Zaten nerde sıkışsam illa yardimima koşuyo cok faydali biseyGavurun en işe yararlılarından google amca
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaten nerde sıkışsam illa yardimima koşuyo cok faydali biseyGavurun en işe yararlılarından google amca
Zaten nerde sıkışsam illa yardimima koşuyo cok faydali bisey
Abi forumda oldukca aktifsin seni taniyabilirmiyimÇok yaşa google emmi
Abi forumda oldukca aktifsin seni taniyabilirmiyim
Ne istiyosan onu de tüm üyelerin birbirini tanimasi illaki hepimiz adina yararli olacaktirNe diyim ki şimdi
Sagolasin abi klimada sorun yok ancak motoru ayirirken klima gazini salmak zorunda kaldim gaz basmak gerek onuda bi ara ilçeye inince halletcezUsta helal olsun baya operasyon yapmışsın bağlantıdan sonra klima çalıştı mı?
Sagolasin abi. olurmu olmazmi acaba yapabilirmiyim derken yaptik oldu bitti. İçinden çikan bronz oldugu icin yine bronz kullandim insallah tekrardan bi sıkıntı yasamayizPaylaşım on numara olmuş elinize sağlık.bu şekilde ki işlemleri takdir ediyorum.kimi usta hakkını alıyor,kimisi eline dusene acımıyor.elinizden geldikten sonra neden olmasın.bronz balata seçiminiz iyi olmuş daha ileride sorun yaşama riskinizi azaltır.
Bende ondan dolayı demiştim[emoji4]Sagolasin abi klimada sorun yok ancak motoru ayirirken klima gazini salmak zorunda kaldim gaz basmak gerek onuda bi ara ilçeye inince halletcez
Simdi önümüz kiş kalerüfer calisiyo o yeter klima ikinci planda
Ne istiyosan onu de tüm üyelerin birbirini tanimasi illaki hepimiz adina yararli olacaktir