Makyajlanmış yeni new holland td serisi

fanatikler toplanmış...fanatiklere like atanlarda tarafı belli..bana 110 hp lik traktör soran fizik hocası !!!...adam hayatında mf 7000 mf 8000 john deere 6r serisine binmemiş. gelip burda kalas gibi motoru savunuyor..o da haklı ..neyse ..burda nh kötülememizin sebebi..halen çiftçiyi enayi yerine koyması..200 bin tl ye bahçe traktörü satıyor üstünde comman rail yok mazot soğutma yok 24 24 vites yok kuruk mili düğmeli değil.. adam boğazında kısıyor borca giriyor...yapsana adam gibi traktör..çiftçi borca giriyorsa bari adam gibi traktöre binsin..yok çok satıyormuş..??? adam yazmış orda 2 .eli yedek parçasından dolayı alıyoruz demiş..kaliteli diye değil!!

Yeterin kurban olam altı üstü bir motor
Hadi hepiniz benim motoru karalayın rahatlayın hiç bişey demem dövüşmeyin

Resimler ve ekler

• IMG_20200618_102720~2.jpg
    IMG_20200618_102720~2.jpg
    225 KB · Görüntüleme: 20
fanatikler toplanmış...fanatiklere like atanlarda tarafı belli..bana 110 hp lik traktör soran fizik hocası !!!...adam hayatında mf 7000 mf 8000 john deere 6r serisine binmemiş. gelip burda kalas gibi motoru savunuyor..o da haklı ..neyse ..burda nh kötülememizin sebebi..halen çiftçiyi enayi yerine koyması..200 bin tl ye bahçe traktörü satıyor üstünde comman rail yok mazot soğutma yok 24 24 vites yok kuruk mili düğmeli değil.. adam boğazında kısıyor borca giriyor...yapsana adam gibi traktör..çiftçi borca giriyorsa bari adam gibi traktöre binsin..yok çok satıyormuş..??? adam yazmış orda 2 .eli yedek parçasından dolayı alıyoruz demiş..kaliteli diye değil!!
Kendi motorunu söyler misin merak ettik? Acaba 7616 mf mi 6616 mi veya 8000 serisi mf mi? Veya 6r mi 7rmi veya fend vario mu kullanıyorsunuz? Bu kadar yorum yaptıktan sonra ultra luks bir traktöre bindiğinizi düşünüyorum

Yeterin kurban olam altı üstü bir motor
Hadi hepiniz benim motoru karalayın rahatlayın hiç bişey demem dövüşmeyin
Burda amac marka kotulemekse eleştirmekte herkes Özgür, bazı arkadaşlar öyle bir anlatıyor ki sanırsin kendisi fend kullanıyor. Herkesin dilinde bir tdd düşmüyor ve bu konu boş olmaya başladı kullanıcıları bile övmüyor şöyle böyle çekiyor yada az yakıyor falan diyen de yok.
Ben herkesi diğer konulara yazi yazmayada davet ediyorum deve kusu gibi kafamızı kuma gömmeyelim, tdd eleştirmeye gelince herkes yazıyor fakat esas konularda kimseyi göremiyoruz ne hikmetse

Ben yerli olarak kendi kapımızda ve çalıştığım yerde NH kullandım.onun dışındaki yerlileri uzun süre kullanmadığım için bişey diyemem.sadece sürmekte kaldı deneyimim.sağlam ve teknolojik olarak Erkunt lüx serisi güzel duruyor,Başak S serisi Red power serisini söylemiyorum o TR5 serisi ile denk.Seçim alacak kişinin zevkine ve tercihine göre değişir
Ford sürmeye alışmış kişiye perkins motor karakteristiği hiç sarmaz.
Ford gibi gazlarsa yakıt tüketimini arttırır.

100 f serisindeki motor crd diye biliyorum

Sen fanatiksin.. gerçekleri görmemek için direniyorsun. Td kötü bi seri ve Koçun yaptığı da Türk insanını aptal yerine koyması. Td 110 fiyatına ithal landini 90 lık var içinde yok yok. Td alanlar parasını çöpe atsın direk fazla uğraşmasın.
Dostum landını diorsunda bana bi mazot filtresi nın fıyatını verir misin bide TD nın 🙂

2.9 litre 3 silindir s8000 75 hp 343 nm 1400 devir
Tier4 %50 tork rezevli yeni makinalar yolda t3.75 ve t4.75s emsali varmi bu motorun merak ediyorum 4 silindir td 75 i yer gibi geliyor veya tt4 75 i

MF 3710 traktörü varmış.
Neye çarpıldığını bilmiyor.
Rektör, kendi haline bırakınız, dedi.
🙈🙈🙈

konu 3710 değil ama benım gözümde beş para etmez arka çekisi adam eski traktörler in cekısını takmayı planlıyor kuyruk mılıyle cakısıyor şaka gibi🙈🙈🙈 bir ton para veriyor motor agırlıksız gelıyor çıkma 240 s agırlıgı takanlar var😅😅 birde arka kollar cok sıkıntılı ... Ergonomi sıfır agaç dalları kolları hareket ettiriyor diye ekstra dan koruma yaptıran bile var üzerine...

Neyse begenen begenıyor yapacak bir sey yok saygı duyar geceriz ...

Son düzenleme:
Massey filtreleri uyumlu Agco kullanıyolar sahipleri ... hergün filtre değiştirmiyoruz sonuç olarak , ona bakarsan Jd ye hiç binilmez parçaları ateş pahası kendimizden biliyorum
Hocam tuzu kuru olan çiftçi kenarda parasi var ise gider ital motor alır zaten italleri için bir kalite problemi yok bunu tartısmıyoruz bile ama parasi olmayan da garıban çiftçi gider piyasa motoru alır neden dersen sattı mı para edıyor bozuldu mu tamiri ucuz bu kadar basit yukarida filitreleri atma sebebim tam anlamıyla bu yoksa TD itallerden kalıteli diyen yok .. bir türlü anlamıyorsunuz hani bılmıyorum turkcede yazıyorum ama 😅😅 onun için piyasa motoru yenılık yapmasa bile tutulacak ...ayrıca cok da kötü değil işini görüyor ki alınıyor yani... Neyse ya Kim ne yapıorsa yapsın😶

Son düzenleme:

hocam nh facebook sayfasında yeni motor reklamı vardı...alltaki yorumların yüzde 90 nı frenlerin tutmadığından şikayetci..çiftçi boğazından kısıp traktör alıyor.. freni tutmuyor..arkadaş sıfır aldı daha bir senesi dolmadan bozuldu.25 bin tl masraf yapıldı garantiden yine arıza giderilmedi sattı traktörü..biz daha iyisin yapın diyoruz adam gelmiş burda babasının malı gibi savunuyor..tamam siz akıllısınız siz en iyisini alırsınız..nh hava da uçar kara da kaçar!!
O sayfadakiler yeni TDD lere binmemis sanırım. Frene basmaya korkuyorsun. O kadar hassas ve iyi tutuyor. Ön cama yapıştıran cinsten.

En büyük TD başka büyük yok 😁😁 bazı noksanlıkları dışında güzel motorlar kim ne derse desin , bi sürü çeşit var hangisini nasıl istersen onu al hele yerli dediklerimizin içinde en iyisi TD parana göre motor var NH de heleki en iyi yönü servis ve parça hemde çoğundan daha ucuz ,,
HE bu arada bende jx65c var 😁😁 buda iyi ama arıza çıkarır diye çok korkuyorum 😁 burda jx55c pistonun birini çizmiş rektefiye yaptılar motor 17,18 bin yemiş 😁