Nabız yokluyoruz.Sen mi soruyon hoca, millet sana soruyor sen başkasına yoksa kafa mı buluyorsun
Nabız yokluyoruz.Sen mi soruyon hoca, millet sana soruyor sen başkasına yoksa kafa mı buluyorsun
Cevap reşat altını ve parçası bakkalda varNabız yokluyoruz.
X marka , 110 luk , güç, sağlamlık, az yakıt sloganı olandan lazım.Cevap reşat altını ve parçası bakkalda var
hocam sen millete akıl veriyorsun..benim aklıma ihtiyacın yok..benim alanım bahçe tipi..büyük trkktörle işimiz olmadı..ama nh da kapıma koymam..TD110 yerine çamur zeminde iyi yürüyebilecek farklı marka traktör ne öneriniz olur?
Sana 5110G olur hoca artık shuttle,stop&go ve el debriyajıda var.Birde 34 jant alırsan torku hissedersinX marka , 110 luk , güç, sağlamlık, az yakıt sloganı olandan lazım.
75 beygire 320 85 24/ 460 85 24 lastik nasıl olur yorar mı traktörü.X marka , 110 luk , güç, sağlamlık, az yakıt sloganı olandan lazım.
T5 115 ile 5120 C arasında kalmıştık , yazılımla 5120C , 110 kw , 595 n.m. tork verebiliyordu ama 30 000 TL o zaman arada fark vardı, cesaret edemedik.Sana 5110G olur hoca artık shuttle, stop&go ve el debriyajıda var. Birde 34 jant alırsan torku hissedersin
Tamamen bölgesel tutunmayla ilgili kardeşim birde geçmişte fiat kullananlar vazgecemiyor genelde. Eksiklikleri var yerli olarak fakat tutuluyor isteYerli new holland almak için tek sebep 2. El piyasası var başka bir nedeni olduğunu düşünmüyorum
Alanin bahçe tipi ve nh kapıya koymam diyosun td4.100f adanada satış patlamasi yaşıyor siz almayin alanlar varki memmunlar. İsteyen alır istemeyen almaz kimsenin alnına silah dayamiyorlar tumosan erkunt sdf kim ne isterse onu alırhocam sen millete akıl veriyorsun..benim aklıma ihtiyacın yok..benim alanım bahçe tipi..büyük trkktörle işimiz olmadı..ama nh da kapıma koymam..
İlaç, gübre, ara çapa da yüksek lastik kullanmak ürün için avantajlı olabiliyor.75 beygire 320 85 24/ 460 85 24 lastik nasıl olur yorar mı traktörü.
Bahçe tipiyse işin NH neden koymassin kapına NH bahcecılıkde lider firmalar arasında..hocam sen millete akıl veriyorsun..benim aklıma ihtiyacın yok..benim alanım bahçe tipi..büyük trkktörle işimiz olmadı..ama nh da kapıma koymam..
T5 115 dediğin motor 5li pullukla ağlıyor hoca.yerini tutar mı tutmaz mı tartışılır ama tutulmadığı aşikarT5 115 ile 5120 C arasında kalmıştık , yazılımla 5120C , 110 kw , 595 n.m. tork verebiliyordu ama 30 000 TL o zaman arada fark vardı, cesaret edemedik.
210 000 TL ye 5120C alınmıştı.
T5 in yerine G serisi zaten alınmaz.
benim burda alanlar satıp kurtuldular...benim elimde ithal mf bahçe serisi var..halen kolla kuyruk mili devreye giren dandik nh değil..Bahçe tipiyse işin NH neden koymassin kapına NH bahcecılıkde lider firmalar arasında..
Hocam bu t5 115 ler nasıl herkes farklı bir şey söylüyor pullukta ve çizelde performans nasıl? Bi tanıdık almıştı zıplamasından şikayetçiydi.T5 115 ile 5120 C arasında kalmıştık , yazılımla 5120C , 110 kw , 595 n.m. tork verebiliyordu ama 30 000 TL o zaman arada fark vardı, cesaret edemedik.
210 000 TL ye 5120C alınmıştı.
T5 in yerine G serisi zaten alınmaz.
2016 model , yazılımlı olarak , 105 kw, 550 n.m. tork ta kullanıyoruz, başlangıç devirlerindeki sinme hareketi kalktı.Hocam bu t5 115 ler nasıl herkes farklı bir şey söylüyor pullukta ve çizelde performans nasıl? Bi tanıdık almıştı zıplamasından şikayetçiydi.
3'1. vites ile 3'2. Vites arasında 2'4. vites var.Bu sırayı değiştirmesi bile benim için devrim olur.2007 td85 imi yenilemek niyetindeyim ama iyi bir yerli alternatif bulamıyorum.