Resimler ve ekler

• 20210209_154111.jpg
    20210209_154111.jpg
    102.6 KB · Görüntüleme: 53

Bilindik piyasa motorlarının hiçbiri öyle haftalarca parça beklemez.kronik fren arızası yoksa zırt bırt sorunlar yüzünden servise gelip gitmiyorsa 3 000 lira bakım parası helal olsun hangi motorsa o.şimdi bi resim atacam.parçası bakkalda bulunuyor ucuz dediğiniz markanın 75 56 modeli.100 saatte arka cerden yağ kaçırdı 480 saatte fren balataları değişti hala fren sorunu var.saatte boşta 6litre yakıyor.konfor ergonomi yok,kabinde sesten durulmuyor vs vs
Balatalar neden değişti. Sesmi çıkarıyordu.

İstisna lar kaidei bozmaz dostum o zaman neden tutuluyor madem bu kadar cok arıza acıyor ?? 🤔😏 Alınmasın o zaman neden alınıyor soruyorum sana ? Bu forumda agusto80 nınde samesını bılıyoruz🙂🙂konu başka yere uzamasın ... YouTube da bide ızlerken adamın biri ne yazmıs bılıyor musun 😅 bak sana solıyeyim TVT kanalı cukurova tarımın makinelerini paylaş mıs alayı NH. Cnh. Arkadaşın biride yoruma ne yazmış bılıyor musun koskoca cukurova ya iş yapan adam bilmiyor😅 100 dönümü olmayan arkadaşlar biliyor yazmıs 😅😅 o yoruma cok gulmüştüm... Kısa ve öz buyuk işletmeler bahsettiğim sebebden dolayı riske girmez ve piyasa malını secer NH de piyasa malı her ne kadar kabullenmesekde .. Bak sana bir şey diyim öle burdan yazmak çizmekle olmuyor bu işler Bursa da nılufer de adam koskocaman arabanın civatasının üretildiği yerde erkuntun parcasını bulamıyor ... Öyle olmuyor arkadaşim ..
Sakın yanlış anlama benı ama durum bu ... NH ye gelirse tabıkı kendını sahada cok gelıstirmeli...

İstisna lar kaidei bozmaz dostum o zaman neden tutuluyor madem bu kadar cok arıza acıyor ?? 🤔😏 Alınmasın o zaman neden alınıyor soruyorum sana ? Bu forumda agusto80 nınde samesını bılıyoruz🙂🙂konu başka yere uzamasın ... YouTube da bide ızlerken adamın biri ne yazmıs bılıyor musun 😅 bak sana solıyeyim TVT kanalı cukurova tarımın makinelerini paylaş mıs alayı NH. Cnh. Arkadaşın biride yoruma ne yazmış bılıyor musun koskoca cukurova ya iş yapan adam bilmiyor😅 100 dönümü olmayan arkadaşlar biliyor yazmıs 😅😅 o yoruma cok gulmüştüm... Kısa ve öz buyuk işletmeler bahsettiğim sebebden dolayı riske girmez ve piyasa malını secer NH de piyasa malı her ne kadar kabullenmesekde .. Bak sana bir şey diyim öle burdan yazmak çizmekle olmuyor bu işler Bursa da nılufer de adam koskocaman arabanın civatasının üretildiği yerde erkuntun parcasını bulamıyor ... Öyle olmuyor arkadaşim ..
Sakın yanlış anlama benı ama durum bu ... NH ye gelirse tabıkı kendını sahada cok gelıstirmeli...
Benim zaten ithal NH lere sözüm yok.T6 ve üzeri çok güzel makinalar.Global düzeydede tutulan makinalar.Tutulmasının sebebini sakın iyi kaliteli az yakıt sağlam diye düşünme zamanında yer edinmesi.Koç yerli ve güçlü bir firma zamanında Nh değil belarusu bu topraklarda montajlayıp pazarlasaydı şuan belarus üzerinden tartışırdık.Benim anlatmak istediğim yerli dedikleri makinalar.Gelişim yok ve hiçte bahsedildiği ucuz maliyetli değiller.Aksine bence daha pahalıya geliyorlar.Bu arda osman abinin same ikinci el ve muhtemelen sıkıntılıydı.Bendede var same10500 saatte 3 tane td 75 eskitir cinsten.Diyeceksin td yerli dayıoğlunun tla 90 kadar arıza veya maliyet çıkarmadı.

Benim zaten ithal NH lere sözüm yok.T6 ve üzeri çok güzel makinalar.Global düzeydede tutulan makinalar.Tutulmasının sebebini sakın iyi kaliteli az yakıt sağlam diye düşünme zamanında yer edinmesi.Koç yerli ve güçlü bir firma zamanında Nh değil belarusu bu topraklarda montajlayıp pazarlasaydı şuan belarus üzerinden tartışırdık.Benim anlatmak istediğim yerli dedikleri makinalar.Gelişim yok ve hiçte bahsedildiği ucuz maliyetli değiller.Aksine bence daha pahalıya geliyorlar.Bu arda o kızısman abinin same ikinci el ve muhtemelen sıkıntılıydı.Bendede var same10500 saatte 3 tane td 75 eskitir cinsten.Diyeceksin td yerli dayıoğlunun tla 90 kadar arıza veya maliyet çıkarmadı.
Eski FİAT ların ekmeğini yediği kesin ama günümüzde de kötü değil .. bahçe serisinde özellıkle baya iyi.. ..

Nh t4030 ileri geri ariza verdi,hasat zamani 2 ay parca bekledi.Herseyi gectim bari bi park vitesi koysalarmis,power shuttle lar stop edince boşa cikiyo,burdakiler ya tekere taş koyuyo yada duvara yasliyo traktoru.

Nh t4030 ileri geri ariza verdi,hasat zamani 2 ay parca bekledi.Herseyi gectim bari bi park vitesi koysalarmis,power shuttle lar stop edince boşa cikiyo,burdakiler ya tekere taş koyuyo yada duvara yasliyo traktoru.
Yağ değişimi periyod u onemlidir... her motor boşa cıkar ondan sıkıntı yokda Nie duvara yasliyor el frenı yok muymuş😅neyse konuyu uzatmaya gerek yok Kim ne alırsa alsın banane 😅

Benim zaten ithal NH lere sözüm yok.T6 ve üzeri çok güzel makinalar.Global düzeydede tutulan makinalar.Tutulmasının sebebini sakın iyi kaliteli az yakıt sağlam diye düşünme zamanında yer edinmesi.Koç yerli ve güçlü bir firma zamanında Nh değil belarusu bu topraklarda montajlayıp pazarlasaydı şuan belarus üzerinden tartışırdık.Benim anlatmak istediğim yerli dedikleri makinalar.Gelişim yok ve hiçte bahsedildiği ucuz maliyetli değiller.Aksine bence daha pahalıya geliyorlar.Bu arda osman abinin same ikinci el ve muhtemelen sıkıntılıydı.Bendede var same10500 saatte 3 tane td 75 eskitir cinsten.Diyeceksin td yerli dayıoğlunun tla 90 kadar arıza veya maliyet çıkarmadı.
Dünyanın en buyuk işletmesi Ceylanpınar TİGEM de ital NH ve yerli NH kullanıyor 🙂ekstra olarak valtra ve jd de var ama yerli olarak NH den başka o tesisde ne Tümosan ne Erkunt nede hattat görebilirsiniz hiç biri yok🙂

hocam nh facebook sayfasında yeni motor reklamı vardı...alltaki yorumların yüzde 90 nı frenlerin tutmadığından şikayetci..çiftçi boğazından kısıp traktör alıyor.. freni tutmuyor..arkadaş sıfır aldı daha bir senesi dolmadan bozuldu.25 bin tl masraf yapıldı garantiden yine arıza giderilmedi sattı traktörü..biz daha iyisin yapın diyoruz adam gelmiş burda babasının malı gibi savunuyor..tamam siz akıllısınız siz en iyisini alırsınız..nh hava da uçar kara da kaçar!!