Limited slip balatalarini duzenli olarak degistiriyor musunuz?

En güzel on diferansiyel samelerin diferansiyel i normal şartlarda lsd gibi calısır kıtleyınce yüzde yüz olur ... Lsd kıtleme cogu motorlarda var... Ekstra gibi anlatılması gereksiz basit bir sistem.👍
Samede varmi mesela lsd ,siz gerekli olanlari olanlari anlatin biz dinleyelim

Var ekstra olarak yuz de yüz kılıdde mevcut yani lsd + mekanık yüzde yuz kılıd mevcut bunlar eskiden lsd + mekanık yuz de yüz yazardı broşür lerde ama şimdi mekanik die yazıyor ama lsd de var 🙂 arti mekanik kılıdıde var ...
Bizim.memlekette bir tek same bile görmediğimden bilgim yok bizde varsa yoksa nh,case,mf baskasi yok

Bizim.memlekette bir tek same bile görmediğimden bilgim yok bizde varsa yoksa nh,case,mf baskasi yok
Dogrudur bahsetttıklerinin hepsinde lsd tipli diferansiyel mevcut
samelerin de bazılarında sadece lsd var sadece yüzde yuz kılıd genellikle bahce motorlarında oluyor...
Cok elzem bir sey değil ama ozellık ozellikdir 👍 genelde üç teker çalısan kalınan yerlerde iş görür bu sistem traktör ünde üç teker calısıp kalacagı yerler genelde az olur...

Ama dediğim gibi özellik özellikdir.

Bu kafayla 😑 ne mühendis oldun bılmeden yorum yapmışsın ve ustunede mühendisim diorsun sen neyın mühendisi sin kaldırım mı ?

Ezbere konuşmayın ya NH dedıgın marka belden kırmalı donus sistemını cıkartan bir firma öle boş bi firma deıl saydığın markalar guzel olabılır ama NH den kalıtelı oldugunu da kum soluyor 🤔 buna nasıl karar verebılıyorsun 🙂
Ne diyorsun sen be terbiyeni takın ezbere falan konuştuğum yok. Ben o markaların kullanıcısıyım beni bu forumda bilen bilir. Nh senin için iyi marka olabilir ama benim için hiçte öyle değil. İnsanları bilmeden tanımadan yorumda bulunma ayıp senin yaptığın.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt