Limited slip balatalarini duzenli olarak degistiriyor musunuz?

Ben 14 yıldır kullanıyorum ciğerini bilirim.Demek istediğim çift kademe diye ne servis dedi ne kitapçık yazdı.Tiger serisinde farklıdır bilmem.Ama öne giden demir çubuğu uzatıp kısaltarak ön kidinin devreye girişini ayarlayabilirsin.
Aynen ayarlanır ben pedala bastığımda kademeli iniyor aşağıya banada servis öyle birşey demedi ben öyle hissettim mesela çiftte ağır tav yama yerlerde lazım olduğunda ilk kademeye kadar bastığımda önler kilitlenmiyor pedala tamamen aşağıya kadar basınca önlerde kilitleniyor

Zararlı imiş burada bir kaç ötede bir köyde birinin kovanlar zarar görmüş tek fren çok kullanıyormuş şoförü öyle bir muhabbet olmuştu kahvede konuşurken

Lsd otomatik calisan belirli bi destegi olan ve en verimli calisan sistem bana göre gevsek zeminde toprak islemede on tekerlerin on agirligin dusuk olusundan ötürü sagli sollu dengesiz calismasini bitirir surekli birlikte calismasini saglar cekiyi arttiri yakit,zaman ve teker israfini cok azaltir
Lsd on tekerden biri askiya kalinca kapasitesi üzerine ciktigindan ise yaramiyormus gibi görünür bu lsdnin asinmasini cok hizlandirir cabuk eskir ön tekerin biri havadayken anlamsizca yuklenmek gereksizdir çünkü ontekerin birinin havaya çıktığı durumda arka diferansiyel kilidi ile rahatlikla cikacaktir.
Özetle lsd pulluk ,tiller,diskaro,cizel,patlatma gibi temel toprak islemede cok verimli olup bu sekilde calisan traktörlerde lsd limitlerinde calisacagindan asinma neredeyse olmayacak ve uzun omurlu olacaktır ben tek freni hic kullanmam fazladan 2 ileri geri yaparim ama tek fren kullanilsa bile lsdle pek ilgili bi durum yok sürekli tek frende arka frenler dengesiz asiniyor gördüğüm tek sorun bu

Lsd otomatik calisan belirli bi destegi olan ve en verimli calisan sistem bana göre gevsek zeminde toprak islemede on tekerlerin on agirligin dusuk olusundan ötürü sagli sollu dengesiz calismasini bitirir surekli birlikte calismasini saglar cekiyi arttiri yakit,zaman ve teker israfini cok azaltir
Lsd on tekerden biri askiya kalinca kapasitesi üzerine ciktigindan ise yaramiyormus gibi görünür bu lsdnin asinmasini cok hizlandirir cabuk eskir ön tekerin biri havadayken anlamsizca yuklenmek gereksizdir çünkü ontekerin birinin havaya çıktığı durumda arka diferansiyel kilidi ile rahatlikla cikacaktir.
Özetle lsd pulluk ,tiller,diskaro,cizel,patlatma gibi temel toprak islemede cok verimli olup bu sekilde calisan traktörlerde lsd limitlerinde calisacagindan asinma neredeyse olmayacak ve uzun omurlu olacaktır ben tek freni hic kullanmam fazladan 2 ileri geri yaparim ama tek fren kullanilsa bile lsdle pek ilgili bi durum yok sürekli tek frende arka frenler dengesiz asiniyor gördüğüm tek sorun bu
En güzel on diferansiyel samelerin diferansiyel i normal şartlarda lsd gibi calısır kıtleyınce yüzde yüz olur ... Lsd kıtleme cogu motorlarda var... Ekstra gibi anlatılması gereksiz basit bir sistem.👍

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt